Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:38:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla nosečke!! Mogoče se me še katera spomni (Mina1, Dolina)....enkrat v začetku decembra sem mrknila v pozabo in z RR-ja. Sem šla na bolniško in sem ostala brez interneta. :(( No vmes sva z lubijem dokončno prenovila stanovanje, se preselila in po kar nekaj komplikacijah z računalnikom smo se pravkar uspešno priklopili na internet. :sloncek::sloncek::sloncek: Sicer sem že ugotovila, da sem v gromozanski zamudi, absolutno zaostajam za informacijami na RR, ampak upam, da bom vsaj malo nadoknadila. Sem opazila, da imamo marčevke svojo temo. Kako lepo! :bravo::bravo: Se vam pridružim tam!!9nebesa Drugače pa jutri nastopim porodniško :sloncek:. Pa pregled imam, pa prvič grem na CTG, komaj čakam! pa pa, se beremo jutri! lp, Suzi 35t
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
WB, Suzi! :rozica: Kolk mate snega tam dol?
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:59:40
|
|
|
|
Suzi*
|
Hvala, :rozica:! Pri nas je kar lepo zasneženo. Od notri je sicer prav lepo za pogledat, ampak ven mi pa nekako ni za it. Sem že kar malo štorasta s tem trebuhom, pa se bojim, da se ne bom kje zvrnila na rit. ;) Če mi bo jutri uspelo naložit fotkice na računalnik, pošljem kakšno slikico z zimsko idilo - pogled iz našega stanovanja.:bravo: Meni je namreč ful všeč, pol pa kr nekej fotkam. :)- ...eh, dolgčas, a ne? ;)
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 23:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, prosiiiiiiiim:love::love::love: Pri nas je tut končno....sneg:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?