|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kompoti in dojenje
27.12.2007 11:38:39   
karmy85
Zanima me,če so kompoti iz breskev,ananasa ali mešan kompot,škodljivi novorojenčku?user posted image

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 27.12.2007 17:28:48 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kompoti
27.12.2007 12:13:44   
Katrin
Ne razumem najbolje tvojega vprašanja; glede na to, da si ga postavila na dojenju in dodajanju, ali potem misliš, če lahko ti med dojenjem piješ kompote? Če je tako, potem je odgovor: seveda lahko piješ kompote.

Če pa sprašuješ ali jih lahko ponudiš novorojenčku - to bi ti pa odsvetovala.

Lep dan user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 12:50:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 13:02:09   
Naja30
Če ima otrok krče, tako ne smeš svežega sadja jest, kompote pa komot lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 14:46:02   
pupa79
Tudi meni je patronažna svetovala, da naj pijem kompote in ne bodo novorojenčku nič škodili

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 22:32:26   
only_me
maj jaz sem jedla vse kompote in vso sveže sadje, pa nič ni škodovalo malemu. Ti pa naredi po svoji želji. Upam, da ne bo kakih problemov - beri krčev.

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?