|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec porodniške - konec službe.
24.2.2006 14:10:28   
lelaval
No, pa sem slišala, kar sem že itak slutila. Ko se mi zaključi porodniška, po vsej verjetnosti pristanem na borzi. (sem že po prvem porodu doživela isto).
Sem včeraj bila v službi in mi je sodelavka povedala, da s 1.3. na moje delovno mesto pride invalidka (ker se to za podjetje bolj splača po novih zakonih ... bla bla bla...). Mi je rekla, da, če imam možnost, naj si kar iščem drugje. Saj sem to itak pričakovala. Ali pa, da sprejmem drugo delovno mesto (ki pa mi ne diši), pa še zaposlitev za 4 ure izkoristim. user posted image

Pa dobra stran - ne rabim varstva za malo, pa še s šolarjema bom doma lahko čez poletje in 3 tedne dopusta brez problema izkoristimo (že zaradi starejših, ker sta astmatika, pa je zdravilno najmanj 14 dni morskega zraka) user posted image user posted image  To pa je tudi nekaj.
Sem itak rekla, da bi leto dni bila še doma. Pa sem si mislila, da bo tak zaključek, a drugim nisem še upala tako povedat. Imam itak samozaposlitev v mislih, pa bom to preučila do podrobnosti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec porodniške - konec službe.
24.2.2006 14:15:35   
Reja
Potem le ni tako črno, kot zgleda na prvi pogled. Sem vesela, da ti nekako paše, kar se bo zgodilo? 

Kaja pa boš delala kot sp?

Karkoli boš že počela, srečno!user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 14:21:50   
Dejča
Sem zelo vesela, da na vse gledaš tako optimistično. Marsikdo bi le jamral in tarnal. S takim pogledom na svet se ti bo kmalu vse uredilo tudi glede službe, saj verjamem, da ne boš sedela križem rok. Vse dobro in veliko uspeha, karkoli boš počela.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 14:24:59   
srki
Žalostno da se to dogaja, ampak kot pravijo, vse se zgodi z namenom. Če pa boš šla na svoje, je to to. Pa srečno, karkoli boš že delala, pa če boš imela kakšno zaposleno, ki bo slučajno nosečka, daj da jo ne odpustiš ko se ji porodniška izteče user posted image .
Res ti želim, da bi ti uspelo pri tvojem podvigu. user posted image user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 17:53:18   
lelaval
Ja, hvala za želje. Moram rečt, da srečna zveza ob rojstvu mene ni obiskala, rešuje me le to, da sem večen optimist.
Bilo je še huje, pa smo preživeli. user posted image
Kar se tiče samozaposlitve še razmišljam (nimam samo ene variante), zagotovo pa nobene  user posted image ne bom odpustila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (48%)

Huggies (2%)

znamka dm (18%)

znamka Mueller (17%)

drugo (15%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!