Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno je čas za sterilizacijo 3.10.2008 13:32:16
|
|
|
|
Zanica
|
Odločili smo se sterilizirati našo psičko... Pravzaprav smo se odločili že 2 leti nazaj, ampak vedno smo odlašali, in pol se je gonila, pa smo odlašali, in zdaj se je spet gonila... Zadnjič ni bilo sploh hudo, ker nas je mogoče "obiskal" pred atrijem samo eden pes, zdaj je pa po cele dneve tulila in jokala, stala pred oknom, zjutraj ob 6 začne tulit naj jo ven na atrij spustimo (pa bilo je +3 stopinje, prej ni šans da bi bila v atriju na taki temperaturi)..... Da ne govorim o menstruaciji.... noče hlačke.... Tokrat pa zares gremo a operacijo. Žal mi je, ampak še hujše je če je tako zaljubljena, da ji v očeh vidim kako je boga.... Pa non stop je kakšen kuža pred atrijem dežural. Naslednji teden bom rezervirala termin, ne vem pa koliko moram čakati da jo vse skup mine....
|
|
|
|
RE: Končno je čas za sterilizacijo 3.10.2008 13:45:20
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Ah, saj bo prikrajšana, da bi mela mladičke, vendar je bolje tako. Jest mam sicer mački, ki bivata samo v stanovanju, in spomnem se, kako je eno že začelo "metat". V glavnem, zdaj je dobro.
|
|
RE: Končno je čas za sterilizacijo 3.10.2008 13:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa rabiš čakat da jo mine Jaz sm mačka dala kastrirat še preden sta v to fazo pršla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 22:25:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?