Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno sem tudi jaz srečka nos....... 2.4.2005 12:08:30
|
|
|
|
Anitka
|
Hej KAJA, te bom po ritki!:)-:)-:)- Jaz sem se pa že veselila, da bom lahko prvo na seznamu fosilk prestvla med srečke nosečke. Sicer pa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo dobro voljo in kmalu na :modri::duda::roza: Anitka:pika:
|
|
|
|
Končno sem tudi jaz srečka nos....... 2.4.2005 13:16:21
|
|
|
|
mujcek
|
Ko je včeraj to pisalo sem takoj nasedla; danes pa sem takoj sumila, da bo to drugo-aprilska; žal mene pa nisi :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Končno sem tudi jaz srečka nos....... 2.4.2005 15:38:54
|
|
|
|
GoYa
|
Jaz sem pa mislila, da se je odprl val aprilskih nosečk. No, ga bom pa jaz čez 2 tedna odprla, če se ve sam zafrkavate. Lahko me pa katere tudi prehiti. Ker dva tedna sta še daleč. Smo rekli, da bojo aprila namesto dežja, padale :nosecka: Alo, katera bo prva.....
|
|
|
|
Končno sem tudi jaz srečka nos....... 2.4.2005 16:21:34
|
|
|
|
Anitka
|
Tudi jaz upam, da bodo v muhastem aprilu :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: deževale kot za stavo.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
S KOM ŽIVITEnataly33S kom živite v skupnem gospodinjstvu?sami s partnerjem/možem in otroci (
79%)
sama z otroci (
2%)
živimo staščo in tastom (
9%)
živimo z mojimi starši (
9%)
sem samohranilka (
1%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!