![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:41:21
|
|
|
|
mojamura
|
preobremenjem je s tem, da misli, da tebi ni sex samo sex....ampak v bistvu delanje otroka
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura preobremenjem je s tem, da misli, da tebi ni sex samo sex....ampak v bistvu delanje otroka Jap, mislim, da je to to.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:43:18
|
|
|
|
Katey
|
Po določenem času se stvari umirijo in se strast nekako 'izgubi', mogoče je pri vama trenutno tako, da jo bosta morala ponovno poiskati, pogovorita se ugotovita kaj vama manjka. Verjamem da se da in da ni nič izgubljenega. Mogoče tvojega , mori oz. obremenjuje tudi želja po otroku, pogovorita se.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:46:01
|
|
|
|
sakuL
|
ja res je tako, ti mogoče sexas sedaj samo se z željo, da bi zanosila, in mogoče tudi ti ne pokažeš te strasti do sexa, kot sexsa samega ne se obremenjevat z , bo že ko bo čas, telo že ve, prisluhni mu. za tvojega dragega pa tko: mau mu zapleš, mal skač po nemu, ne bo se ti mogle upreti. bo prislo do strasti
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:48:39
|
|
|
|
Volga
|
Žalostna zgodba pač.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:53:56
|
|
|
|
jernejav
|
Pripravi mu kakšen romantični večer, z dobro večerjo, svečke, glasbo.....erotično perilo in nobenega govora o . Ali p ga povabi v kakšno savno in jacuzzi....
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:55:04
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač. Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:56:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač. Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane. Kaj?
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:58:01
|
|
|
|
uwaga
|
Se strinjam s predhodnicami. Verjetno ima tvoj dragi občutek, da tebi ni več do "slončkanja" ampak samo še do "delanja" otrok. Moški včasih čudno reagirajo. Rečejo stvari ,ki nas prizadanejo, pa se izkaže da jih je skrbelo da te bo drugače razjezil ali užalil, potem pa zine prvo stvar ki mu pade na pamet . Verjamem, da potrebujeta le temeljit in odkrit pogovor, kjer bosta lahko ugotovila kaj koga moti in kako povrniti srečo in strast v vsakdan.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 11:59:30
|
|
|
|
muška
|
jaz pa mislim, da je nekaj v zraku. Moj je isto ledena kocka, pa ne delava na otroku, mah,... poledenela sem tudi že jaz. priznam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 12:11:04
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač. Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane. Kaj? Lahko dobiš dodatke, npr. take pol bi pa pekel zmrznil
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 12:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pod pritiskom ni ravno zabavno seksat. Te svečke ipd. pa pri nekaterih ne palijo. Pr men naprimer . Kakšna romantika....naskoč ga že na sedežni, v kuhnji, pod tušem....pa verjem mi da ne bo reku ne
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 13:24:47
|
|
|
|
ronja
|
preobremenjem je s tem, da misli, da tebi ni sex samo sex....ampak v bistvu delanje otroka po moje tudi. Počuti se kot plemenski bik - ne, da se hočeš ljubit z njim, ampak da hočeš zanosit z njim - to ni čisto isto... Ali si tudi pred delanjem na dajala toliko pobude za slončkanje kot zdaj? če nisi, je jasno, zakaj se tako počuti. Če si, mogoče samo on to tako vidi. nekaj časa ga pusti pri miru in mu reci, da se z nikamor ne mudi, ko bo prišel, bo prišel, saj nista 50 let stara, ne? Če ne bo nič pomagalo (pogovor in mir), potem lahko poizkusita spet slončkat s kako kontracepcijo, da vidita, če je spodaj še strast ali je še kak drug problem posredi (odtujenost, rutina...). Ko ugotovita, lahko gesta seveda nazaj na delanje .
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 13:35:10
|
|
|
|
ronja
|
jaz pa mislim, da je nekaj v zraku. Moj je isto ledena kocka, pa ne delava na otroku, mah,... poledenela sem tudi že jaz. priznam muška, ja očitno je bog seksa malo narobe razdelil karte zadnje čase: mojega pa prav te dni ful razganja, skoz nekaj mojo rito omenja, pa ves čas se nekaj "ponesreči" zaletava vame,.... pa nič ne smeva. Kaj če bi malo zamenjali želje do decembra, januarja (oz. še kasneje? ) ali kdaj nama bojo že kaj pustili... Bi bilo vsem lažje... No, saj, ko bova pa smela, bo pa v vsaki sobi eno dete spalo - če bo spalo ... Ko bojo odrasli, se nama pa ne bo več dalo, hehe.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 14:10:55
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 14:25:03
|
|
|
|
mižek
|
ko sva midva z mojim delala na , je romantika po določenem času tudi izginila, pa se nisva trudila tako dolgo, amapak kakih par mesecev, jaz ga čisto razumem, sva se midva oba tudi pol že počutila kot stroja ki delata otroka, je strast kar minila. Malce prenehajta tako kot sva midva, se je strast vrnila takoj za tem pa je prišel tudi in sedaj imava 10. mesečnega sinčka
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 21:12:27
|
|
|
|
bearpaw
|
ce ti smem predlagat par stvari! Najprej se ti mal sprost, pa ne skos na miselt - čeprav verjamem da je to teško in je nam lahko bit pameten!! Probita mal spremenit okolje - anprimer zdej že velik vodnih parkov ponuja razne kopeli v privatni sobi z jakuzo pa šampančom - pa skor garantiram da tut do pojstle novta pršla (saj medva nisva)
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 21:30:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 21:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
_rebeca_
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 3.10.2008 22:09:21
|
|
|
|
M1987
|
Ah kje, si res oba želiva. Skupaj sva več kot 3 leta, in zaročena 2 meseca in pol. Ko slončkamo, slončkamo zaradi želje, seveda ap hkrati upamo da se bo kaj prijelo. Ne vem... Mogoče imava le takšno obdobje? Mižek upam da bo tako kot pri tebi Hvala vam pupe
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 4.10.2008 8:25:55
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: mojamura preobremenjem je s tem, da misli, da tebi ni sex samo sex....ampak v bistvu delanje otroka Jap, mislim, da je to to. Malo ga je mogoče strah, oz. mogoče še on ni čist pripravljen za otroka imeti
< Sporočilo je popravil Zamima -- 4.10.2008 8:26:07 >
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 4.10.2008 12:31:14
|
|
|
|
ronja
|
Lahko je čisto pripravljen na otroka, vendar pa je tudi to, da "se mora prijeti", lahko velik stres, vsaj tako pravijo punce, ki so bile na tem. Jaz iz izkušenj ne bi vedela, ker se je vedno takoj prijelo in nama je bilo to prihranjeno.
|
|
|
|
RE: Konec sreče in slončkanja? 4.10.2008 12:54:43
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač. Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane. Kaj? Jaz se pa strinjam z volgo. Žalostna zgodba pač. Če deca mine, ga pač mine. Ne moreš se za ljubezen borit. In da ga mine seksat, ko sta še sama in mlada.... dece ponavadi ne mine tako zelo niti ko niso več sami, ko imajo otroke, ko so preobremenjeni in zmatrani... sploh pa ne poznam nobenega, ki bi ne hotel, če ga ženska začne kurit....ne ne, to ni glih normalno. Da ti reče, da ne čuti strasti, kaj pa vem....jaz bi ga dobesedno vzela...še dobro da je pošten in ti je to povedal...do ljudi je boljše biti realen, kot pa jih tolažit, da bo še vse dobro, če veš, da je več možnosti, da ne bo.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.