florecita
|
Ojla! Malo me je kr sram priznati, ampak jaz sem danes res nekako srečna, pomirjena v srcu. No najina veza ni štimala že od začetka, pred 3. let in pol. Imava skoraj 3.letnega . Že večkrat sem bila spakirana da z otrokom pobegnem v varno hišo...pa je vedno prišlo kaj vmes. Očetova bolezen, kasneje smrt. Nisem hotela obremenjevat svoje mame, ki ji je bilo že tako in tako dovolj hudo... zlomilo bi jo ko naju z otrokom ne bi videla. No, mož mi je večkrat zelo grozil, res je bilo hudo. Otrok je vse gledal, imeli smo z njegovim obnašanjem kr probleme. Zanj sem ****,****, mrcina, vse samo človek ne. Spi že 3 leta v dnevni sobi, jaz z otrokom pa v spalnici, ker se otrok ponoči ful zbuja, in potem moj mož izjavi, da se mora naspat. Egoistični V spalnici je morda v treh letih spal 3! V treh letih sva 4x seksala in to 2x letos na mojo pobudo ko sem se nekaj trudla po tistem sistemu ''daj-daš'' pa vse za en k.... no, in 2x za 5 minut, toliko da se je on zadovoljil, mene pa pustil tam napol .... ah, danes se temu le še smejem... Ta teden se bo odselil, mi pustil otroka in vse kar imava. Živimo v podnajemniškem stanovanju, tukaj bova nekaj časa z še ostala, potem pa bom prodala parcelo+papirje, ko sva mislila pred časom delat hišo,... + avto, ki je nov in preveč stane za vzdrževat,... si bom kupila manjšega, in s tem denarjem od avta in parcele kupila v kraju kjer imam hvala bogu lepo službo... manjše stanovanje. Plačo imam lepo, delo še lepše. Z otrokom sva zdrava. Nič nama ne manjka. Doma imam 100% podporo. Dokončujem faks, drugo leto bom diplomirala, moških okrog mene ne manjka. Želim povedat, da še tako brezupen primer se lahko reši. Sprevidel je, da sva skupaj le zaradi otroka, in da me s tem ne more držat in prisilit da bo pa le vse po njegovo. Težko mi je le zaradi ko bo začel spraševati kje je tati. Zanima me samo kaj sedaj. kam zapiševa to, da se on vsemu odpoveduje?
|