|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno sva se sporazumela
15.12.2008 8:19:44   
florecita
Ojla!

Malo me je kr sram priznati, ampak jaz sem danes res nekako srečna, pomirjena v srcu.

No najina veza ni štimala že od začetka, pred 3. let in pol.
Imava skoraj 3.letnega user posted image .
Že večkrat sem bila spakirana da z otrokom pobegnem v varno hišo...pa je vedno prišlo kaj vmes. Očetova bolezen, kasneje smrt. Nisem hotela obremenjevat svoje mame, ki ji je bilo že tako in tako dovolj hudo... zlomilo bi jo ko naju z otrokom ne bi videla.

No, mož mi je večkrat zelo grozil, res je bilo hudo.
Otrok je vse gledal, imeli smo z njegovim obnašanjem kr probleme.
Zanj sem ****,****, mrcina, vse samo človek ne.

Spi že 3 leta v dnevni sobi, jaz z otrokom pa v spalnici, ker se otrok ponoči ful zbuja, in potem moj mož izjavi, da se mora naspat. Egoističniuser posted image
V spalnici je morda v treh letih spal 3!

V treh letih sva 4x seksala in to 2x letos na mojo pobudo ko sem se nekaj trudla po tistem sistemu ''daj-daš'' pa vse za en k....
no, in 2x za 5 minut, toliko da se je on zadovoljil, mene pa pustil tam napol .... user posted image
ah, danes se temu le še smejem...

Ta teden se bo odselil, mi pustil otroka in vse kar imava. Živimo v podnajemniškem stanovanju, tukaj bova nekaj časa z user posted image  še ostala, potem pa bom prodala parcelo+papirje, ko sva mislila pred časom delat hišo,... + avto, ki je nov in preveč stane za vzdrževat,... si bom kupila manjšega, in s tem denarjem od avta in parcele kupila v kraju kjer imam hvala bogu lepo službo... manjše stanovanje.
Plačo imam lepo, delo še lepše. Z otrokom sva zdrava. Nič nama ne manjka.
Doma imam 100% podporo.
Dokončujem faks, drugo leto bom diplomirala, moških okrog mene ne manjka.

Želim povedat, da še tako brezupen primer se lahko reši.user posted image user posted image user posted image
Sprevidel je, da sva skupaj le zaradi otroka, in da me s tem ne more držat in prisilit da bo pa le vse po njegovo.
Težko mi je le zaradiuser posted image  ko bo začel spraševati kje je tati.

Zanima me samo kaj sedaj.
kam zapiševa to, da se on vsemu odpoveduje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Končno sva se sporazumela
15.12.2008 8:22:51   
mala maja
user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa lepo za prebrat.user posted image Vso srečo na novi poti.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 8:49:40   
Lalica1
Tudi mene je razveselilo, ko sem prebrala tvoje besede. Zelo sem srečna zate in za tvojega sina. Ko bo spraševal, kje je ati (ker bo), mu pač povej, da ati živi drugje, da ga ima še vedno rad, ampak, da pač niste skupaj. Ko pa bo večji, mu lahko poveš tudi odkrito.
Po drugi strani pa mislim, da je tvoj mož, glede na vse skupaj tudi precej razumen človek. To, da je spoznal in odšel,...pa da se še vsemu odreka je pa res zelo lepo od takšnega človeka, od katerega bi pričakoval vse slabo.

Želim ti srečen nov začetek in vso srečo obema (tebi in sinu)!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 8:55:46   
Rožica I
No, končno ena lepa zaključna štorija, v poplavi ločitev in varanj user posted image .
Vse dobro tebi in sineku user posted image !

Drugače  pa počakaj, da se Kerensa zbudi, ima take pravne zadeve v malem prstu user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 9:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 11:16:28   
ronja
Težko mi je le zaradi ko bo začel spraševati kje je tati.

Otroci veliko lažje sprejmejo kot mi, boš videla. Sicer bo pa še kak ati kje v njegovem življenju: z biološkim očetom se bosta verjetno videvala, kasneje pa si boš verjetno tudi ti našla koga, ki bo ves čas navzoč ob njegovem odraščanju, tako da brez skrbi.
Čestitamuser posted image in srečno naprej! To pa je lepa popotnica za v novo leto, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2008 14:07:19   
glen
Srečno in pogumno naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2008 14:24:58   
ThinkPink
Superuser posted image ! Torej le drži pregovor: Kjer je volja, tam je pot. 

Vso srečo naprej!user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2008 14:43:24   
mojamura
florecita user posted image tvoja zgodba mi je res polepšala dan. še en dokaz da se res da vse skupaj obrniti tudi na neko svetlo točko. tebi in otroku pa vse naj naj za v naprej!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2008 19:40:43   
smrka
To pa le kar pojdi da se zapise vse cesar se je odpovedal, da ne pride potem ko bos prodajala do PROBLEMOV. Stopi kar do notarja. On bo moral tudi biti s teboj.

Pa srecno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2008 19:47:45   
Marogica
Bravo, tako se dela....si punca z "jajci", ki tudi kaj narediš, ne pa samo govoriš. Pa srečno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2008 19:53:51   
kamilija
Ja res...bravouser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2008 19:58:51   
Mariposy
Kam zapisati to da se on vsemu odpoveduje.Napisati na list papirja lastnoročno in pravtako lastnoročno oba podpišeta potem pa OBVEZNO overiti k notarju, ker brez tega da listine ne overiš danes nič več ne veljauser posted image
Želim ti veliko sreče s tvojim otročkom v novem boljšem življenjuuser posted image user posted image user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2008 20:08:37   
Anonimen
Bravo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2008 20:52:20   
matejchy
super, res sm vesela zate, zdej pa uživaj v novem življenju.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2008 22:21:13   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: florecita
.......
Zanima me samo kaj sedaj.
kam zapiševa to, da se on vsemu odpoveduje?

Notarski zapis. Taksa na notarski zapis se sicer placa glede na vrednost premozenja, ki je v zapisu, vendar je to najbolj sigurna zadeva. Ce sama podpiseta pa overita pri notarju so mozni poznejsi izgovori, da ni bil seznanjen s pravnimi posledicami podpisa itn, pa tudi mozno je, da izpodbija sam zapis glede sestave le tega oz. nacina zapisa dolocil ipd.  
Stopita k notarju (prej se naroci) napisi si seznam, kaj vse je treba urediti in naj notar/-ka sestavi zapis. Ce se se dogovorita za nacin vzdrzevanja stikov z otrokom, je to tudi osnova za sporazumno locitev. Ce tako izvedes zadeve - delitev premozenja in stiki preko notarskega zapisa ter sporazumna locitev, se on odpove (ce se prav spomnim s samim notarskim zapisom) moznosti, da bi te kdajkoli tozil za premozenje, ki je navedeno v notarskem zapisu.

Srecno !

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 16
16.12.2008 20:35:57   
SINEJA
florecita,želim ti vso srečo in bravo za pogumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.12.2008 0:12:24   
ključek
vso srečo tebi in otroku!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.12.2008 7:14:50   
tasa_m

Vsaka ti čast, da si sploh požirala to dol 3 leta..
Od zdaj naprej pa vso srečo tebi in tvojemu sineku..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?