|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec porodniške in odhod v službo
1.8.2007 22:11:53   
Lety
Pozdravljene!

Rabim nekaj tolažbe, saj imam le še štiri dni do konca porodniškega dopusta. Joj, v ponedeljek pa me že  čaka služba. Na trenutke si sploh ne znam predstavlajti, kako bo to zgledalo, saj kot veste, se otrok zelo naveže na mamico. No, vsaj moja se je, saj moram priznati,je še edinka (smo jo tudi bolj težko dobili!-IVF) in je mogoče še toliko bolj zacartana, kar se mi zdi povsem normalno.

No, pa saj mi že kolegice pravijo, da ni take sile, da se hitro vklopiš v drug tempo, ampak vseeno. Na trenutke se sprašujem, kaj mi je. Se vam to tudi dogaja???

Napišite mi vaše zgodbe. Mogoče mi bo kaj lažje.

Aja, 3.9. pa gremo še v jaslice. Pa saj vem, da verjetno res svoj strah prenašamo mame na otroka. A kaj, ko iz svoje kože pač ne moreš!

Hvala vam za pomoč in spodbudne besede:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, tako niha v teh dneh moje razpoloženje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec porodniške in odhod v službo
1.8.2007 22:22:51   
karamela
user posted image Jaz sem sedaj že14 dni v službi. Imam tako dobre sodelavce, da mi je res fino. Mi pomagajo se uvajat, sem pa tako  in tako že not padla spet v svoje delo.  Tudi jaz sem se ful sekirala kako se bo user posted image  navadil na varuško in ne boš verjela se je brez problema. Sem prijetno presenečena.

Ja septembra pa uvajanje na jasli. Sva že dve. jaz sem cel teden, kar dopust uzela.  Očitno se me mamice bolj sekiramo, kot bi bilo potrebno. Vsaj jaz. Ampake take pač smo mamice.

(odgovor članu Lety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2007 22:45:08   
ma19teja
Jaz sem v službi od 26.6.07 in to po dveh zaporednih porodniških. Cel junij pa smo bili še na morju, tako, da sem direkt iz morja laufala na šiht. Res pa je, da sem se prej ene 3x oglasila in pozdravila sodelavce, se pozanimala kaj bom delala.....

Skratka tudi mene so na srečo stari in novi sodelavci zelo lepo sprejeli, tako kot Karamelo in sem hitro nazaj not padla.

Imam dva lumpa, starejši bo šel jeseni v vrtec, mlajšega bo čuvala babi, ki ima zdaj oba. Zaenkrat me je edino strah, da ne dobiva vrtca, ker še nimava potrjeno (sva pa prva v čakalni vrtsti).

Če sem jaz prišla not... po tolikem času, pa se je veliko spremenilo (delo - zakoni, novi programi... in tudi sodelavci), verjemi tudi ti boš. Probaj biti čimbolj skulirana, pa bo. Uživaj še teh par dniuser posted image user posted image user posted image , pol pa zavihaj rokave.

ps
Tamaledva sta ful vesela, ko pridem domov in jima je čisto dobro.

Držim pesti zate.user posted image user posted image

Lp,
Mateja

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2007 22:49:12   
PBJ
Meni je bil dan pred odhodom v službo res grozen ... ampak ko je bil prvi dan za mano, je bilo vse lažje.  Otroci pa so tudi zelo prilagodljivi, tako da se nič ne boj...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Lety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.8.2007 11:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 20:58:22   
goda13
Jaz sem danes preživela svoj prvi delovni danuser posted image . Nisem imela nobenih problemov in naš mali tudi neuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2007 9:01:43   
Vesna
jaz že 10 dni delam,je ful lepo v službi,samo doma kuhanej in pospravljanje,to se pa še ne znajdem,stanovanje je v listkih,kje ima Val kaj,pa navodila za moža,pa navodila za teto ki ga varva,pa kuhat za vnaprej to me malo muči,ne vem kako bi vse skupaj da bo lažje.se mi zdi da ko pridem iz službe samo kuham,večerjo,pa za jutri kaj...
Val pa je kar lepo predelal vse skupaj,samo malo bolj se me tišči ko pridem.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?