|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končni rezultati AC?
2.11.2007 13:40:04   
Taula
O tem sem že nekaj našla in vem da ni pravila, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje.
Koliko ste imele tveganje da ste šle na AC in seveda ali je bilo potem vse ok?
Pa kam ste šle če ni skrivnost? V Postojni se baje čaka na rezultate samo 14 dni, ampak dela se pa AC samo 2x na mesec. user posted image
V lj porodnišnici se čaka verjetno 1 mesec na rezultate?

Hvala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Končni rezultati AC?
2.11.2007 19:29:05   
Ilije
NS+DHT --> 1:47
AC --> 46xx

AC so mi naredili v LJ, na rezultate sem čakala od 28.05. do 20.06.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 12:36:39   
medika 13
Taula pozdravljena!

Evo moja zgodba: tveganje po NS in DHT 1:29 ... na AC sem šla v  LJ .... po 21 dneh čakanja so mi sporočili rezultat  47 **** 13 (punčka je imela trisomijo 13)

kot si sama napisala pravila ni .... na rezultate čakaš vsaj 14 dni, saj tako dolgo traja postopek .... nekatere s slabimi rezultati pokličejo že po 2 tednih, kot vidiš mene so šele po treh ...

veliko sreče in vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 12:41:17   
Leiah
Jaz grem v postojno sedaj v torek in upam da bodo po pošti prišli dobri rezultati!! Meni so poslali dopis in na njem pise, da bodo rezultati znani po 21 dneh, lahko te tudi za dobre rezultate pokličejo, samo jaz bom raje počakala na pošto oz. slabo novico po telefonu! Drugače pa imam tveganje 1:44, nič kaj preveč obetavno. Kakšno pa imaš ti tveganje?

Lp

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 12:45:57   
Marogica
1:154, rezultat ****46, čakala 3 tedne na rezultat, MB. Na čakanje se ne spomnim. Pa saj ne smejo predolgo čakat. AC se mora narediti nekje med 14-18 tednom, če se ne motimuser posted image  Popravite me...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 12:52:45   
Taula
NS je bila 1:1932
NS+DHT 1:47

Skratka slabo.user posted image

Leiah v katerem tednu boš ko greš na AC? Marogica...meni so rekli da ga delajo lahko šele od 16 tedna dalje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 12:56:43   
Leiah
Jaz bom v 15t2d, je rekla da če je plod dovolj velik mi bodo opravili, če ne pa komaj čez dva tedna. Ker drugače se dela že od 15 tedna dalje, to sem tudi prebrala na tej strani http://www.marchofdimes.com/pnhec/159_520.asp
Gospa je rekla, da je bolje čim prej, če bodo slučajno rezultati slabi, da greš lahko prej na prekinitev nosečnosti.

Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 12:59:31   
Taula
Hvala. Upam da bo dovolj velik in da bo vse OK. user posted image  Jaz se bom v pon.naročila v Postojno. Rada bi šla čimprej, prav zaradi morebitne UPN.user posted image

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 14:55:58   
Marogica
Taula, držim pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image , misli samo pozitivno....vse ostalo naj počaka...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 17:40:18   
Taula
Hvala.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 19:42:33   
oton
še moja izkušnja...
NS+DHT =1:290

na AC sem šla v Lj 10.9,rezultate pa sva dobila 9.10...
kolikor sem jaz informirana rabijo celice katere odvzamejo s plodovnico minimalno 10 dni da ponovno dozorijo in jih potem analizirajo.če je kaj narobe te po 14 dneh pokličejo,lahko pa tudi kak dan,tudi teden kasneje...
postopek je bil zelo hitro končan(5min),za mene brez bolečin...
nasledje 3-4 tedne pa me je preganjala živčna vojna...
ki se je na srečo dobro končala
user posted image user posted image
želim ti veliko sreče in brez strahuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 20:14:37   
Leiah
Taula, tudi jaz bom držala pesti zate, da bo vse OK user posted image  Povej kdaj boš naročena!

Lp

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?