|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno ponovno priklopljena na internet!
3.2.2005 22:38:23   
Suzi*
Ojla nosečke!!

Mogoče se me še katera spomni (Mina1, Dolina)....enkrat v začetku decembra sem mrknila v pozabo in z RR-ja. Sem šla na bolniško in sem ostala brez interneta. :(( No vmes sva z lubijem dokončno prenovila stanovanje, se preselila in po kar nekaj komplikacijah z računalnikom smo se pravkar uspešno priklopili na internet. :sloncek::sloncek::sloncek:

Sicer sem že ugotovila, da sem v gromozanski zamudi, absolutno zaostajam za informacijami na RR, ampak upam, da bom vsaj malo nadoknadila.

Sem opazila, da imamo marčevke svojo temo. Kako lepo! :bravo::bravo: Se vam pridružim tam!!9nebesa

Drugače pa jutri nastopim porodniško :sloncek:. Pa pregled imam, pa prvič grem na CTG, komaj čakam!

pa pa, se beremo jutri!

lp, Suzi 35t
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.2.2005 22:48:47   
Anonimen
WB, Suzi! :rozica:

Kolk mate snega tam dol?

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2005 22:59:40   
Suzi*
Hvala, :rozica:!

Pri nas je kar lepo zasneženo. Od notri je sicer prav lepo za pogledat, ampak ven mi pa nekako ni za it. Sem že kar malo štorasta s tem trebuhom, pa se bojim, da se ne bom kje zvrnila na rit. ;) Če mi bo jutri uspelo naložit fotkice na računalnik, pošljem kakšno slikico z zimsko idilo - pogled iz našega stanovanja.:bravo: Meni je namreč ful všeč, pol pa kr nekej fotkam. :)- ...eh, dolgčas, a ne? ;)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2005 23:10:48   
Anonimen
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, prosiiiiiiiim:love::love::love:

Pri nas je tut končno....sneg:)

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2005 23:49:41   
morskadeklica
Suzi zdravo:)! Jaz se te spomnim, sem se že spraševala, kje si? Pridruži se pri naši temi (marčevke), vsak dan si poročamo, kakšno je stanje.

dobrodošla nazaj:sloncek::sloncek::sloncek:

:nosecka::muca:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?