|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno malo odklopa
22.6.2005 8:12:54   
Neža81
Jutro babike!

Kot sem že v eni prejšnjo sobi (katero je odprla frizerka - da nas pogreša)napisala kako sem ta mesec čisto na dnu in obupana, mi je moj dragi včeraj naredil lepo presenečenje.

No, da napišem, da nisem doma zamorjena in tečna, ampak pač žalostna, sploh pa ta mesec - obup. Ker sva z mojim :love: hotela iti malo na morje za relaksacijo in odklop od vsega v službi nisem dobila dopusta, ker imamooo ful gužvo. Nekje konc avgusta ga bom verjetno lahko izkoristla. No in ker sem zadnje dni bila že res zelo zeloooo žalostna, me je moj včeraj popoldan poklical v službo in mi rekel, da ne rabim iti v trgovino ker bova šla skupaj. Čudno se mi je zdelo, ker in dela do petih, ura je bila 16, on pa meni po telefonu o einkaufu. Ko sem prišla domov, me je peljal v garaži in glej ga zlomka ..... tam je stal taki leeeeeeepi motor BMW. Jaz sem že dolgo nora na motorje (izpit grem delat naslednji mesec). Tako da midva v petek po službi ob 13.00 odrineva via Pula. Komaj čakam, da se malo odklopim, ampak res odklopim. Moj :love: je reko, da je mogo nekaj ukrenit, da ne bom več tako žalostna, zato je kupil motorčino, da bova lahko vsaj med vikendi imela svojo relaksacijo nekje na morju, Bledu, Bohinju, Kranjski Gori, ...

No, danes sem že bolje volje, ker bom že v petek z mislimi nekje drugje in ne samo pr :duda:. ;)

Malo sem vas zamorila :zmeden2: .... upam, da ne preveč.

Želim vam en lep dan, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Končno malo odklopa
22.6.2005 8:19:51   
Linda25
Joj Neža81,

me veseli, da si srečna.

Kaj v petek greš v Pulo??? Jaz tudi. Lahko, da se bova kje srečali.

Uživaj in izikoristi vikend...

Lp,

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Končno malo odklopa
22.6.2005 8:23:51   
CUKRČEK
Uuuuuuuuuuuuuu, a sedaj boš pa BMW-motoristka. Tudi moj mož ima BMW-ja in se je prav fajn mal popeljat z njim. Sama sicer nimam izpita za motor, se pa vseeno rada popeljem naokoli.
Veliko varnih kilometrov vama želim!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Končno malo odklopa
22.6.2005 8:25:56   
Špelka
No, vidš Nežka, k se zaprejo vrata, se nekje odpre okno... Samo pozorna moraš bit. :bravo::bravo::bravo: Jest sicer sovražim motorje ampak če tebi pomaga da se odklopiš, sem prou vesela zate. No, vidš sem ti glih rekla da uživaj poletje z vetrom v laseh - pa ga zdej boš. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.6.2005 8:46:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Končno malo odklopa
22.6.2005 10:33:57   
Pia73
Super! Prijeten kratek :morje::morje::morje: vama želim!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Končno malo odklopa
22.6.2005 14:08:32   
PiaM
Cool.:bravo:
Lepo uživajta in srečno vožnjo.:morje::sloncek::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Končno malo odklopa
22.6.2005 15:04:56   
Anitka
Zdaj pa le še uživajta in imejta se rada.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa previdno!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......