|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec nosečniških znakov!
26.10.2007 23:21:32   
Anonimen
Torej, sem v 6t nosečnosti in do zdaj me je bolel hrbet v ledvenem predelu kot še nikoli (o tem sem na forumu pisala nedavno), prsi so bile nabrekle, trebuh je bi napet itd. V glavnem, vse kar spada v to obdobje.

Danes, kot da bi stvar odrezal. Bolečina v hrbtu izginila čez noč (prej je bilo tako hudo, da sem se ponoči zbudila od bolečin ob obračanju), trebuh ni več napihnjen, prsi večje vendat ne nabrekle...

Test je danes še vedno pokazal +, vendar me skrbi, da je kaj narobe.

Ima katera podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec nosečniških znakov!
26.10.2007 23:23:15   
Anonimen
lahko gre za zapozneli splavuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 23:23:54   
Anonimen
Kako misliš "zapozneli"? Krvavitve ni bilo nobene, niti izcedka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2007 23:29:12   
Petraa
Jaz vem tole,da če znaki izginejo kot da bi jih odrezal,da se lahko zgodi da je plod umrl,ni pa nujno. Pojdi v pon. na pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2007 23:29:52   
Anonimen
Nisi prva,ki jo to skrbi.Ti kar uživaj nosečnost.Boš vidla,kaj hitro lahko pride slabost in bruhanjeuser posted image
Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2007 23:30:07   
Kalina
O bed zakaj tko strasite punco?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2007 23:30:11   
Anonimen
Jst se čisto nič ne spomnim....je bilo preveč napeto user posted image  user posted image  tako in drugače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2007 23:32:17   
Petraa
kalina in zakaj bi jo strašilo.pač povem kar vem,kar sem prebrala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2007 23:33:31   
Kalina
A si ti bla kdaj noseca? mislim ej, ce bi men kdo reku to v nosecnosti, bi me kap zadela od strahuuser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2007 23:36:56   
Petraa
Jah kaj naj rečem.ne sekiraj se ,čakaj na  2 pregled ,ki ga bo imela bog zna kdaj. žal ni vse rožnato.najboljše je da če vidi ženska da je prišlo do spremembe da ve kaj je vse lahko in da gre čimprej pač na pregled.
ne vem kot da sem zdaj mislila ne vem kaj slabega- glih tko izpade
mah bom bla tiho.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2007 23:39:59   
Anonimen
Ja res je...prebrati, da je možnost odmrtja ploda ni ravno branje tračev v reviji...

Vendar, zanimata me obe plati - tako dobra kot slaba.

Verjamem v možnost, da je vse ok, saj moja mati tudi ni imela nobenih težav v nosečnosti. Po drugi strani pa me seveda skrbi, ker sem prvič v tej situaciji.

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2007 23:42:38   
Anonimen
Pojdi na Pušenjakov iskalnik.Enkrat ga je ena o tem spraševala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2007 23:44:17   
Kalina
Ok petra nism rekla, da si misnla kej slabga, pac si povedala kar si prebrala. jst sm tud v nosecnosti, ki je bila visoko rizicna mela skoz tezave, do ogromnih krvavitev, do izpada velikega strdka (sem misnla da mi je otrok padu v skoljko)itd, pa so mi vsi zdravniki omenil, da bo pac plod odmru, al pa tud ce rodim, otrok verjetno nebo ok, in glej ga zlomka mam cudovito, zdravo 18m puncko. No ja res da je bila prezgodaj rojena, ampak nc hudega.

anja, tebi svetujem, da gres preventivno na pregled, kokr je pa petra rekla, da ne bos cakala, bi jst na tvojmu mestu kr sla na urgecno, poves da te boli ful itd, in te takoj pregledajo, UZ nardijo in bos mirna. sej zato so pa tm, kokrkol srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2007 0:07:00   
Anonimen
Pušenjak odgovarja-da včasih to pomeni odmrtje ploda NAJVEČKRAT pa ne.
Je pa res,za svoj mir pojdi na urgenco in te bodo pregledali.
Držim pesti na najboljše.
Jaz do devetega tedna nisem imela niti enega znaka,še črtica je bila na vseh treh testih rahla.Nooo pol po devetih tednih pa se je začela akcija bruhanja in slabosti.24 ur-non stop.Ampak smo prežveluser posted image

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2007 14:54:11   
Bingica
Jaz tem vsem prebranim stavrem ne verjamem! Ker hormoni v nosecnosti se spreminjajo, nihajo in tako tudi znaki. Verjetnost, da plod odmre in znaki izginejo, so po moje zgolj naklucje. Meni je odmrl plodek, pa nisem bila cisto nic drugacna in 4 tedne nisem vedela, da srcek ne utripa vec.

Prevec sekiranja je, se mi zdi. Zato pa prihaja do taksnih in drugacnih ugotovitev ( znakov ni,.... ), ker se zenske s tem prevec obremenjujemo. Joj, ce pa me zjutraj ne tisci na vodo in nimam oteklih prsi, pa je nekaj narobe..... GROZNE SMO.

