Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 10.4.2010 15:23:01
|
|
|
|
rija
|
navadno železo. pa pobarvaš. ker... kdo pa ti bo cinkal tako velike kose
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 10.4.2010 15:57:47
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, nama so že ograje cinkali in to gotove, v enem kosu-jih je ta naš kovač iz Martjanec vozil mislim ka v Graz ali nekam tja. Je pa cinkanje podražilo celo stvar konkretno. In to bi naj bilo potem kao večno, brez rje!!! Sem pa letos (po dveh letih) že na dveh mestih zasledila rjo . Naj gre vse skupaj nekam...Zdaj vidim, ka nebomo nikdar na koncu....Še nismo vsega končali, že se pojavljajo napake... Ko nisem glih najboljšega počutja, mi še vse to dodatno počasi jemlje energijo in voljo . Mam pa od včeraj v garaži granitogres za teraso , pa tlakovec za naše potke in obrobe gredic in grmičkov(ideja mojega moža, da bo lahko samo letel mimo z kosilnico in se ne bo rabil nič izogibat-pa mislim da nima nič črnogorske krvi ). Tak, nekaj se vseeno dogaja!
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 11.4.2010 11:44:13
|
|
|
|
tajtaja
|
RIJA, si ti bila včerja kje z mojim možem? Ker ko sva se 101 pogovarjala o terasi, me je vprašal točno to: kdo pa ti bo cinkal tako velike koseuser posted image In zdaj bo res samo pobarvano! Za gor pa še vedno ne vem, če je plastika res tako slaba??? Pa je sploh kaj cenejša od stekla????
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 18.4.2010 13:55:51
|
|
|
|
dps1
|
mi smo dali gor polikarbonatno kritino - lani je super preživela cel kup hudih toč. upam da bo tako še naprej! sicer pa bo zavarovalnica pokrila.
|
|
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 18.4.2010 20:48:39
|
|
|
|
tajtaja
|
Prozornega???? Kakšne so pa cene? Kaj res ob spremembi temperature poka?
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 18.4.2010 23:21:29
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja RIJA, si ti bila včerja kje z mojim možem? Ker ko sva se 101 pogovarjala o terasi, me je vprašal točno to: kdo pa ti bo cinkal tako velike koseuser posted image In zdaj bo res samo pobarvano! Za gor pa še vedno ne vem, če je plastika res tako slaba??? Pa je sploh kaj cenejša od stekla???? ne nisem bila....sem pa urejala cinkanje naših ograj na francoskih balkonih pa vem, da je z velikimi kosi sranje in da tako velikih, kot so nosilci za konstrukcijo....no way....
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 18.4.2010 23:22:21
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dps1 mi smo dali gor polikarbonatno kritino - lani je super preživela cel kup hudih toč. upam da bo tako še naprej! sicer pa bo zavarovalnica pokrila. s tem jaz mojega tolažim, ker je tudi proti tej plastiki
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 19.4.2010 11:09:29
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
pri nas imamo vso taogromno konstrukcijo na hiši pocinkano. cinkajo v celju tja pa pelje ta k nam je delal. in ja js bi definitivno dala pocinkat in pobarvat vse isto, kre mi ne zgleda neki da je drgač kot drugo na bajti ker zgleda vse skupaj znešeno in ja bi dala pocinkat, ker drugače bo kmalu vse rijasto. pokrito pa še nimamo. se nagibam h kaljenemu steklu. je pa itak vse drago k svinja
|
|
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 19.4.2010 13:02:41
|
|
|
|
dps1
|
hja tud odvisno kakšno "plastiko". so tudi tu cene fejst različne. poglejte malo pri nadstreski.com ali nekaj takega. naju je bilo bolj strah, kaj bo teža snega naredila, pa se je super obneslo to zimo.
|
|
|
|
RE: Konstrukcija za nadstrešek-iz česa? 20.4.2010 8:03:32
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
kvaliteten pplen polikarbonat, recimo debeline 8 mm dosega že skoraj take cene kot steklo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?