ronja
|
pikec, te ful razumem! Ples je oblika zapeljevanja, hočeš nočeš, tako je nastal, tudi si tam na 10 cm blizu z nekom in pač ni vseeno, kako zgleda, koliko je star in kakšnega vonja je. J*** ga, ampak te stvari so pri plesu pomembne! Lahko je kreten drugače, ampak mora pa imet nekaj na njem, kar te vsaj malo privlači, da lahko z nekom plešeš, pa pika! Nimaš met kaj slabo vest zato, ples je pač tako intimen, da pač ne bi spustil vsakega zraven. Tako je nastal, to je njegov prvotni namen, čeprav ga zdaj uporabljamo tudi zgolj za zabavo in nima neke seksualne konotacije. Vseeno pa se ne da zatajit tega, da pač vsakega človeka ne želiš imet tako blizu in pika. lahko bi bil tudi mlad pa totalno antipatičen, pa bi ti bila ravnotako muka. Nima to veze samo s starostjo, ampak dejstvo je, da če se pri plesu ne moreš sprostit, potem je muka! Seveda fantje ne plešejo s starimi gospemi, ker je na plesnih vedno več žensk in si lahko izbirajo in en mladenič sigurno naslednjič ne bo prišel, če bo dobil eno staro dondo. In se ne bo čisto nič sekiral za slabo vest. Ker fantje pač niso vzgajani v tem, da morajo bit vljudni in prijazni do vseh! Me pa moramo bit! Zato tudi vljudno gremo v dvigalo z moškim, katerega nas je malo strah - ker bi bilo nevljudno it po stopnicah, ko pa je že videl, da čakaš na dvigalo... in potem te moški v dvigalu napade. Ker je bolj važno, da smo prijazne in vljudne kot pa da poslušamo svoje instinkte! To je bullshit! Vem, da jaz tega ne bom učila svojih punčk! Poslušaj svoja občutja in delaj po njih. Ples mora biti zabava in sprostitev in če ti on tega ne omogoča pač ne bosta plesala skupaj. Dedec pri 60+ bi to tudi moral razumet... Jaz tudi ne bom tiščala v 12 letnega fantka, da mu bo nerodno!
|