Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 16:18:14
|
|
|
|
sonček88
|
Zdravo. To "špikanje" je res zoprno. Ampak meni je mleko kar samo usahnilo...si nisem nič črpala ne pila noben čaj...malo več časa je rabilo, ampak je kar šlo! Tako da jaz ti več kot toliko nevem pomagati, žal!
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 17:29:59
|
|
|
|
Splišni
|
Brala sem, da moraš dati liste svežega zelja na prsa. Kar pod modrček.
|
|
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 17:51:12
|
|
|
|
donat
|
okrog dva tedna sem imela 50-60 ml zdaj pa ta teden vsak dan 30ml vsak dan je vse manj in manj . imela pa sem 2,5mesecev svoje mleko in mi je prav žal da ga nimam za vsak obrok to ti bo počasi samo usahnilo.
|
|
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 20:14:44
|
|
|
|
AnciM
|
jeny mleko se ti bo posušilo, ko ga boš nehala črpat. Če pa te slučajno prsi začnejo preveč tiščat, si pa izčrpaj le toliko, da popusti. Ne jih spraznit. V dveh dneh se mi je obakrat tako posušil.
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 20:50:57
|
|
|
|
jeny
|
Punce super ste,hvala res! Jih ne bom več črpala in bom malo stisnila zobe ker me to špikanje res malo moti in boli,še posebej ko imam dojenčka v naročju saj se tišči ob moje prsi in je neprijetna bolečina! Tako da upam da čim prej mine,še enkrat hvala vam vsem
|
|
|
|
RE: Konec dojenja; kako naprej? 7.9.2010 23:26:20
|
|
|
|
Dona84
|
Ne vem, če je res, ker nisem še nikoli dojila, vendar je že več žensk, tako v moji družini kot znank, povedalo, da mleko usahne, če prekuhaš veliko peteršiljevih listov in popiješ ta "čaj". Drugače ne zagovarjam raznih coprnij, ampak to bom pa poskusila, ko bo prišel moj čas za to. Verjetno zato, ker je to zelo pomagalo moji babici po smrti novorojenčka. Vsekakor pa si ne stiskaj več mleka, ker s tem stimuliraš nastajanje mleka. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?