Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kontracepcijske tabletke 20.6.2009 23:01:52
|
|
|
|
otrocisozakon
|
Pozdravljene vse mamice in bodoče mamice (upam, da se bom tudi sama lahko kmalu pridružila temu neizmernemu veselju ). Zanima me slednje: dobri 2 leti sem jemala KT, nato pa sva se s fantom odločila, da je bilo dovolj ˝zastrupljanja˝. Tako sem z majem prenehala in prva menstruacija je prišla 23 dan po zadnji (dručače so KT poskrbele, da je bila le-ta zelo redna). Tudi pred jemanjem KT sem imela zelo redne menstruacije, nikoli več kot na 28 dni. Te, ki pa bi morala priti te dni-mineva že 31 dan-pa ni in ni (kar me sicer iskreno veseli, vendar se nočem prehitro veseliti). Torej, zanima pa me, ali je možno, da se ti po zaključku jemanja KT lahko zgodi, da menstruacija kar naenkrat začne spreminjati ˝svoje datume˝. Ali je možno, da se ti cikel podaljša? Ima katera podobne izkušnje? Na forumu sem nova in zaenkrat nisem našla ničesar podobnega, da bi tam nadaljeva zadevo. LP
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke 20.6.2009 23:29:02
|
|
|
|
kitka1
|
Po zadnji tabletki se zna zgoditi, da prva menstruacija zamudi. Najprej seveda sledi krvavitev zaradi prenehanja jemanja tabletk, potem mora pa telo zopet začeti proizvajati svoje hormone, kar pa lahko traja različno dolgo. Ginekologi običjano svetujejo obisk pri njih, če se menstruacija ne pojavi v treh mesecih. Kar je manj, je nekako še 'normalno'. Možno je, da se ti ciklus uredi šele po nekaj menstruacijah. Kar pa seveda ne pomeni, da takrat ne moreš zanositi. In če si tega želiš, potem veselo na delo. Sicer svetujejo, da se počaka približno tri cikluse po tabletkah, vendar naj ne bi bilo nič narobe, če uspe že prej :)
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke 21.6.2009 20:50:13
|
|
|
|
donat
|
punca to je normalno, evo kako je pri meni presledki so 35 dni, včasih 23 dni, pa odvisno spet 25 dni, kako se gospa spomni tako je. na začetki sem bila zaskrbljena, vendar ko mi je g. pojasnil da je to pač normalno se več ne obremenjujem, pač vsaki mesec me preseneti
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke 21.6.2009 23:51:39
|
|
|
|
otrocisozakon
|
Ampak jaz sem v vsej svoji zgodovini imela redne, nikoli mi ni zamujala, nikoli se ni pojavljala tkole na 23 dni pa pol dolg cajta nč. Mislim, da ti tele tabletke čist ***** ravnovesje.
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tabletke 22.6.2009 11:07:39
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem pred jemanjem kt tud imela vedno točne na 28 dni. Ko sem prvič nehala s kt, sem pa imela celo zmešnjavo...tud po 3 mesece je ni bilo. In mi ej G svetoval, da če še ne mislim zanosit, da naj začnem nazaj jemat. In sem potem res še pol leta bila na kt...ko pa sem letos nehala, pa se mi je pri vsaki M ciklus podaljšal za par dni. Sicer je po 3. ciklusu več ni bilo...sem bila noseča
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?