Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kontracepcijske tablete 5.2.2005 18:14:07
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem imela pred nosečnostjo minulet, po porodu pa femoden. Po nobenih ni bilo nič takega, da bi bile za to krive tablete. Torej nobenih stranskih učinkov. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 5.2.2005 18:28:12
|
|
|
|
dix
|
Pred nosečnostjo sem uporabljala Trunovum in sem mogoče res malo dodala k svoji kilaži. Zdaj sem začela z Yarino in bomo videli. Baje naj bi po njih celo shujšal:bravo:. Tistih 2000 na mesec pa mi ni žal, če res ne zadržujejo vode v telesu.
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 5.2.2005 18:30:26
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem jemala Microginon in so bile čisto OK.Nobenega stranskega učinka, prav tako so zginile boleče menstruacije,...upam, da bom ponovno te dobila
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 5.2.2005 20:02:20
|
|
|
|
babylove
|
Jaz sem imela Diane in nimam pripomb.
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 5.2.2005 20:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela Diane 35, nobenih težav, niti zredila se nisem nič! Bojana
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 7.2.2005 12:48:52
|
|
|
|
Taj
|
Pred porodom sem imela kar nekaj let Cilest, ki naj bi bile precej blage in res z njimi ni bilo nikoli nikakršnih težav in nobenih stranskih učinkov.Pa brez doplačila.Priporočam. čauček:)
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 7.2.2005 15:02:55
|
|
|
|
Seven*
|
Imela sem ze tri-stedril, Minulet, Trninovum, pa sem pri vseh zatekala, bila depresivna in skrajno cudna.. Zgleda da hormonske zascite ne prenasam najbolje..
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 7.2.2005 20:20:46
|
|
|
|
frutka_
|
Cilest. Razen dodatnih kilogramčkov in začetni jutranji slabosti ni bilo kaj hujšega.
|
|
|
|
Kontracepcijske tablete 9.2.2005 9:39:14
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pri kontracepcijskih tabletah je pač tako, da na vsako žensko učinkujejo drugače. Je treba probat - tiste, ki eni ful ustrezajo, drugo ful zredijo in ji naredijo mozolje in visok pritisk... Pomoje naj zdravnik priporoča glede na pacientko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?