|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno - odgovor konzilija!!!
6.2.2006 6:53:42   
Špelka
Ja, punce, kdor čaka, dočaka! I  končno sem dočakala tud jaz - pošto od konzilija namreč!!!! user posted image user posted image user posted image  Res je, da me zdaj čakajo še 4 meseci čakanja, oz. 3 do prejema injekcij in 4 d dejanskega postopka, ampak vsaj vem kdaj bo - juhuhuuuuu - maja po šprice, pol p junija punkcija!!!! jeeeeeee! In če bo šlo vse po sreči in se prime, bom po izračunih ravno user posted image  za 30. roj. dan lahko najavla veselo novico!!!!!!!

Lepo bodte vse, pa da vam pondeljk čim prej mine! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Končno - odgovor konzilija!!!
6.2.2006 7:01:00   
Saša27
Čestitam Špelka, in upam, da boš lahko res povedlal noro dobro novico user posted image user posted image , na savoj rojstni dan. Držim pesti

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 7:41:26   
anadejka
Bravo Špelka!!!!!user posted image user posted image user posted image
No zdej bo pa hitr user posted image ,akcija!!user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 9:39:46   
Saša27
Naj se še jaz malo pohvalim. V petek sva z mojim dragim bila na kliniki in sem dobila prvih 6 doz inekcij. Z njimi začnem približno čez en teden, pol pa UZ, punkcija in seveda transfer. Punce držite pesti, da bo če cca.1 mesec pokazalo tudi nama tisti dolgo pričakovaniuser posted image user posted image da bi tudi midva končno po 8 letih dobila user posted image , ki si ga tako želiva.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 9:55:32   
Špelka
Saša, držim vseh 10 pesti, da bo postopek uspešen - morda celo 2x user posted image user posted image ?????? user posted image user posted image user posted image Aja, pa še to: a sam 6 injekcij si dobila? Kakšen postopek pa maš? Pr kermu zdravniku pa si? En kup vprašanj, ampak upam, da ti ni težko odgovort, sem bolj firbčne sorte! user posted image

Srečno!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 6.2.2006 9:59:34 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 10:06:06   
Saša27
Ni blema!
V MB sem bila pri Vlaisavljeviču, sedaj pa sem se prestavila v LJ, pa nima svojega G, tak, da mi napiše napotnico tisti, ki takrat dela.
Sem na IVF postopku. Drugi dan menstruacije si pričnem dajati inekcije, potem pa sedmi dan na UZ, pol pa mi bodo dali nove doze GonalaF, pa verjetno bom morala vsak dan na UZ, vsaj tako mi je rekla sestra v petek, ko sva z mojim user posted image  bila v LJ.
Moram Vam povedati, da komaj čakam postopka.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 10:18:44   
KODA
Punce,držim pesti za vas.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 12:26:15   
Sulfinija
Špelka sem vsela zate,da se je vse uredilo in,da si tudi ti končno dobila pošto iz konzilija.Boš videa kako hitro bo čas minil kot bi mignil.A tudi ti mogoče hodiš v MB?
No jaz bom tole soboto že začela z drugo rundo tabletk in 3.3 že dobim prve injekcije.Tudi jaz sem mislila,da se bo vleklo vendar tkole hitro gre,da temu ni kaj za rečt.Meni sploh hitro ker sem vmes imela zmešnjavo in sem tudi krvavela med tabletkami in sem se tudi malo z tem ukvarjala.Sedaj pa še imam zobozdravnika,nekaj za uho,ker mi je prehlad pustil posledice in bo hitr minilo.Tako želim tudi tebi in na koncu naj bo rezultat zelo željena user posted image ali celo user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2006 20:12:19   
GoYa
Špelka in Saša27, da bo za obe uspešno.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2006 17:07:46   
biba 1
Super Špelka!!!!!!!user posted image  Jaz sem jo pa dobila danes in morem tudi klicati maja user posted image user posted image user posted image user posted image ! Uh, končno.......tole čakanje se je vleklo...............

