|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kombinacija za poroko
26.5.2010 18:47:00   
natasarobi
Pozdrav!

Glede na to, da sem noseča in se junija poročim, sem se odločila, da bom imela črne hlače, črn top, čez pa belo jaknico s 3/4 rokavi in ruskim ovratnikom. Jakna je bela z rahlim črnim, skoraj sivim vzorcem, pa še malo se sveti/blešči.

Glede na to, da imam veliko črne, me vseeno kaj pravite na kombinacijo z belimi čevlji? Ali bi bilo bolje, če so čevlji tudi črni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kombinacija za poroko
26.5.2010 18:54:00   
DanijelaNeli
Absolutno ne črnih čevljev...
Jaz bi si na tvojem mestu obula bele čevlje,po možnosti s kakšnim sivim vzorcem-tak svetleč-ali pa amo posebna peta...če boš v petah,seveda...glede na to,da si noseča...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2010 20:28:34   
Ana009
Jaz bi tudi dala zraven bele cevlje.. Bi bilo po mojem bolje..

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 20:46:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ana009)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2010 20:47:41   
Anonimen
Kaj pa srebrni?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2010 20:47:48   
Pija76
Beli čevlji in kožne nogavice

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2010 22:21:57   
DanijelaNeli
A bi imela odprte ali zaprte čevlje?
Sandale ali pol-sandale-salonarje?

Tudi glede na dolžino hlač in kroja moreš gledat...

Čevlji z raznimi detajli bi ti prišli najbolj prav.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2010 12:37:03   
hrchy
http://www.edith-ella.com/shop/lovely-black-shoes-3650p.html
http://www.edith-ella.com/shop/lovely-cream-coloured-3645p.html

jaz bi kaj takega, ce si za bolj umirjeno varianto...

lahko pa izbere sopek v kaksni zivi odbiti barvi in imas potem cevlje v isti barvi... user posted image

je pa seveda odvisno od stila obleke in poroke

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2010 11:55:04   
natasarobi
Imam bele zaprte salobarje. Spredaj sta dva bela paščka s srebrnima sponkicama.

Hlače so zelo dolge, tako, da se od čevljem vidijo samo prsti.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2010 13:08:54   
Taddy78
Najprej me zanima, kako to, da si se sploh odločila za črno barvo? Če že ne gre drugače, sem tudi jaz absolutno za bele čevlje. Srebrni ne bodo pasali zraven, če boš nosila črno-bela oblačila. S tem da je velika verjetnost, da bo junija ful vroče in bo jakna samo v napoto (četudi so 3/4 rokavi). In če jo boš slekla, boš cela v črnem, to pa ravno ne bo zgledalo okusno...

Glede na to,da si nosečka, bi hudo lepo zgledala v kaki preprosti oblekici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2010 19:57:29   
pelin
Podpis pod Taddy...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2010 20:37:27   
carbene
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Najprej me zanima, kako to, da si se sploh odločila za črno barvo? Če že ne gre drugače, sem tudi jaz absolutno za bele čevlje. Srebrni ne bodo pasali zraven, če boš nosila črno-bela oblačila. S tem da je velika verjetnost, da bo junija ful vroče in bo jakna samo v napoto (četudi so 3/4 rokavi). In če jo boš slekla, boš cela v črnem, to pa ravno ne bo zgledalo okusno...

Glede na to,da si nosečka, bi hudo lepo zgledala v kaki preprosti oblekici user posted image

Zakaj pa ne črna za poroko? Jaz na primer sem imela za civilni del kratko črno obleko s pretežno belo-sivimi "rožami," čez zelo dolgo lahko skoraj prosojno črno "jakno," črne čevlje in črno torbico. Za cerkveni del sva bila pa oba v črno-beli kombinaciji (vključno s šopkom user posted image ).
Zanimivo, da je danes takšna percepcija, da črna na poroko ne paše. V zgodovini pa očitno s tem niso imeli problemov (in so bili tudi precej pragmatični glede nadaljnje uporabe oblek).

< Sporočilo je popravil carbene -- 1.6.2010 20:39:22 >

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2010 11:17:06   
natasarobi
TADDY - glede na to, da sem noseča in imam elgeantne črne hlače (nosečniške) doma, sem se odločila, da kombiniram kar s tem, kar imam. Črna barva mi je tudi Ok, gre pa samo za civilno poroko v ožjem družinskem krogu in za pol ure se mi zdi nesmiselno ne vem kaj kupovati, sploh pa ne nosečniških oblek, ker je vprašanje koliko jih bom nosila glede na to, da bom v 33t. Kaj nenosečniškega, da bi bilo ok, pa v svetli barvi nisem dobila, razen neke tunike, ki so žal spominjale na zaveso - ne da nso bile ok, samo za poroko se mi pa niso zdele sploh primerne.

