Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Konstruktivno kritiziranje otroka 27.8.2014 9:02:32
|
|
|
|
Lucija Ž
|
Pozdravljeni, moje ime je Lucija. Za revijo o starševstvu (imena revije ne bom napisala, da ne bo brezplačne reklame) pišem članek o konstruktivnemu kritiziranju otrok. Sodelujem s strokovnjaki, ki bodo opisali načine, kako pozitivno kritizirati. Da bo članek imel več življenja, bi rada vključila tudi kakšno zgodbo. Forum se mi zdi idealen, ker omogoča anonimnost in iskrenost. Zanima me, če bi bil kdo pripravljen deliti z menoj svojo izkušnjo? Na kakšen način so vas starši kritizirali in kakšne posledice je to imelo? Pozitivne, negativne? So se motili? Kako sedaj vi kritizirate svoje otroke? Upoštevate pravila konstruktivne kritike? Ali otroka kritizirate v jezi ali počakate, da vas jeza mine? Če bi radi delil svoj pogled ali zgodbo, mi pišite na: lucija.zizek@gmail.com
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?