Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 21.1.2007 23:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jemala sem Stediril M do 21. marca, potem 7 dni pauze, potem sem nehala. No, aprila sem bila že noseča. Gospod Otrok je zdaj star 13 mesecev. Starost: 27 let.
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 7:41:16
|
|
|
|
jst86
|
Zadnjo tabletko sem vzela avgusta pa sem zanosila decembra. stara pa sem 20 let. nekateri pravijo da naj bi počakal 3 mesece, pol leta. sem pa zasledila tudi da lahko po prvi menstruaciji že začneta delat na . mislim da je 3 mesece kar priporočljivo počakat. srečno
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 8:27:39
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz sem zanosila takoj, ko sem prenehala jemat KT. Sedaj je mala stara 2 leti in 3 mesece; jaz pa 23,5 let.
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 9:58:26
|
|
|
|
total
|
Tudi sama zdaj naprej spet jemljem Minulet,ko sm pa nehala sm počakala 3 mesece,ampak nisva delala na otroku se je pa takoj v prvo prijelo,res nepričakovano in najllepše.Počakaj 3 mesece,nabavi si Tifol in začnita delat na bebici ,srečno.
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 15:36:58
|
|
|
|
domci
|
Midva sva po nehanju jemanja " pazila" 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 18:33:10
|
|
|
|
*marjetica*
|
Počakaj 3 mesece, za ziher. Tolk da se mal prečistiš in se tvoje telo navadi brez dodatnih hormonov. Potem pa hitro v akcijo in čimprej postani .
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 22.1.2007 23:13:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Meni je moja g rekla, da ni panike, če ne čakaš 3 mesece. Tako da sem nehala, takoj zanosila in potem začela s Tifolom (seveda priporočajo, da se ga jemlje že prej). Ni pa nujno, da takoj zanosiš- nekateri pari se kar dolgo trudijo. V tem primeru ni panike, če ješ Tifol več kot 3 mesece (toliko pač piše o jemanju pred zanositvijo), ker se odvečne snovi same izločijo.
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 23.1.2007 7:31:20
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem jih nehala jemati lani marca, na pa delava od septembra. Tako da se ne ''prime'' vedno takoj. Na žalost.
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 25.1.2007 10:05:15
|
|
|
|
Julija08
|
Mogoče malo mimo vprašanje, ampak kaj je Tifol. A so to tablete folne kisline?
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 27.1.2007 20:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem po prenehanju kt mogla počakati 6 mesecev in potem sem lahko zanosila.
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 28.1.2007 19:39:23
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Jaz sem prenehala s tableti ta mesec in začela sva delat na . Jemljem Tifol, ki je folna kislina, kot si rekla AAndreja. Upam, da vse, ki si želimo čim prej zagledamo .
|
|
|
|
RE: Konec s tabletkami...kako naprej? 1.2.2007 13:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič sem po prenehanju jemanja KT čakala 5 mesecev, potem pa je trajalo še 8 mesecev, da sem zanosila. Drugič sem jih nehala jemati lanskega oktobra, čez 14 dni pa sem bila že noseča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?