|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno moje prve slikice!!
12.7.2005 20:35:15   
LE&TA
Mi je končno uspelo dat slikce gor, mal sem se še učila. Taprva je še mičkena , ostale 4 pa so z nuhalne! Poglejte to bitje!
:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.7.2005 21:45:59   
Nannn
:bravo::bravo: lepo da si dala slikce gor da pogledamo tvojo pikico...ampak mal pretemne se mi zdijo...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2005 0:32:04   
lelaval

:bravo::bravo::angel::metulj::zajcek::bravo:
Že zdaj je ful "cartlik", kaj šele bo. 9nebesa

Lepo nosečnost še naprej.

LP :rozica:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2005 7:36:51   
puncica
men se tud zdijo kr temne a v živo se pa kej vidi. Jaz mam z NS ful svetle slikce, kar se vidi v albumu Kako rastemo (od rojstva do danes). Mogoče jih je pa fotič potemnil:zmeden2:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2005 8:24:16   
LE&TA
Ja res so bolj temne, to je tud mene motlo, morda so bolj švoh poskenirane, ma mi je ta prjatu reku da se ne da posvetlit, ne vem. Jst se kar znajdem na njih.

Taprva je pa v 12t, sem se mal zmotla, morm popravt!:)

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2005 9:03:03   
Margareta

To je pa vedno tako lepo videt:bravo:

mi je še polepšalo ta dan:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?