|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konstrukcijska igrača CLICS
1.12.2008 14:17:34   
avaya
Konstrukcijska igrača CLICS
user posted image

A jo ima kdo?

Kako se obnese in ali je zanimiva 3-letnikom?

Hvala

Otroci so naše največje bogastvo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konstrukcijska igrača CLICS
1.12.2008 14:24:58   
rija
po moje je za triletnika še malo prehuda. vsaj moj bi se začel hitro dolgočasiti, če bi moral sestavljati sam. če bi mu oči, ker jaz nisem za take zadeveuser posted image , bi trajalo mogoče malo dlje.

se pa dobijo ene palčke in krogci, magnetni, ki so bili mojemu včeraj super zanimivi. niso tako težki za sestavljanje.

...vox populi...

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 14:33:08   
Lenny
Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 14:37:36   
avaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši.

Hvala za mnenja.

No evo pa sem spet malo prišparala user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 17:11:33   
blev
Pozdravljena,a mi lahko poveš kje lahko kupim te CLICS.Mi jih imamo nekaj doma pa bi jih dokupila-so zelo fine za fino motoriko. Hermina

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 8:45:55   
kasso
Jaz sem jih dobila v šparu kot darilo (3 škatlice), ker sem kupila čokolino...kolikor sem brskala po internetu se dobi KLIK (so pa iz Belgije). Ampak ne boste verjeli, da so zanimive tudi moji 2 in pol letni hčerki, da ne govorim o 5 letnemu sinu, ki je trenutno najboljša igrača. 

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 9:05:16   
tinkatonka
http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=19&sid=64

Tukaj se jih da kupit.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 14:37:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

po moje je za triletnika še malo prehuda. vsaj moj bi se začel hitro dolgočasiti, če bi moral sestavljati sam. če bi mu oči, ker jaz nisem za take zadeveuser posted image , bi trajalo mogoče malo dlje.

se pa dobijo ene palčke in krogci, magnetni, ki so bili mojemu včeraj super zanimivi. niso tako težki za sestavljanje.

Cliksi so pri nas nezanimivi. Živa je navdušena nad temi sestavljankami.

http://cgi.ebay.de/ProfiMag-Super-Magnet-Set-mit-allem-Zubehoer-Profi-Mag_W0QQitemZ160302002600QQcmdZViewItemQQptZBauk%C3%A4sten_Konstruktion?hash=item160302002600&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Rija, mislim da govoriš o tem ne? Če ste mogoče zainteresirani za to mi sporoči, da bi se zmenili za skupno naročilo. Za dobavo v Avstrijo želijo imeti zaenkrat 20 eurov. Pri nas stanejo 40 evrov z dobavo v letu 2009.

Javi če vas zanima!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 16:13:16   
rija
Bojana ja, nekaj takega.....a dobi pa se jih v avtriji ne? Toys ali triouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 19:40:21   
Anonimen
Najbolj dostopni so nam trenutno prek ebaya - drugače jih nisem nikjer našla oz. kot sem omenila dobava po novem letu. Moramo vprašati, če naročimo dva paketa prek ebaya, če potem stroški ostanejo isti (20 Eurovuser posted image ).

Če boš šla kaj v Avstrijo in boš gledala sporoči, da se prištulimo k naročilu.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2008 11:41:38   
tana-2
KONSTRUKCIJSKE KOCKE "CLICS" prejele naziv DOBRA IGRAČA za leto 2008
Za naziv dobra igrača se je na letošnji razpis prijavilo 59 igrač, od katerih jih je 21 prejelo naziv DOBRA IGRAČA. Med njimi so tudi konstrukcijske kocke CLICS.

Po moje še niso za 3-letnika. Pri nas so jih imeli v vrtcu in šoli, kjer so zelo navdušeni. Pred dvema letoma si jih dobil poleg Cicibana in Cicidoja, kjer je bila v starševski prilogi tudi dobra ocena ene profesorice didaktike. Pri nas so bili aktualni 3. in 8. letom, nastajale so prave umetnine (gradovi, avtomobili, donozaver...).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2008 15:33:28   
rija
Bojana, ziher gremo še kaj gor...pa vprašam...naročala zdaj ne bi, ker imam darila že nakupljenauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2008 18:57:06   
Ex Animo
Ravno včeraj sem naročila sorodnici, ki dela v Nemčiji (in bo za praznike v Slovenijiuser posted image ),  da mi kupi ProfiMag za nečakinjo.

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?