|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:24:40   
puncica
Novoletne želje, ki sem jih izrekla moževi sestri so obrodile sadove po 2 letih je ponovno zanosila, sem ful vesela da ji je uspelo, ker sta bila že čist na koncu sploh njen mož, ki je bil že ful depresivn celo tablete je jemal.
:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:25:27   
Anonimen
:sloncek: Č :sloncek: E :sloncek: S :sloncek: T :sloncek: I :sloncek: T :sloncek: K :sloncek: E :sloncek: !!! :sloncek:

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:26:20   
ZARA
Čestitke njej,teb pa tud - si prava čarovnica :bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:30:58   
*zvezdica*
Lepo je slišat tako novico!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:31:01   
muki1
Kako to misliš po dveh letih? P o dveh letih :sloncek: ali po dveh letih po prvi nosečnosti, ali porodu.
Kakorkoli, čestitam ji, vender me zanima. 8)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:31:13   
ElaM
:bravo:
Puncica, boš morala še na tem forumu uporabit tvoje vedeževalske sposobnosti in nam kaj lepega pošlogat.:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Končno je zanosila...
8.8.2005 9:55:40   
puncica
Krvav so se namatral po dveh letih poskušanja je zdaj zanosila. Je bla čist paf ko sem povedala da sem jst noseča in kr solze so ji v oči stopile ko prišla pogledat našo janjo, bila njena botrca in na daleč se ji je vidl kako zelo si želi še enga dojenčka. Sicer ima že od prej 2 otroka punca stara 5 let, fant pa 10 ampak res so si zelo želel še enega.
Tako vesela sem da jim je ratal res:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Končno je zanosila...
8.8.2005 10:08:20   
muki1
U šit, za tretjega so se tak mantrali? Pri prvih dveh je tudi bila tak težka, ali kaj? Se pravi da če prvič na prvo rukneš, to še ne pomeni, da boš tudi na drugo. Ja, valda da ne, ampak jaz se s tem tolažim, ker mam ful neredne m. ( zdaj sem prvič dobila 15 mesecev po porodu - me prav zanima kdaj sem mela ovulacijo. Verjetno na Božič :)- :)- :)- )
No, želimo ji uspešno :nosecka:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Končno je zanosila...
8.8.2005 10:52:45   
puncica
Punci je rekla g. da bo zelo težko zanosila zato s fantov, ko je še bil fant:)- nista nič pazila in ratal je fantek in to pri njenih 21. letih, 2 leti kasneje sta želela še enga in dobila končno po 3 letih punčko, zdaj pa spet 2 leti in evo prijelo se je. Ima pa punca policistične jajčnike in menstruacijo tako da nikol ne vem kdaj jo bo imela zdaj npr je ni dobila že od marca, pa delala teste bili negativni, zdej pa kr pozitivni in to 3×:bravo::bravo::bravo: Tako da sploh ne ve kolk je noseča:zmeden2:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Končno je zanosila...
8.8.2005 10:54:59   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
kolk je lepo slisat, da nekomu rata!

CESTITKE!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Končno je zanosila...
8.8.2005 11:06:56   
emaa
:bravo:Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Končno je zanosila...
8.8.2005 16:49:25   
Anitka
Ja superca, čestitke vsem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Končno je zanosila...
8.8.2005 19:32:38   
cmokec
Bravo, čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......