|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec dojenjea pri 8 mesecih.... ?
13.5.2009 17:03:45   
majaS80

Pozdrav,
Moj user posted image  je kar sam zaključil z dojenjem. Najprej se je končalo podnevi in sedaj ko spi celo noč, se je tudi nočno dojenje zaključilo.
Zanima pa me, ali je sedaj treba kupiti umetno mleko in mu ga dajati po flaški? oz. lončku? saj iz kozarca še ne zna piti, mleko pa verjetno še potrebuje? 

Torej, kako ste to uredile?  In koliko krat na dan bi naj bilo še mleko 1x? ali 2x?

Hvala

MajaK
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec dojenjea pri 8 mesecih.... ?
13.5.2009 18:20:11   
nia5
Tudi moja se je pri 8m odstavila, sem pa imela velik problem, ker ni marala nobenega AM, sem poskusila vse in se je le kremžila zraven. Potem mi je znanka povedala, da ima njena kolegica isti problem in da ji je začela dajat mleko v prahu od Pomurskih mlekarn in glej ga zlomka, tega pa je pila in ga pije še zdaj.
Dajem pa ji ga čez dan odvisno, ponavadi pred spanjem čez dan, pred nočnim spanjem in ponoči 1x, to je odvisno od otroka.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 18:33:44   
Paštetka
daš mu dodatek. Jaz sem mojima dodatek dajala nekje do 2. leta. Npr. zjutraj, ker je za kakšno hrano še prezgodaj, pa sila je potem v vrtec user posted image , pa to hitro skup spacaš, ker tam itak potem jejo zajtrk.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 19:32:16   
slovenka
maja, jaz sem brala, da pri tej starosti bi naj malčki spili okrog pol litra mleka dnevno. Naša pije AM pred spanjem podnevi, pred spanjem zvečer in potem še enkrat ponoči. Tri flaške ravno znesejo dobrega pol litra.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 20:56:50   
potepinček
Mleko lahko nadomesti tudi jogurt, skutice, mlečene kašice...vse kar je mlečnega, ker otrok prav tako dobi dovolj vitaminov in kalcija.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 21:38:51   
ThinLizzy
Tam od 7,8 m, ko že imajo več obrokov gh, pa do 1 leta starosti je priporočljivo, da user posted image za zdrav razvoj popije minimalno 500ml materinega mleka ali mlečnega nadomestka.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 21:50:32   
roberta
ne vem, kako z mlekom, bi ti pa svetovala, da ne uvajaš stekleničke. otroci so čisto sposobni piti iz kozarca tam nekje pri 9 mesecih (vsaj moji dve sta bili), tako, da če že, najprej imej tisti kozarec s kljunčkom, potem pa kar takega navadnega. saj čisto gre. prva dva dni samo jezik namakajo, potem pa ugotovijo, kako to gre in jim je prav všeč user posted image

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2009 22:08:45   
slovenka
Našo smo pri 8m naučili tudi na slamico piti - ji gre boljše kot direkt iz kozarca, manj polije. Samo malo hecno, da bi mleko pila na slamico, a ne? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2009 9:36:57   
majči22
Pri nas se sicer še mičkeno doji, ampak je bolj za crtanje.
Flaše nobene nimamo in tudi dodatka ne pije. Mislim, da je pomembno da ima 2 do 3X dnevno mlečni obrok.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 21:20:55   
majaS80
Hvala punce,
sem nabavila mleko in mu bom dala zvečer pred spanjem in
če se zbudi zgodaj zjutraj (kot danes naprimer user posted image  ),
se je prav razveselil zajtrka v postelji in potem še lepo zaspal nazaj do 8ih user posted image
ponudila pa sem mu kar v lončku s tem silikonskim nstavkom, ki ga ima drugače čez dan za vodo ali čaj in je bilo čist ok.
LP

MajaK

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?