bambi
|
Ja, končno sem nazaj :):):), sigurno ste mislile da sem :nosecka:, ampak ne.... končno sem ozdravela in komaj čakala da lahko smuknem na RR. Joj, toliko je novega, da sploh ne morem verjet. Najprej čestitke vsem nosečkam, seveda sem za vse vesela, kljub temu sem zelo zelo žalostna, ker sem komaj sedaj videla da Gea1 nima več pikice. To je pa res nesramno od nekoga tma odzgoraj. Najprej tako dolgo čakaš in se trudiš, potem končno veselje, čez teden ali dva pa takšno razočaranje. Pa kje je tu pravica???? Uboga Gea1, upam da boš čimprej premagala bolečino, čeprav vem, da žalost in spomin ne bo nikoli izginil. Nauči se živeti s tem in glej naprej, svoje pikice nikar ne pozabi, vzami si čas zase in za njo, a vseeno bodi močna za naprej, za novo upanje in za nove :duda: ki jih bosta z dragim še imela.... Mi smo ta mesec :sloncek::sloncek::sloncek: bolj tako :( ker sem imela vročino, pa še luštalo se mi ni, ko pa sva se končno malo zalepila drug na drugega, pa sem dobila napad kašlja in je bilo veselja konec :((:((:(( Vseeno sma pa ta vikend lepo nadoknadila in 3 dni zapored :sloncek::sloncek::sloncek: Dru teden pa gre moj možek na operacijo in ga ne bo, ravno ko imam O, tako da bomo na :duda: lahko delali zopet komaj drug mesec.... Vesela sem, da sem nazaj, čeprav mi gre na bruhanje, ko pogledam okoli sebe in vidim koliko dela me čaka..... vse od prejšnjega tedna :((:((:((:(( in še redno delo....... zuanj pa tak sonček.... :((:((:(( joj, pa H&M me kliče.....:((:((:(( kar dere se: hej majčke imam zate...... LP Bambi :pujs:
|