Pozdravček!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2006 17:42:02   
Špelka
OOOOOO, Biba!!!!!! Sem te že prou čakala, da se mi javiš!!!! Torej - začenja se 2. faza čakanja!!!! user posted image user posted image user posted image  Dej, povej, kdaj maš ponavadi M, mogoč bova clo skupaj hodili na GK????? user posted image  Jest mislim, da jo bom mela okrog 15. maja - 3 dni gor ali dol!!!!

Se beremo!

P.S.: Ostalim pa hvala za dobre želje!!!!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2006 17:48:32   
tinkamiška
Špelka superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da bo ratalo, pa da ti čas hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2006 18:28:27   
emaa
Lepo Špelka in biba1, se tudi za vaju premika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2006 19:14:16   
biba 1
Ej, Špelka sem ti že pisala privat!

Ja, ne boš verjela, tudi jaz majsko pričakujem okrog 15., tak, da se bova verjetno srečevali na hodnikih!user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2006 11:02:03   
Meka
Pozdravljene,
mene pa zanima kako dolgo se čaka na umetno oploditev? Da opišem moj postopek.
Dala sem že kri, pa UZ sem že imela, pa HSG, zdaj 16 marca pa imam zoped pri dr. Reljiču posvet.
Na HSG so mi ugotovili slabo prehoden desni jajcevod, "kavum uteri" pa je manjški kot običajno (mimogrede
Kaj je to kavum uteri? A katera ve?) Napisano je še na izvidu, da se jajcevod napolni, razširi v saktosalpins (kaj je to, katera ve)?  Glede na besede zdravnika ki mi je delal hsg me bodo verjetno dali na Laparoskopijo.
Kako dolgo se čaka na njo? Na posvetu, ki ga imam maja, mi bodo verjetno tudi svetovali inseminacijo in zanima me,
če je katera ta poseg zavrnila in prosila samo za umetno oploditev? Prosim, če mi katera kaj več o tem napiše, saj
me daje panika, ko se vse tako vleče. hvala . Mimogrede, sem v amulanti v Mariboru.

cmok vsem

N.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2006 11:56:03   
emaa
za MB ne vem čakalne dobe, vprašaj mojca9000 magari na privat, saktosalpinks so vrečasti jajcevodi, te ima pika74 in je najboljš da njo mal vprašaš. Upam, da vama čimprej uspe.

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2006 13:50:12   
Sulfinija
Sem se ji kar sama oglasila in ji vse lepo razložila kar sem seveda vedela.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2006 20:25:41   
pika74
U jaz imam tudi maja začetek IVF - zgleda, da nas bo več takrat v igri za user posted image .

Se bomo skup tresle user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2006 20:47:05   
pika74
Meka ti bom kar tukaj napisala, saj bo mogoče pomagalo še kateri s podobnim problemom user posted image  - jaz imam take jajcevode... saktosalpinks. Sem mislila, da sem edini primerek s tako sortouser posted image . No, pa šalo na stran.

V tem primeru so jajcevodi na eni strani nekako "zavezani" in potem se razširijo v vrečkasto obliko. Na drugi strani pa so spet "zavezani". Po takšnih jajcevodih semenčice zelo težko pridejo do jajčeca in združitev je praktično skoraj nemogoča. Meni je ginekolog to ugotovil po slikanju (HSGju). Sedaj je ravno leto dni odkar mi je dr. Drobnič naredil laparoskopijo in poskušal "popraviti" take jajcevode. Odstranil mi je tudi zarastline med jajcevodi in jajčniki, med jajcevodi in črevesjem in med jajcevodi in maternico (sploh nisem vedelauser posted image , da je možno imeti takšne zarastline). Predvsem pa me je zanimalo, kako pride do tega saktosalpinksa. Prijazni ginekolog mi je razložil, da sem morala preboleti neko vnetje in posledica tega je lahko saktosalpinks. Vendar se ne spomnim, da bi imela kako vnetje. Najbrž imam prag bolečine tako visok, da nisem niti opazila... Po operaciji so mi dali nekje 6 mesecev možnosti za naravno poskušanje. Vendar se je nato izkazalo, da so jajcevodi še vedno premalo funkcionalni za naravno zanositev. Zato se je ginekolog lani septembra odločili za umetno oploditev in mi napisal napotnico. No, vmes sem imela še en PAP III, LEETZ in zadeva se je še malo zavlekla...  Prejšnji teden pa sem dobila pošto iz konzilija, kjer piše, da se maja zadeva z IVF-jem začne.

