|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konstantna bolečina
30.11.2007 14:04:47   
Taula
...nekaj cm na jajčnikom. A je to normalno da me že ene 3 dni boli na enem in istem mestu.user posted image  Sem pa 16t in par dni. Se kaj širi ali kaj hudiča.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konstantna bolečina
30.11.2007 14:16:52   
natasaom
tud mene je bolelo al peklo za jajčnikom.g je rekla,da ni nič narobe,,,,,,,če te skrbi,pa poklič ginekologa

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 14:22:22   
srki
Ja, meni so rekli, da se maternica širiuser posted image . Kdo mi je to rekel, pa res ne vem.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 14:24:04   
Taula
Ok..sej ni panike, samo k me boli na enem in istem mestu ves čas. To mi je čudno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 15:18:12   
Sandra*
Loh ti otroček na kaj pritiska, pa maternica se širi, če pa te skrbi pa vseeno pokliči ginekologa.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 17:54:36   
portugalka
meni je G rekla, da se maternica širi

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?