Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kombiniran hladilnik no frost 4.1.2011 18:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za točno ta zamrzovalnik ti ne vem povedat, vendar so načeloma zamrzovalniki z no frostom glasnejši od klasičnih. Decibele vzemi malo za rezervo, ker ni enotnih standardov za merjenje glasnosti in seveda so rezultati ugodnejši, če meriš glasnost recimo pri praznem zamrzovalniku. Ko je poln, je glasnejši.
|
|
|
|
RE: Kombiniran hladilnik no frost 5.1.2011 22:38:45
|
|
|
|
EKOGREEN
|
IZVIRNO SPOROČILO: nevy Pozdravljeni! Ali ima kdo kombiniran hladilnik Gorenje NRK68SYB?Prejšnji teden sem ga kupila in me zanima ali je vaš tudi zeloooo glasen? Po približno uri in pol delovanja so se na zadnji strani hladilnika (zgornji dve tretjini) že naredile kapljice in zmrznile, sicer se stalijo in stečejo ter se takoj naredijo nove... Glasnost naj bi bila 40 oz. 41 dB... p.s. Dostava je bila pravilna, ko smo ga postavili v kuhinjo je stal 12 ur, preden smo ga prižgali. imamo nekaj podobnega ravno tako od gorenja že 3 leta in se na zadnji steni na notranji strani hladilnika dela kondenz, ki pa med hlajenjem zamrzne, ko pa neha hladiti se odmrzne, s tem se ti hladilnik čisti neprijetnih vonjav in vlaga se na ta način čisti iz hladilnika, to je normalno. kar se pa glasnosti tiče ima en neprijeten zvok tako kot bi stokal, ali kot bi kdo odpiral in zapiral nepodmazana vrata, ki škripajo a je tudi to normalno, ne bom ti sedaj razlagal podrobnosti zakaj je tako, ker ne bi niti razumela, a na žalost naj bi se ne dalo nič narediti, s časom bo postal malce tišji, ali se ga boš pa navadila, kaj pa vem? lahko še na servis povprašaš, a boš dobila verjetno podoben odgovor.
|
|
|
|
RE: Kombiniran hladilnik no frost 6.1.2011 11:36:51
|
|
|
|
alenkica
|
To je pa Gorenje, žal! Nam so zamenjali najprej ohišje, nato pa kar novega poslali, ki spet neki šteka! Nikoli več ne bom kupla gorenja, nikoli več!
|
|
|
|
RE: Kombiniran hladilnik no frost 8.1.2011 17:00:59
|
|
|
|
vicki
|
pred desetimi leti ko si še misliti nisem upala, da bom kdaj imela fotoaparat sem vzela zvezek v roke, pa zapisala ime osebe in katere cunje mi je dala, npr: rdeče hlače z napisom kids. Sem točno vedela potem kam spadajo. Mislim da bi danes isto naredila. Ko sem cunje vračala, sem samo prečekirala in prečrtala vrnjeno stvar. Na fotografiji ne moreš črtat in pisat. Ali pač...
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)
Pri dveh mesecih. (
30%)
Po NS. (
36%)
Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!