Toliko iz prve rokeuser posted image . Lahko, da bo operacija (laparoskopija) pri tebi uspešnejša in boš zanosila po naravni poti. Lahko pa je tudi to, da so se pri meni ponovile zarastline in je dejansko razlog za neuspeh ta... težko rečem. Glej - če ti pa slučajno po laparoskopiji ne rata, imaš pa potem še vedno IVF na voljo. Važno je, da ne obupaš. Kar pogumno naprej! Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj. Kdor jezika špara, kruha strada user posted image .

Lp
pika74
user posted image

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2006 9:20:15   
Špelka
OOOO, Pika74, a ti tud????? user posted image user posted image user posted image  No, počasi lahko res rečemo kdor čaka, dočaka - no, to al bomo tud dočakale user posted image , bomo pa še vidle!!!! user posted image  jaz sem vsekakor optimistična in verjamem v uspeh - s kančkom previdnosti sevede. user posted image  Jest samo upam, da res pridemo vse na vrsto maja, da ne bodo spet kej prestavljal. user posted image  Bo pa maja pestro tuki gor - krožek histeričnih bab. user posted image user posted image user posted image  No, sam je kul da nas bo več, da se bomo lahko spodbujale in tolažle. Ej, pPika, če ni skrivnost - a že maš napotnico, pa a veš, na kakšen postopke boš šla?
LP, Špelka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2006 9:48:54   
Špelka
Ooooo, Ema! Velkom bek! user posted image user posted image user posted image  A so te porihtal na GK? Zdej si berajt za resnično akcijo, ne????? user posted image user posted image user posted image  Čestitam>! Je bla kr mal praznina tuki, k te ni blo! Tko da - zdej pa vse držimo pesti zate, da čimprej prideš na vrsto in pridelaš čimbolj kvalitetne user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2006 12:40:45   
kokoska
Da se vam tudi moja malenkost javi.
Tudi pri nas še ni bilo uspeha in smo vložili papirje.
In glej ga no zlomka smo dobili odobritev konzilija.user posted image
Zgleda, da nas kr neki bo, to bo veselo.user posted image
Poklicati moram maja, na predavanje grem marca.
Me tok enih zadev zanima, se mi kr meša.

lp
Kokoska

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Seznamcek IVF-jevk!!!!!
9.2.2006 13:29:25   
Špelka
OOOOOO, še ena? Bravo!!!! Zdej nas je pa res že za cel bataljon! Lazko že počas kakšen spisek začnemo delat!!!! user posted image user posted image user posted image

recimo:

FEBRUAR:
Sisy
zigkar

MAREC
emamair

APRIL

MAJ
Špelka
Biba1
Pika74
kokoska
.....

Kaj pravite????? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 9.2.2006 13:30:29 >

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2006 19:40:21   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

OOOO, Pika74, a ti tud????? user posted image user posted image user posted image Ej, pPika, če ni skrivnost - a že maš napotnico, pa a veš, na kakšen postopke boš šla?
LP, Špelka

Ojla, jaz imam IVF ET, če se ne motim. Ti dohtarji tako grdo pišejo, da je težko prebrat na napotnici - ma kracajo kot kure user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.2.2006 9:00:27   
anadejka
Eeee Pika,mislim da Špelko zanima ali boš imela dolgi ali kratki postopek.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!