|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno!!!!!
25.10.2004 13:36:01   
bambi
Ja, končno sem nazaj :):):), sigurno ste mislile da sem :nosecka:, ampak ne.... končno sem ozdravela in komaj čakala da lahko smuknem na RR. Joj, toliko je novega, da sploh ne morem verjet. Najprej čestitke vsem nosečkam, seveda sem za vse vesela, kljub temu sem zelo zelo žalostna, ker sem komaj sedaj videla da Gea1 nima več pikice. To je pa res nesramno od nekoga tma odzgoraj. Najprej tako dolgo čakaš in se trudiš, potem končno veselje, čez teden ali dva pa takšno razočaranje. Pa kje je tu pravica????

Uboga Gea1, upam da boš čimprej premagala bolečino, čeprav vem, da žalost in spomin ne bo nikoli izginil. Nauči se živeti s tem in glej naprej, svoje pikice nikar ne pozabi, vzami si čas zase in za njo, a vseeno bodi močna za naprej, za novo upanje in za nove :duda: ki jih bosta z dragim še imela....

Mi smo ta mesec :sloncek::sloncek::sloncek: bolj tako :( ker sem imela vročino, pa še luštalo se mi ni, ko pa sva se končno malo zalepila drug na drugega, pa sem dobila napad kašlja in je bilo veselja konec :((:((:((
Vseeno sma pa ta vikend lepo nadoknadila in 3 dni zapored :sloncek::sloncek::sloncek:
Dru teden pa gre moj možek na operacijo in ga ne bo, ravno ko imam O, tako da bomo na :duda: lahko delali zopet komaj drug mesec....

Vesela sem, da sem nazaj, čeprav mi gre na bruhanje, ko pogledam okoli sebe in vidim koliko dela me čaka..... vse od prejšnjega tedna :((:((:((:(( in še redno delo....... zuanj pa tak sonček.... :((:((:(( joj, pa H&M me kliče.....:((:((:(( kar dere se: hej majčke imam zate......

LP Bambi :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Končno!!!!!
25.10.2004 13:44:25   
tia

O Bambi,
končno ,sem te že kar lepo pogrešalo,no ne le jaz vse punce tukaj.

Upam,da si se pozdravila,sedaj pa bodi pridna in se oglašaj,pusti delo bo počakalo :),me smo prve ;).

Pusti se presenetiti,ko ne računaš kdaj O.,pa kdaj pride :hudicek: M.,se lahko pokažeta :modri:.Zato vseeno stiskam :miska::miska::miska::miska::miska:,da bosta :modri:,9nebesa.

Naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo,pa :pujs: za srečo
pozdravček

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Končno!!!!!
25.10.2004 15:25:18   
kimi
samo da si zdrava vse ostalo lahko počaka

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Končno!!!!!
25.10.2004 15:38:58   
Anitka
Hoj!

Ja lepo, da si ozdravela. Tudi mene je čez vikend začelo nekaj loviti, a sem se v večji meri temu izognila, a zdaj me pa vseeno skrbi, ker sem bila danes v laboratoriju na odvzemu krvi in urina, zaradi sredinega HSG-ja in se bojim, da ne bi tudi jaz imela povišane sedimentacije. Punce držte pesti, da bo vse O.K. in da se v sredo jaz tega rešim.

Naš Timo je pa tak lepotec. Ga grem danes spet malce obiskat, potem pa upam, da z mamico že kmalu prideta iz porodnišnice.

Se kaj beremo!

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Končno!!!!!
25.10.2004 16:03:28   
bambi
Oj Anitka, v sredo že imaš HSG??? No, potem se pa kar pripravi, ker bo mali Timo kmalu dobil bratranca ali sestrično. In veš kaj bo najboljše??? Mali Timo bo moral na ta mlajšega pazit in se z njim igrat!!!!! Hu, to bo prava ringaraja doma pri vas ;);)

Jaz bom v sredo mislila nate, da ti čimprej mine in brez bolečin. Ti samo misli da je vse to za malo :duda: in boš tudi še tako velike bolečine prestala, verjemi..... Kdaj pa imaš v sredo???

No, moj lubek pa gre naslednji teden v na operacijo in mora jutri dat kri in je čisto fertig od strahu..... sem mu rekla, kaj bi šele bilo če bi moral rodit ali pa dajati skozi vse te preiskave???? Hja moški so pa res bolj občutljivi na vse...

Zdaj pa ga odmaširam malo po mestu, da vidim kaj so mi v trgovinah pripravili ;);)

Pa pa Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Končno!!!!!
25.10.2004 16:13:13   
Anitka
Hoj Bambi!

V bolnišnici moram biti zjutraj ob 8.30.

Ja in res bo naš Timo moral paziti na mojega sončka. In takrat bo res ringaraja doma;)

Ja ja, jaz tudi pravim, če bi moški moralo roditi bi človeštvo izumrlo.:)-8):)-

Pa pa,
Anitka:metulj:

P.S. Pa lep nakup!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Končno!!!!!
26.10.2004 7:07:45   
klarisa
Bambi, tebe sem pa ze res pogresala......... Super, da si se pozdravila!

Anitka, drzim pesti, da bo na hsg-ju vse ok, ves pa da moras prej dati kri-najboljs kar pri osebnem zdravniku da gor neses kar izvide...

:angel::angel::angel::angel: naj vas cuvajo!

pa pa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Končno!!!!!
26.10.2004 13:16:30   
Gea1
Pozdravček in lepo, da si se vrnila :kuza:. Jaz sicer sedaj malo kuliram od vsega tega in upam, da mi bo čim prej uspelo vse skupaj pozabiti.

Pozdravček in kupi si kaj lepega! :sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Končno!!!!!
27.10.2004 8:14:37   
koala
Hojla Bambi!!

A si fejst nakupovala??
Pa lepo da si se pozdravila, da boš lahko možeka crkljala ko bo bogi bogi po operaciji!

LP!
Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!