|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno doma
16.2.2005 21:05:31   
tinadvojčica
Pozdravljene!
mi smo pa končno doma saj so nas danes odpustili iz bolnice.Moja zlata Nika je fasala ta grdi virus in noč smo preživele na Vrazovem trgu.Ne vem a sem jaz čudna ker nikjer nisem zadovoljna ampak to je pa absurd.Moja Nika je stara tri mesece se pravi za moje pojme nujno potrebuje mamo poleg sebe.No in ker sem nedoječa mati nisem dobila ničesar še ko sem za čaj prosila so mi prinesli dva deci mrzle vode.Glede postelje sem bila presenečena ker sem jo dobila brez pregovarjanja ampak to pač ni bila posteljica.No dobivale sva na tri ure ventulin zdaj pa moramo doma skrbeti zanjo in upati da se ne poslabša.
Držite pesti za nas pa da še Najči ne faše ničesar!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Končno doma
16.2.2005 21:12:46   
india
Držim pesti, da vama ne bo treba nazaj. Ja, to je pa res višek neustrežljivosti! Ni kaj, so pa res frajerke, če lahko tako pustijo mamico, žejno, ko vedo,kako suh zrak je po bolnišnicah.
Samo,da ste doma in da gre na bolje!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Končno doma
16.2.2005 21:24:47   
Vallery!
Veš kako te razumem!!
Bom držala pesti, da gre na bolje in da malemu ne bo nič!
Ravno tri dni nazaj sem obujala ( sicer na enem drugem forumu ) te grde spomine iz Vrazovega trga!
Če te zanima preberi!

Lepo in mirno noč vam želim, pa veliko veliko zdravja!
Nočko!
Vallery!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Končno doma
16.2.2005 21:25:52   
saba01
:rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo:Želim vam najbolje...
LP,Sabina:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Končno doma
16.2.2005 21:28:57   
TaRe*
Mene tole tako pogreje,da bi ....:grrr:Namesto,da bi bili veseli,da je mamica zraven,pa takole.Če samo pomislim,koliko dela je z enim bolnim dojenčkom,pa jim je vse to prihranjeno,če je mami z svojim:duda:
Sicer pa itak bi ga verjetno pustile jokat,dokler ne bi sam zaspal nazaj.
Ena moja sorodnica je hodila vsak dan k sinčku v bolnico ob 6 30,zvečer pa okrog 23h domov,ko je mali zaspal,ker pač ni dojila in so hoteli blazno veliko denarja za prenočišče.Potem pa en dan ona ni mogla priti prej,kot ob 8h.Pride ona na oddelek,sestra pa vanjo,da kaj si ona predstavlja,da se je njen :duda: že ob 7h zbudil in da se cel čas dere.Mislim,če to ni katastrofa...jaz bi znorela.:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Končno doma
16.2.2005 21:30:51   
TaRe*
A ja,sem tako razburjena,da sem pozabila zaželeti čim lepšo in mirno noč,pa da grejo vsi virusi v indijo koromandijo,al kamor že hočjo.:kuza::kuza::kuza:

:rozica::rozica:
:angel:
:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Končno doma
16.2.2005 21:48:33   
.ču
Clovek ostane brez besed:grrr::grrr::grrr:

Naj bo vse dobro,sedaj ko sta doma:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Končno doma
16.2.2005 22:18:53   
Anonimen
Še enkrat:)-

Kako prepoznamo MONovke?:)-

linke dajejo v < in > :)-

Na RR ni treba dat v te oklepaje;)

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Končno doma
16.2.2005 23:07:47   
Bib
Grozno!!

Samo da ste zdaj doma!:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Končno doma
17.2.2005 9:43:20   
kimi
Ja sem slišala da so bolnišnice polne otrok, tako da je kar razumljivo ,da verjetno ne moremo dobiti kar želimo. Važno da so oskrbujejo naše malčke kajne

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?