Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Konec porodniške - konec službe. 24.2.2006 14:10:28
|
|
|
|
lelaval
|
No, pa sem slišala, kar sem že itak slutila. Ko se mi zaključi porodniška, po vsej verjetnosti pristanem na borzi. (sem že po prvem porodu doživela isto). Sem včeraj bila v službi in mi je sodelavka povedala, da s 1.3. na moje delovno mesto pride invalidka (ker se to za podjetje bolj splača po novih zakonih ... bla bla bla...). Mi je rekla, da, če imam možnost, naj si kar iščem drugje. Saj sem to itak pričakovala. Ali pa, da sprejmem drugo delovno mesto (ki pa mi ne diši), pa še zaposlitev za 4 ure izkoristim. Pa dobra stran - ne rabim varstva za malo, pa še s šolarjema bom doma lahko čez poletje in 3 tedne dopusta brez problema izkoristimo (že zaradi starejših, ker sta astmatika, pa je zdravilno najmanj 14 dni morskega zraka) To pa je tudi nekaj. Sem itak rekla, da bi leto dni bila še doma. Pa sem si mislila, da bo tak zaključek, a drugim nisem še upala tako povedat. Imam itak samozaposlitev v mislih, pa bom to preučila do podrobnosti.
|
|
RE: Konec porodniške - konec službe. 24.2.2006 14:15:35
|
|
|
|
Reja
|
Potem le ni tako črno, kot zgleda na prvi pogled. Sem vesela, da ti nekako paše, kar se bo zgodilo? Kaja pa boš delala kot sp? Karkoli boš že počela, srečno!
|
|
|
|
RE: Konec porodniške - konec službe. 24.2.2006 14:21:50
|
|
|
|
Dejča
|
Sem zelo vesela, da na vse gledaš tako optimistično. Marsikdo bi le jamral in tarnal. S takim pogledom na svet se ti bo kmalu vse uredilo tudi glede službe, saj verjamem, da ne boš sedela križem rok. Vse dobro in veliko uspeha, karkoli boš počela.
|
|
|
|
RE: Konec porodniške - konec službe. 24.2.2006 14:24:59
|
|
|
|
srki
|
Žalostno da se to dogaja, ampak kot pravijo, vse se zgodi z namenom. Če pa boš šla na svoje, je to to. Pa srečno, karkoli boš že delala, pa če boš imela kakšno zaposleno, ki bo slučajno nosečka, daj da jo ne odpustiš ko se ji porodniška izteče . Res ti želim, da bi ti uspelo pri tvojem podvigu.
|
|
|
| Stran: [1] |
pleničkeklitiaKakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom?
Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.Pampers (
48%)
Huggies (
2%)
znamka dm (
18%)
znamka Mueller (
17%)
drugo (
15%)
Število vseh glasov: 65Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!