|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kompletki za novorojenčka
17.5.2008 14:28:25   
Nataan
Živjo!

Že nekaj časa iščem po trgovinah, ker bi rada kupila en lep kompletek, v katerega bi user posted image  oblekla npr. za odhod iz porodnišnice (verjetno bo prav prišel tudi za kakšno drugo priložnost, npr. za obisk pri zdravniku ...).. Povsod imajo bolj "resna" oblačilca, npr. hlačke na naramnice, kar pa meni ni preveč všeč za nekaj dni starega otroka. Rada bi kupila en lep pajacek, lahko tudi bombažne hlačke s stopalci in majčko, pa da bi bila poleg v kompletu tudi kakšna lepa kapica, nogavičke, copatki, mogoče kakšna jopica, če bo slučajno slabše vreme (rodila bom konec junija) ... Kaj mi svetujete? Bila sem že v teh večjih trgovinah, v Baby Centru, Pikapolonici, HM... ne vem, ali sem jaz tako zbirčna oz. zakomplicirana, pa vseeno bi bila hvaležna za kakšen nasvet:)

Hvala in lep vikend vsem! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kompletki za novorojenčka
17.5.2008 14:33:07   
frutka_
Okaidi ima lepe pajacke pa firma Kanz v BC.  Komplete si običajno sestavljaš sama. Pač poiščeš nekaj kar paše skupaj. Z belo ne boš mimo usekala.user posted image

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2008 14:35:00   
frutka_
Če imaš deklico imajo tudi v S.Oliverju lepe pajacke. Za fantke jih nisem videla.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2008 14:53:48   
melanija
Jaz sem zadnjič take kompletke ( s kapico in nogavičkami vred) videla v eni trgovini na našem koncu. V Ajdovščini v trgovini Pony. Zdaj pa vprašanje če sem ti pomagala, ker ne vem s katerega konca si.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2008 14:59:27   
aleksandra silvija
Že nekaj časa nazaj, sem tak kompletek sama sestavila v BC.

Iz "kompleta" enakih vzorcev, materialov sem kupila pajacek s stopalci, kapico in nogavičke, pravzaprav so copatki.

Kot dodatno pa sem vzela bel body na preklop, bele žabice-če bo treba in belo jopico-"jaknico" .

Tudi v "kompletku" je precej bele barve in mislim, da bo tako o.k.. Jaknica pa ima še eno muco v barvi pajacka,...

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2008 15:48:42   
špelin@
V Emporiumu (Premaman) imajo najbolj sladke pajacke oz. kompletke user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2008 16:58:42   
Spark
Meni so tudi všeč tisti od C&A.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2008 21:07:16   
Nyah*
Jaz sem pa v Arielu ze dvakrat za darilo kupila darilni komplet- skatlo, v kateri so bile hlacke do pasu s stopalci, jaknica in kapica. Ful luskano, pa se ne nejdrazje, nekje vmes. Pa res novorojencku primerno. Jaz bom za nase poletno dete tudi tja sla iskat. Pa res kvaliteten bombaz, na otip prijeten....

Imas pa kot neke vrste Ariel outlet tudi v Emporiumu spodaj, ful izbire, ugodno,...

Je pa res, da je tisto iz HM in CA bolj cute in moderno, a za nekaj dni starega kavbojke,..., kaj pa vemuser posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2008 21:43:47   
zvončica sandra
Nataan,jaz sem enega našla v Benettonu.Za prvi dan iz P user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2008 23:32:20   
Nataan
Punce, hvala za nasvete. Mislim, da bom res skočila še v Ariel, pa v Emporium, Benetton... Res bi rada nekaj "cortkanega" in se strinjam s tisto, ki je napisala, da kavbojke niso ravno za tri dni staro dete:) Tudi meni ta "resna" in "odrasla" oblačilca niso preveč všeč za začetek.

LP

(odgovor članu zvončica sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2008 23:34:00   
Anonimen
V Emporiumu (Premaman) imajo najbolj sladke pajacke oz. kompletke user posted image

Ja, lusne stvari :).

Drugace pa Trst, ce ti ni predalec.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2008 13:32:24   
alea01
Ojla!

Jaz sem si ful luštkan kompletek sestavila v Zari. Drgač sem pa jaz kupovala v okaidi in premaman in imajo res cotkane stvari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2008 22:44:30   
pikica_30
Alea, te bom kar tukaj vprašala ne na junijčicah: kje pa je trgovina Okaidi in katera Zara (v BTC ali v mestu ali obe)?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2008 9:31:59   
alea01
pikica_30- Zara v BTC. V mestu nimajo otroškega oddelka. Okaidi pa je v supernovi na Rudniku v 1 nadstropju in v  cityparku v 1 nadstropju

Lpuser posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2008 13:28:03   
pikica_30
Hvala alea! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2008 19:47:01   
Muklla
Tudi jst kupujem kompletek za mojo bibo, ko bo šla iz porodnišnico, pa me neki mede. Koliko morm kupiti veliko? Sestrična mi je rekla, da ona je imela velikost 50, mene je pa strah, da ne bi bilo premajhno. Katero velikost ste ve izbrale?

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.5.2008 20:01:07   
piko12
56 od HM. Mal preveliko mu je bilo, ampak sej se ne bo spomnil.user posted image  

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2008 22:21:51   
poli*
Ce ne veš spola je pa sploh težko. Zadnjič sem v btc-ju skoraj živce zgubila... vse roza al pa plavo, nekej rumenega in belo. Od tega mam najraje belo, ker ne vem kaj bo.
Sem pa tudi jaz zakomplicirane sorte- če mi en medvedek ni bil všeč, sem šla naprej... tako da sem na koncu kupila v intersparu 3 bodije (da ne pridem prazna domov user posted image ).
Upam, da bo več sreče naslednjičuser posted image

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2008 22:40:29   
clara23
Jaz sem kupila en full lep kompletek v H&M-u in to rumeno-bele barveuser posted image . Pa še znižan je bil na 12eur. Je taka full lepa pliš jopica in hlačke, za spodaj mu bom pa še kakšen lep rumen body kupila (avgusta bo itak vroče, tako da ga ne mislim obleči kot medvedkauser posted image )

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?