Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 1.12.2008 14:24:58
|
|
|
|
rija
|
po moje je za triletnika še malo prehuda. vsaj moj bi se začel hitro dolgočasiti, če bi moral sestavljati sam. če bi mu oči, ker jaz nisem za take zadeve , bi trajalo mogoče malo dlje. se pa dobijo ene palčke in krogci, magnetni, ki so bili mojemu včeraj super zanimivi. niso tako težki za sestavljanje.
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 1.12.2008 14:33:08
|
|
|
|
Lenny
|
Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši.
|
|
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 1.12.2008 14:37:36
|
|
|
|
avaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši. Hvala za mnenja. No evo pa sem spet malo prišparala
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 1.12.2008 17:11:33
|
|
|
|
blev
|
Pozdravljena,a mi lahko poveš kje lahko kupim te CLICS.Mi jih imamo nekaj doma pa bi jih dokupila-so zelo fine za fino motoriko. Hermina
|
|
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 2.12.2008 8:45:55
|
|
|
|
kasso
|
Jaz sem jih dobila v šparu kot darilo (3 škatlice), ker sem kupila čokolino...kolikor sem brskala po internetu se dobi KLIK (so pa iz Belgije). Ampak ne boste verjeli, da so zanimive tudi moji 2 in pol letni hčerki, da ne govorim o 5 letnemu sinu, ki je trenutno najboljša igrača.
|
|
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 2.12.2008 9:05:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=19&sid=64 Tukaj se jih da kupit.
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 2.12.2008 16:13:16
|
|
|
|
rija
|
Bojana ja, nekaj takega.....a dobi pa se jih v avtriji ne? Toys ali trio
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 2.12.2008 19:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj dostopni so nam trenutno prek ebaya - drugače jih nisem nikjer našla oz. kot sem omenila dobava po novem letu. Moramo vprašati, če naročimo dva paketa prek ebaya, če potem stroški ostanejo isti (20 Eurov ). Če boš šla kaj v Avstrijo in boš gledala sporoči, da se prištulimo k naročilu.
|
|
|
|
RE: Konstrukcijska igrača CLICS 3.12.2008 15:33:28
|
|
|
|
rija
|
Bojana, ziher gremo še kaj gor...pa vprašam...naročala zdaj ne bi, ker imam darila že nakupljena
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?