Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 23.3.2010 23:06:01
|
|
|
|
jakaracman
|
Orhidelija ali Atlantis.
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 23.3.2010 23:10:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
Wellness Živa v Golf hotelu na Bledu. Ker je vse dišeče, čisto in suho in ne smrdi po švicu in kjer je na kupu 6 vrst savn.
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 23.3.2010 23:25:31
|
|
|
|
rija
|
terme banovci: malo ampak strašno luštno moja najljubša savna... sicer pa še savna v hotelu marina moščeniška draga terme loipersdorf avstrija radisson sas birdland resort and spa, buk, madžarska...to pa je en super truper svet savn če bog da, pa bo najboljša moja v kleti
< Sporočilo je popravil rija -- 23.3.2010 23:27:09 >
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 7:25:04
|
|
|
|
hrchy
|
smarjeske toplice ker so drugacne - meni je recimo ful vsec tista brezova savna, kjer res vse disi po brezah...
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 8:15:41
|
|
|
|
blemma
|
Meni je bil všeč Svet savn v Termah Olimia, komaj čakam naslednji teden, ko grem spet tja na dopust
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 11:30:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 17:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Atlantis. Ziher dobre, Ljubljana in precej nove. Ampak gneča? Po slikah na netu sodeč se leži kot sardine na plaži . Wellness Živa v Golf hotelu na Bledu. Ker je vse dišeče, čisto in suho in ne smrdi po švicu in kjer je na kupu 6 vrst savn. Hvala TomTaylor, dobro diši. Tudi tukaj isto vprašanje-gneča? terme banovci: malo ampak strašno luštno Dolgčas, ampak drugega ne znam vprašat . Gneča? Še to me zanima-imajo kje lady's night?
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 18:01:08
|
|
|
|
sonček33
|
Wellness Živa v Golf hotelu na Bledu. Ker je vse dišeče, čisto in suho in ne smrdi po švicu in kjer je na kupu 6 vrst savn. Hvala TomTaylor, dobro diši. Tudi tukaj isto vprašanje-gneča? Med vikendom ogronma gneča, med tednom - milina.
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 18:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Wellness Živa v Golf hotelu na Bledu. Ker je vse dišeče, čisto in suho in ne smrdi po švicu in kjer je na kupu 6 vrst savn. Hvala TomTaylor, dobro diši. Tudi tukaj isto vprašanje-gneča? Med vikendom ogronma gneča, med tednom - milina. To sem čakala . Ko si ravno tukaj, ziher veš-do kdaj so odprte med tednom?
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 18:05:46
|
|
|
|
Julija08
|
Thai v Šiški, sploh dopoldan ko si čisto sam....
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 18:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Thai v Šiški, sploh dopoldan ko si čisto sam.... Pobožne želje .
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 20:32:14
|
|
|
|
sonček33
|
To sem čakala . Ko si ravno tukaj, ziher veš-do kdaj so odprte med tednom? bogatašinja, na netu imaš vse ..do 22h zihr.
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 20:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončece, sem našla vse, gracias enivej .
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 20:36:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 welness v Dolenjskih toplicah pa se blizu LJ, lahko po sluzbi skocis (ce imas koga, da mu prepustis otroke... eeeh, sanjam...) Dolenjske Toplice blizu LJ? Da skočiš po službi? Pa to jaz ne "skočim" po službi, pa sem iz NM. Ajaaaaaaaaaaaaaaaa, sanjaš, to pa ja
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 20:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 welness v Dolenjskih toplicah pa se blizu LJ, lahko po sluzbi skocis (ce imas koga, da mu prepustis otroke... eeeh, sanjam...) Dolenjske Toplice blizu LJ? Da skočiš po službi? Pa to jaz ne "skočim" po službi, pa sem iz NM. Ajaaaaaaaaaaaaaaaa, sanjaš, to pa ja Si mislila najbližje Karlovca ? Dobro uro in si tam, enako iz Ljubljane. Meni so tudi všeč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 21:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 21:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ajaaaaaaaaaaaaaaaa, sanjaš, to pa ja sej sm rekla, sanjaaam.... v dobrih starih cajtih brez mularije smo to clo znaloi nardit, zdaj pa - ma se za frizerja nimam cajta, kot se spodobi, pol pa ko zarascen jeti okol strasim... Skrajni čas za savno , relax in to.
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 22:21:29
|
|
|
|
Urska09
|
Atlantis? Ja, v soboto zgooooodaj zjutraj, pa si praktično sam. No ja, vsaj pred leti...zdej pa....ah ta naša sladka bremena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 22:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 22:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka krajni čas za savno , relax in to. jaaaa, pliiiiiz!!! ampak kaj naj nardim s svojima divjakoma?!?!?! Oblečeš ju primerno vremenu, nahraniš in napiješ in v happy meal pakiranju ekspresno dostaviš temu s čelado. Mogoče čelado nadeneš tudi njima, iz širokih varnostnih razlogov.
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 22:27:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jaaaa, pliiiiiz!!! ampak kaj naj nardim s svojima divjakoma?!?!?! tastarega nabršeš v rit, pa naj ju pazi
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 22:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jaaaa, pliiiiiz!!! ampak kaj naj nardim s svojima divjakoma?!?!?! tastarega nabršeš v rit, pa naj ju pazi Kako se da navodila poenostavit . Moja so bolj farmacevtska-.
|
|
|
|
RE: Konec zime-najljubše savne 24.3.2010 22:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Metulj333, poglej v Tuheljske toplice-imajo organizirano varstvo otrok, enkrat ali dvakrat na dan. V tistem času se komot naplavaš in vsaj dvakrat obrneš v savni. Vsaj lani je bilo tako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 22:34:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?