|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec alergije na KM.- začetek uvajanja
6.2.2008 15:29:48   
zaliga
Punce pa sem spet tu! Saj vem, da si mislite "spet nekaj rabi"...
a enostavno ni časa. Kar naprej se nekaj dogaja; beri bolezni...
Da ne zavlačujem preveč. Danes sma bile ponovno testirane,
kožni testi in so bili negativni! user posted image Upajmo, da krvni pokažejo enako,
ker prvič krvni sploh niso ničesar.
In zakaj vas rabim!??
Kaj in kako ste začele ve uvajati, ko ste dobile negativne rezultate??
Ali najprej skute, ali jogurte....
Kaj je najboljše?? Jutri bom sicer še vprašala zdravnika, ker grema
nazaj v bolnico, a vseeno me zanimajo vaše izkušnje!
Hvala vam vse že v naprej!!
Pozdravček iz Mb-ja user posted image

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec alergije na KM.- začetek uvajanja
6.2.2008 16:22:09   
Janya
Sicer ne vem kako je zdaj ampak pred približno 10 leti smo po kožnih testih, ko so bili negativni šli na provokacijske teste na pediatrično kliniko. Tam je bila skupaj 10 dni, ker je imela dva provokacijska testa na mleko in jajca in so 5 dni enega sprobaval in 5 dni drugega za vikend pa je bila doma.
Potem pa smo jedli kar si je pač zaželela.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 17:32:58   
biga
zaliga, koliko je pa star tvoj dojenček? Moj 8-mesečnik bo danes dobil svoj prvi jogurt. Do 4. meseca je imel alergijo na KM, ko smo uspešno opravili provokacijski test v bolnišnici (3 dni so mu dajali Aptamil, pa ni bilo negativne reakcije niti na koži niti drugače). Vseeno smo do zdaj pazili in mu nismo dajali mlečnih izdelkov. Zdaj bomo pa probali najprej z jogurtom, potem skuto, kakšno žličko kisle smetane, masla. Kravje mleko bo prišlo na vrsto po prvem letu. Sem mu pa že dala pred dnevi en piškot, ki vsebuje maslo, in prepečenec, prav tako maslen, pa ni bilo neke reakcije, tako da upam, da so bili testi zanesljivi. Pri tako majhnih namreč nikoli ne veš, šele ko mu daš mlečni izdelek, vidiš. So mi pa poleg diete, ki sem jo imela v času dojenja, svetovali, naj zelo pazim pri uvajanju goste hrane. Jajc in jajčnih jedi naj mu ne dam do prvega leta (alergija na jajca in KM sta pogosto povezani), paradižnik, ribe, oreščki, jagode in drugo jagodičevje, čokolada, med in še kaj drugega, vseh se zdaj ne spomnim, so na prepovedani listi do prvega leta. To je pač preventiva, ki jo mislim upoštevati. Tako da sva gosto hrano uvajala počasi, vsaj tri dni zapored isto živilo, da vidiš, če ni reakcije. Najprej jabolko, korenček, hruška, banana, nato krompir, bučke, koleraba, blitva, špinača, brokoli, cvetača, nato postopoma še druga zelenjava in sadje (tukaj smo bolj omejeni zdaj, ko ni sezone, breskve npr. so tudi alergene). Pri 7. mesecu sem mu dala puranje in piščančje meso, nato še zajčje in teletino. Še vedno ne je veliko stvari, kuham mu posebej, a je vsak dan bolj pester jedilnik. Kombiniram z rižem, krompirjem, proseno kašo, polento, zdaj smo pa začeli tudi gluten, tako da bo še več izbire. Srečno uvajanje.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 20:50:33   
zaliga
Biga najlepša hvala!
Naša je stara 19m., tako da sva to krizo z vsem ostalim uvajanjem
že dale skozi. Naj ti povem, da sva imela strogo dijeto; vse stavri na onem
listu, ni jedla. Saj sva se pregrešile občasno, ampak res zelo, zelo poredko!
Torej sledi provokacija v bolnišnici??!
To mi ni bilo jasno, torej bom očitno to jutri vse zvedela!
Hvala še 1x!
Grem počivat, spet je naporen dan pred nami!
Nočka

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2008 20:38:24   
zaliga
Ste pa zgovorne postale...user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?