Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 13:59:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem prišla kr k vam povedat mojo novičko, tu med vami je tak fajn:rozica::rozica::rozica: Oh, danes je pa tak čudn dan. Včeraj nisem mogla zaspat, ker sem komaj čakala, da bo jutro in da letim na pregled pogledat mojo pikico. Sem bla že predčasno tam in čakala od 10ih pa do 13.30! Moja G je morala namreč operirat in potem sem čakala na drugega prostega G. Sicer sem pa vesela, da se je moja pikica vgnezdila v maternico in da obroček meri 4mm:bravo::bravo::bravo: Čeprav se plodek še nevidi, zdej vem, da sem nosečka!!! Ne vem al me dajejo hormoni, ampak men gre zkos na jok...komaj čakam, da pride možek domov, pa da e mal stisne:rozica: Lepo bodite!:rozica: In mislim na vas! Tinka
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:04:56
|
|
|
|
Marina_
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Jaz tudi kr :(( sem tako vesela zate! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Zdaj pa pazi nase in na svojga :duda:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:06:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Oh Frizerka:rozica::rozica::rozica: hvala! Bom pazla na moj mehurček:) Tinka
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:12:56
|
|
|
|
bibika2
|
Čestitke tudi iz moje strani:rozica::rozica::rozica:, glavno je, da si videla, da je vse vredu, jok in čustva pa so v tvojem primeru popolnoma opravičena.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:16:49
|
|
|
|
saša24
|
tinkamiška! js ti fulll privoščim, da se ti je želja uresničla in da se boš kmalu stisnila k svoji mali :duda::duda: res iskrene čestitke, pa ne pozabi na nas, ki naš še vse to čaka! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: PA LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!! sasa24, ki bo upam kmalu :nosecka::nosecka::nosecka:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:32:45
|
|
|
|
lenika
|
Tudi jaz ti želim lepo nosečnost.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:42:12
|
|
|
|
marrusa
|
IZ SRCA TI ČESTITAM,IN LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:43:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
jojoj pupike hvala:rozica::rozica::rozica: Tinka:)
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hip hip huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!:bravo: Pobožaj malega pikiča!!!! Sedaj je še pikica z vsakim dnem pa bo pika in velika pika in mini otroček in potem velik dojenček in še naprej mala pokora in........itd.;):)-:)-:duda:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 14:47:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
hehehe Neva:)- Hvala:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 16:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke in lepo ter zdravo nosecnost!9nebesa :duda:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 16:55:21
|
|
|
|
sašaš
|
Kok fajn je prebrat tako luštno sporočilo!!! :rozica: Lepo, lepo! :bravo::bravo: Čestitke! :rozica::rozica::rozica: Lp :muca:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 19:36:24
|
|
|
|
Skye
|
tinka kako lepo je to slišati:) :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej punca:)-
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 19:53:23
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 19:58:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala, ker se veselite z nama:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 20:49:45
|
|
|
|
tia
|
Tinkamiška čuvaj svojo :duda:,lepo nosečnost :nosecka: ti želim,veliko užitkov brez kakšnih skrbi. Naj :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: bedijo nas tabo in :duda:. pa pa Tia :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 21:15:36
|
|
|
|
lumpy
|
;)ČUDOVITO! Kako lepo je slišati, de ja eni izmed nas končno uspelo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zelim ti prijetno nosečnost, brez večjih preglavic. Da si pa sedaj tako rahla glede čustev se pa kar nič ne sekiraj, to spada zraven. !!:(:);):(:) Pa le javi se še kaj , da sporočiš kako ti tečejo ti prelepi dnevi. :sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek: :kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 28.4.2005 23:07:28
|
|
|
|
buškica
|
Bravo tinka, veselim se s tabo.:bravo::bravo::bravo:mirno in zdravo nosčnost ti želim.
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 7:34:44
|
|
|
|
anadejka
|
Oooo :bravo::bravo::bravo:bravo Tinka:bravo::bravo::bravo:kako lepo!!!!Men gre kr na :(( od :bravo::sloncek:veselja:bravo::bravo::bravo:!!! Veliko zdravja Tinka in veselja!!!Pa uživaj!!!!:bravo::)9nebesa:duda::rozica::angel::pujs::sloncek::nosecka::love:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 7:37:51
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Tinka sej res,zdej si boš pa lahko še eno luštno nalepko dodala k svojemu imenu.Tisto z odštevanjem,kdaj bo tvoj pikec ali pa pikica pokukala na svet:).Blagor se teb;)
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 10:29:32
|
|
|
|
PiaM
|
Jupi, spet ekran cel migeta...Sem vesela zate Tinkamiška, le tako naprej!:miska::angel::pujs: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 11:02:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hehehe, pa kako si nej spravim te vaše čestitke:zmeden: Jst bi jih rada mela, da bi jih potem enkrat lahko mojmu:duda: kazala!!! Mam pregled čez 14 dni in bom takrat vedla koliko je star ta moj knoflc, pol si bom pa še en trakec naštimala:)-:)-:)- Navijam za vas tak fejst, da skor že zavijam:)-:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 11:09:13
|
|
|
|
KMALU
|
Kako se sploh nastimajo ti trakci?
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 11:11:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
U čak mal da poiščem, pa ti pošljem;) Tinka
|
|
|
|
Končno dočakala pregled! 29.4.2005 11:12:35
|
|
|
|
KMALU
|
HVALA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.