Kot je napisala carbene - ne vidim problema, če si na poroki v črni (mogoče za cerkveno).

(odgovor članu carbene)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2010 11:27:49   
Anonimen
Čisto tako sem se enega dogodka spomnila, ko se že ravno o črni za na poroko govori ... no ko sem bila mala, se je ena poročila v črnem kostimčku ... no pa so vse tiste mamce pa tete iz žnj kolena ugibale če je nevesti kdo od bližnjih pred kratkim umrl, ko je vsa v črni user posted image .

Drugače pa ok priznam, da meni črna za na poroko res ne sede ... še ženin mi je v črni obleki čuden ... samo to je samo moje mišljenje in zaradi tega nebi nobne neveste šla postrani gledat ... itak je to njihov dan pa naj bosta oblečena tako kot je njima najbolj prav in udobno.
No bi pa jaz poleg te črnine sigurno dala zraven kak udarten svetel nakit v srebrni/perla barvi ... čevlje bi dala pa k črnim hlačam take da so v osnovi črni, le da imajo dodatke v beli/srebrni/perla barvi ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 2.6.2010 11:28:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2010 20:20:20   
Taddy78
V New Yorkerju dobiš recimo tuniko (obleko) ki ni nosečniška, bi lahko komot bila za cca 9.99.
In to mislim tuniko na tanke naramnice s svetlečim pasom pod prsmi (imam eno doma in je res ful lepa) od pasu naprej, pa blago lepo pade (ni oprijeto).

In ja...ker sama obožujem barve, mi  črnina za poroko pač ni všeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2010 15:02:02   
pety78
Meni tudi črnina ne sede. To je glih tako, kot da bi se katera pojavila na kakem pogrebu v kričeče rdeči oblekici.
Je pa seveda stvar posameznika, ampak se da tudi za malo denarja kaj lušnega najti, nekaj takega, v čemer se boš počutila posebno, čeprav bo le v ožjem družinskem krogu. In da ti ne bo žal, ko boš čez leta gledala slike s svoje poroke.
Jaz bi na tvojem mestu probala poiskati tuniko v srebrno beli kombinaciji, da paše k jaknci, ki jo mogoče sploh ne boš potrebovala, za obut pa srebrne sandale.

http://solanostyles.com/wp-content/uploads/2008/06/a-marinelli-ruth-silver-sandals.jpg

http://www.weddingo.co.uk/wp-content/uploads/2008/04/463585.jpg

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2010 8:46:17   
natasarobi
Sem razmišljala, da bom šla še pogledat za belo/srebrno tuniko, ampak imam še eno majhno težavo, ki jo z belo po mojem ne bom rešila - iztekanje mleziva iz prsi, tako, da moram imeti v modrcih blazinice, kar je pa kar vidno čez svetle majice.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2010 8:54:13   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Sem razmišljala, da bom šla še pogledat za belo/srebrno tuniko, ampak imam še eno majhno težavo, ki jo z belo po mojem ne bom rešila - iztekanje mleziva iz prsi, tako, da moram imeti v modrcih blazinice, kar je pa kar vidno čez svetle majice.

No, super! user posted image Poglej za kako tako, ki ne bo tolk prosojna. Upam, da najdeš kaj primernega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2010 9:26:06   
Anonimen
Mogoče bi ti trši modrček (tak s penasto košaro) prav prišel, saj se tam čez te blazinice pomoje sploh ne vidi.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.6.2010 9:04:31   
natasarobi
Danes je dan d. Sem iskala ekaj belega k jakni, pa nič našla. Sem si vseeno kupila eno belo tunika majčko - nič posebnega, k jakni itak ne gre. Bom videla tekom dneva kaj bom oblekla. Sploh ne mislim več komplicirat - mogoče bi morala prej začeti iskati, ampak glede na vreme niti nisem pomislila, da bo lahko 33 stopinj.

hvala za predloge, važno, da bo dan lep in da se bomo imeli lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.6.2010 9:17:05   
CatJa
Uživaj in srečno!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.6.2010 22:31:30   
natasarobi
Sem imela tako kot sem si na zaetku zamislila. Črne hlače, črn top z že dodanimi koraldami, bele čevlje s srebrnimi 'kaveljčki' in pa belo/sivo jakno ter trojno zapestnico z belimi perlami in po sredi s tremi črnimi. Jakno sem imela samo med obredom in ni bilo pretirano vroče. Je bil za zdržat, pol sem bila pa brez jakne, je bila v restavraciji klima.

So pa jakno pohvalili, da je zelo zanimiva. Z mojim sva bila tako lepo usklajena.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?