Najboljse, da se sprostimo in cakamo zdravega user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2007 15:02:43   
CatJa
Bolečina v hrbtu izginila čez noč (prej je bilo tako hudo, da sem se ponoči zbudila od bolečin ob obračanju)

Upam, da je vse vredu, kar se pa zgoraj opisane bolečine tiče, si  pa reci hvala bogu, da je ni več, ker meni se pa ravno to ne zdi nekaj normalnega za zdravo nosečnost.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2007 15:39:39   
MarijaPo
Zal sem tudi jaz na strani prestrasenih.
Ko sem bila nazadnje noseca, mi je bilo ful slabo in bila sem cist hin, potem pa kar na lepem nic vec in potem smo cez 3 tedne na rednem pregledu ugotovili, da je zarodek umrl.
Skratka, ce se ti res zdi, da so vsi znaki kar naenkrat izginili, pojdi v ponedeljek h G.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2007 13:21:04   
Mehičanka
AnjaPh, nočem te strašit, ampak meni se je teko zgodilo.

Čez noč, kot da bi odrezal, so izginili vsi znaki. Čez tri dni sem začela krvaveti. Nažalost je prišlo do odmrtja ploda. Glede na M, bi morala biti noseča 6t, 3 d, pa je bil plodek velik le za 5t in 1 d.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2007 17:01:56   
Naja30
Oh, mene bi tud pobralo od strahu, če bi mi kdo tako povedal, ko sem bila prvič noseča. Meni se je tudi zgodilo to, da je plod odmru, ampak slabo mi je pe vedno bilo. Je rekla G, da lahko to traja še nekaj dni.

Če te skrbi, kar pojdi do G.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.10.2007 17:30:15   
Taja 25
Pozdravljene!
Mislite da je to?
Tudi meni se je to zgodilo!
Sem v 9t in od včeraj nimam več bolečih v prsih so pa zatečene.
Samo jaz pa krvavim in imam predpisano mirovanje že od 6t.
Na zadnjem pregledu so rekli, da je nosečnost BP in sem krvavela iz materničnega vratu in da to ni nič. Nekatere ženske pač krvavijo (so rekli), ker se vseskupaj razteza in pripravlja. In sem bila pomirjena do danes!
Zdaj pa me je malo strah in ne vem kaj naj naredim!user posted image
Naj grem takoj na pregled?user posted image Kaj mislite?

Hvala Taja 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.10.2007 17:41:16   
Taula
Kako krvaviš? Ti niso npr. dali Dabroston da bi ti ustavil krvavitev. Ali ti nič ni pmagalo? Če te je strah pojdi do G.
Raje 1x preveč, kot premalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.10.2007 17:51:20   
Taja 25
Dobila sem dabrostan in ga jemljem 3x na dan!
Imam veliko krvi v urinu in na zadnje ko sem bila pri G me niti ni več gledala vaginalno ampak preko trebuščka ker ne upa več, ker lahko še samo škodi.
Rekla je da toliko ultrazvokov kot sem jih do sedaj imela jih nima nosečnica do 30t.
Zdi se mi kot da bi mela menstruacijo še jajčniki me bolijo ampak to me že skozi.Pa še datu je tak da bi lahko bila. 
Skrbi me samo ker me prsa ne bolijo!
Kdaj sploh nehajo boleti prsa?Kaj to je različno menda ne?

Hvala
Taja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.10.2007 18:12:23   
Majček28
AnjaPH, moja izkušnja in kot sem kasneje prebrala je še veliko punc, ki smo na forumu 'aprilčice' v enakem obdobju doživljalo enako.
Sindromu se reče 'nosečniški možgani', ker se user posted image  začne 'izobraževati' o svoji nosečnosti, začne prebirati forume (na katerih je ponavadi več slabih kot dobrih izkušenj ), začnejo jo obhajati dvomi ali bo vse OK in v vsaki malenkosti, ki ni tako kot si jo je zamislila oz. je drugače kot so ji rekli da bo, vidi strah, da nekaj ni OK.
Jaz sem se eno jutro zbudila in moj prvi stavek namesto dobro juto je bil: JAZ NISEM VEČ NOSEČA!!!
In tko sem se dejansko tud počutla. Nič več zaspanosti, trebuh ni bil več napet, prsa tud ne, apetit se mi je povrnu, bruhala pa nikol nisem. Strah pred negotovostjo me je ubijal. Sem poklicala par mojih prijateljic, ki že imajo svojega otročka in so mi svetovale naj se za neki časa umaknem iz forumov, naj ne razmišljam o slabem, ker če bi bilo kaj narobe bi se počutila ful slabo saj telo začne zavračat zarodek in se obrne proti tebi (izkušnja ene, ki ji je 2x v 3 mesecu odmru plodek ). Če se počutiš dobro, bodi vesela da nimaš vseh nosečniških nadležnosti in da se tako hitro tako dobro počutiš.

Je pa res še nekaj, sama nisem bila toliko časa mirna dokler nisem videla svojega user posted image  kako miga in šele takrat sem se potolažila. Psiha je trenutno tvoj največji sovražnik. Men se še dane dogaja (18 teden ), da imam slabe trenutke, pa se potem priklučim na Angel sound (napravica s katero lahko poslušaš srček ) in se potolažim. Če nimaš še kmalu pregleda pokliči svojo G in se naroči (magari si zmisli, da te kaj boli, da te ne bo odslovila, češ da je vse OK ). JAZ PA ITAK VERJAMEM DA SE TUDI TVOJ user posted image  POČUTI TAKO DOBRO KOT TI.

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?