|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec s tabletkami...kako naprej?
21.1.2007 23:43:31   
Kanny
Živjo,

Imam eno kratko vprašanje.

Že dobra 4 leta jemljem Minulet tabletke. Nikoli jih nisem prenehala jemati. Vse je bilo vedno ok. Sedaj pa se bliža čas user posted image   in me zanima ali ima kakšna izkušnje s tem, kako hitro lahko zanosiš? Slišala sem, da jih je priporočljivo nehati jemati vsaj 3 mesece pred načrtovanjem družine. Koliko časa ste se po prenehanju jemanju tabletk trudili, da je kaj ratalo???

Aha stara sem 26 let.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec s tabletkami...kako naprej?
21.1.2007 23:45:14   
Anonimen
Jemala sem Stediril M do 21. marca, potem 7 dni pauze, potem sem nehala. No, aprila sem bila že noseča. user posted image  Gospod Otrok je zdaj star 13 mesecev.

Starost: 27 let.

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 7:41:16   
jst86
Zadnjo tabletko sem vzela avgusta pa sem zanosila decembra. stara pa sem 20 let.
nekateri pravijo da naj bi počakal 3 mesece, pol leta. sem pa zasledila tudi da lahko po prvi menstruaciji že začneta delat nauser posted image . mislim da je 3 mesece kar priporočljivo počakat.
srečno  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 8:27:39   
Tejči
Jaz sem zanosila takoj, ko sem prenehala jemat KT. Sedaj je mala stara 2 leti in 3 mesece; jaz pa 23,5 let.user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 9:58:26   
total
Tudi sama zdaj naprej spet jemljem Minulet,ko sm pa nehala sm počakala 3 mesece,ampak nisva delala na otroku se je pa takoj v prvo prijelo,res nepričakovano in najllepše.Počakaj 3 mesece,nabavi si Tifol in začnita delat na bebici ,srečno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 15:36:58   
domci
Midva sva po nehanju jemanja " pazila" 6 mesecev. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 18:33:10   
*marjetica*
Počakaj 3 mesece, za ziher. Tolk da se mal prečistiš in se tvoje telo navadi brez dodatnih hormonov.

Potem pa hitro v akcijo in čimprej postani user posted image .

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2007 23:13:28   
FLASK_A
Meni je moja g rekla, da ni panike, če ne čakaš 3 mesece.
Tako da sem nehala, takoj zanosila in potem začela s Tifolom (seveda priporočajo, da se ga jemlje že prej).
Ni pa nujno, da takoj zanosiš- nekateri pari se kar dolgo trudijo. V tem primeru ni panike, če ješ Tifol več kot 3 mesece (toliko pač piše o jemanju pred zanositvijo), ker se odvečne snovi same izločijo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 7:31:20   
Taula
Jaz sem jih nehala jemati lani marca, na user posted image  pa delava od septembra. Tako da se ne ''prime'' vedno takoj. Na žalost.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2007 10:05:15   
Julija08
Mogoče malo mimo vprašanje, ampak kaj je Tifol. A so to tablete folne kisline?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2007 20:31:28   
Anonimen
Jaz sem po prenehanju kt mogla počakati 6 mesecev in potem sem lahko zanosila.

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2007 19:39:23   
Muca Copatarica
Jaz sem prenehala s tableti ta mesec in začela sva delat nauser posted image . Jemljem Tifol, ki je folna kislina, kot si rekla AAndreja.
Upam, da vse, ki si želimo user posted image čim prej zagledamo user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2007 13:33:26   
Anonimen
Prvič sem po prenehanju jemanja KT čakala 5 mesecev, potem pa je trajalo še 8 mesecev, da sem zanosila.
Drugič sem jih nehala jemati lanskega oktobra, čez 14 dni pa sem bila že noseča.

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 13:19:01   
nejar
Jaz ne jem tri mesece tabletk.  Sva se odločila, da bova še tri mesece pazila pol pa veselo na delo, da bom čim prej user posted image . Pravijo, da nekje tri mesece je dobro počakat. 
Drugače nama malo manjka pa bova šest mesecev poročena, vendar me vsi sprašujejo, če sem noseča mi je prav smotano.

Stara 25 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?