|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 14:26:36   
gacka
No, kak mesec spremljam vaše pisanje. Poročena, stara skoraj 28 let. Končno sva se odločila za delo na najinem potomcu. Prvič januarja letos. Po enem tednu so me začele boleti prsi, taka žareča bolečina, so se povečale, nekoliko otrdele, skozi sem nekaj 'čutila' v trebuhu, celo temperaturo sem si zjutraj merila in je bila v drugem tednu po O 37 st., kar nikoli zjutraj ni. In potem nekaj dni pred nezaželeno rdečko so se tej občutki nehali in na najino žalost je prišla rdečka. Skoraj 100 % sem, da je bilo tisto, kar si tako želiva. Solze so tekle in ob misli na vse, ki se že toliko časa trudite ali ste ostale brez tako zaželenih . po nekaj mesecih sem se nekoliko potolažila, saj obstajajo še večje tragedije, ko so stvari realne, potrjene. Lahko bi spraševala po razlogih, pa jih je preveč...

Zdaj je že 12. dan po rdečki in še vedno imam nekoliko rjavkast izcedek, kar se mi prej ni nikoli zgodilo. Zakaj?

Vseeno se bova ta teden (ko mož pride iz službene poti) trudila dalje. Mogoče je smešno, pa vendarle: a se priporočajo kakršne koli poze, da semenčki dlje časa notri ostanejo. Saj je smešno, če se mora zgoditi se bo, pa vseeno.

No, toliko za prvič. Lep pozdrav vsem, z ali brez.
gacka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 14:37:14   
Kris
Gacka,

res škoda da se ni obneslo in je prišla ta :hudicek:.

Ampak, ne obupat. Šele z januarjem sta začela bolj intenzivno na tem delat. Boš že odgnala to tečko rdečko :hudicek:.

Glede poze za tebe: baje je najbolje ležeči položaj, tako naj bi ostalo več semenčec. Nekatere pravijo, daje dobro po :sloncek::sloncek: nekaj časa noge v luftu držati.
Upam,da ti bo kaj v pomoč.
Srečno :rozica::rozica:

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 14:47:58   
AKŠ
ojla Gacka....dobrodošla med nami tule na spletu....ko boš brala naše zgodbice oz zgodbice deklet, ki že dlje časa delajo na bebi, boš videla da nisi edina....poleg tega pa en mesec ni nič narobe...

Jaz sem imela nenormalno srečo, da se je prijelo takoj - upam da se bo pišček mali obdržal....

svetujem pa ti nekaj....ne preveč mislit na to, ker psiha full vpliva na vse skupaj...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kot da nebi delala na štručki, ampak delajta to, ker vama to "paše" - verjemi prej se bo prijelo....

želim vama, da čim prej zagledata :modri::roza:

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 14:52:39   
tinkamiška
Gacka pozdravljena!

Želi ti čimprej:modri::roza:

Tinka

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 15:05:23   
Urša76
ahoj Gacka!

se pridružujem puncam: dobrodošla & čim hitrejše rezultate ti želim;)
ursa

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 15:23:30   
fricka
En mesec preden sem zanosila, sem tudi jaz imela po ovulaciji vročino in skoz neko malo krvavenje. Ko razmišlam nazaj sem prepričana, da je bil to kot nekak spontani splav. Ali pa priprava na nosečnost, saj naslednji mesec sem se že veselila,....

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 15:30:45   
luna39
gacka lep pozdravček, tudi jaz ti želim, da enkrat zagledaš :roza:, no saj vedno v prvo pač ne gre, a nekaterim tudi to uspe. Srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 15:36:24   
bobika
Gecka tudi jaz te lepo pozdravljam. Sma nekje na istem začeli načrtovat :duda: Želim ti čimprej:modri::roza:
Tako, zdaj pa še jaz dodam svoj piskerček :)
Tudi jaz sem nova z istimi "problemi " kot ostale.
Eno tečko rdečko:hudicek: sem že mela, odkar delamo na :duda:
Upam da naslednja pride čez kakšno leto. :metulj:
:hudicek: sem mela 9.2 v 19 pa me je začelo nekaj v spodnjem delu trebuha boleti. Bolečina je konstantna in ne pretirana. Danes pa sem zasledila malo krvi (2 pikici). Za nosečnost in vgnezditev se mi zdi še prehitro, ker nimam redne :hudicek: (35 - 45 dni povprečno)
Je imela katera podobne probleme?

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 16:18:54   
tinkamiška
Pozdravljena bobika!

Uf koliko vas je novih:)

Sama nimam izkušenj z vmesnimi krvavitvami, jih je pa kar nekaj na tem forumu, ki ti bodo znale povedati kaj več o tem.

V glavnem želim ti čim hitreje:modri::roza:

Tinka

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 16:34:35   
Anonimen
Pozdravljena-nova borka za:duda:
Glede krvavitev..nč ne vem-ti bojo vse povedale druge ker so strenirale.
Jaz pa ti pozo povem-potem:ups:ko:sloncek::ups:se spravi v stojo na galavi:)--resno mislim:)-tud če se smejem:)-mal si predstavljam tvojega moža kako debelo pogleda,ko se mupred nosom postaviš v stojo na glavi:)-:)-
Uspešno:sloncek::sloncek:ti želim:bravo:

(odgovor članu gacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Končno sem se opogumila
22.2.2005 21:58:21   
Nyah*
Pozdravljene nove borke za :roza::modri: na RR.

Vsem skupaj drzim pesti, da bi ble cimprej :nosecka: in bi veselo cakale :duda:!

Nyah:metulj:

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Končno sem se opogumila
23.2.2005 8:18:50   
judy
Živjo!

Kar nekaj nas je na istem. Tudi jaz sem imela zadnjo :hudicek: 9.2. V petek, 18. me je malo ščipalo v desnem jajčniku, čez vikend sva pa kar intenzivno delala na :duda: Sedaj pa še kakšna dva tedna trpljenja, pa bomo videli. Držite pesti punce!:bravo::bravo::bravo: Jaz pa za vas!

Lep snežni pozdrav! Judy

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu gacka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?