Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 14:28:25
|
|
|
|
Nataan
|
Živjo! Že nekaj časa iščem po trgovinah, ker bi rada kupila en lep kompletek, v katerega bi oblekla npr. za odhod iz porodnišnice (verjetno bo prav prišel tudi za kakšno drugo priložnost, npr. za obisk pri zdravniku ...).. Povsod imajo bolj "resna" oblačilca, npr. hlačke na naramnice, kar pa meni ni preveč všeč za nekaj dni starega otroka. Rada bi kupila en lep pajacek, lahko tudi bombažne hlačke s stopalci in majčko, pa da bi bila poleg v kompletu tudi kakšna lepa kapica, nogavičke, copatki, mogoče kakšna jopica, če bo slučajno slabše vreme (rodila bom konec junija) ... Kaj mi svetujete? Bila sem že v teh večjih trgovinah, v Baby Centru, Pikapolonici, HM... ne vem, ali sem jaz tako zbirčna oz. zakomplicirana, pa vseeno bi bila hvaležna za kakšen nasvet:) Hvala in lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 14:33:07
|
|
|
|
frutka_
|
Okaidi ima lepe pajacke pa firma Kanz v BC. Komplete si običajno sestavljaš sama. Pač poiščeš nekaj kar paše skupaj. Z belo ne boš mimo usekala.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 14:35:00
|
|
|
|
frutka_
|
Če imaš deklico imajo tudi v S.Oliverju lepe pajacke. Za fantke jih nisem videla.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 14:53:48
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem zadnjič take kompletke ( s kapico in nogavičkami vred) videla v eni trgovini na našem koncu. V Ajdovščini v trgovini Pony. Zdaj pa vprašanje če sem ti pomagala, ker ne vem s katerega konca si.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 14:59:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Že nekaj časa nazaj, sem tak kompletek sama sestavila v BC. Iz "kompleta" enakih vzorcev, materialov sem kupila pajacek s stopalci, kapico in nogavičke, pravzaprav so copatki. Kot dodatno pa sem vzela bel body na preklop, bele žabice-če bo treba in belo jopico-"jaknico" . Tudi v "kompletku" je precej bele barve in mislim, da bo tako o.k.. Jaknica pa ima še eno muco v barvi pajacka,...
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 15:48:42
|
|
|
|
špelin@
|
V Emporiumu (Premaman) imajo najbolj sladke pajacke oz. kompletke
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 16:58:42
|
|
|
|
Spark
|
Meni so tudi všeč tisti od C&A.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 21:07:16
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz sem pa v Arielu ze dvakrat za darilo kupila darilni komplet- skatlo, v kateri so bile hlacke do pasu s stopalci, jaknica in kapica. Ful luskano, pa se ne nejdrazje, nekje vmes. Pa res novorojencku primerno. Jaz bom za nase poletno dete tudi tja sla iskat. Pa res kvaliteten bombaz, na otip prijeten.... Imas pa kot neke vrste Ariel outlet tudi v Emporiumu spodaj, ful izbire, ugodno,... Je pa res, da je tisto iz HM in CA bolj cute in moderno, a za nekaj dni starega kavbojke,..., kaj pa vem .
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 21:43:47
|
|
|
|
zvončica sandra
|
Nataan,jaz sem enega našla v Benettonu.Za prvi dan iz P
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 23:32:20
|
|
|
|
Nataan
|
Punce, hvala za nasvete. Mislim, da bom res skočila še v Ariel, pa v Emporium, Benetton... Res bi rada nekaj "cortkanega" in se strinjam s tisto, ki je napisala, da kavbojke niso ravno za tri dni staro dete:) Tudi meni ta "resna" in "odrasla" oblačilca niso preveč všeč za začetek. LP
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 17.5.2008 23:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
V Emporiumu (Premaman) imajo najbolj sladke pajacke oz. kompletke Ja, lusne stvari :). Drugace pa Trst, ce ti ni predalec.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 18.5.2008 13:32:24
|
|
|
|
alea01
|
Ojla! Jaz sem si ful luštkan kompletek sestavila v Zari. Drgač sem pa jaz kupovala v okaidi in premaman in imajo res cotkane stvari
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 18.5.2008 22:44:30
|
|
|
|
pikica_30
|
Alea, te bom kar tukaj vprašala ne na junijčicah: kje pa je trgovina Okaidi in katera Zara (v BTC ali v mestu ali obe)?
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 19.5.2008 9:31:59
|
|
|
|
alea01
|
pikica_30- Zara v BTC. V mestu nimajo otroškega oddelka. Okaidi pa je v supernovi na Rudniku v 1 nadstropju in v cityparku v 1 nadstropju Lp
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 19.5.2008 13:28:03
|
|
|
|
pikica_30
|
Hvala alea!
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 26.5.2008 19:47:01
|
|
|
|
Muklla
|
Tudi jst kupujem kompletek za mojo bibo, ko bo šla iz porodnišnico, pa me neki mede. Koliko morm kupiti veliko? Sestrična mi je rekla, da ona je imela velikost 50, mene je pa strah, da ne bi bilo premajhno. Katero velikost ste ve izbrale?
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 26.5.2008 20:01:07
|
|
|
|
piko12
|
56 od HM. Mal preveliko mu je bilo, ampak sej se ne bo spomnil.
|
|
|
|
RE: Kompletki za novorojenčka 6.6.2008 22:21:51
|
|
|
|
poli*
|
Ce ne veš spola je pa sploh težko. Zadnjič sem v btc-ju skoraj živce zgubila... vse roza al pa plavo, nekej rumenega in belo. Od tega mam najraje belo, ker ne vem kaj bo. Sem pa tudi jaz zakomplicirane sorte- če mi en medvedek ni bil všeč, sem šla naprej... tako da sem na koncu kupila v intersparu 3 bodije (da ne pridem prazna domov ). Upam, da bo več sreče naslednjič
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?