|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos
5.9.2009 10:27:44   
pikec tim
Lp..Sem nov uporabnik na tem forumu in imam eno vprašanje,če mi lahko katera ali kateri pomaga ali svetuje..Najin malček je danes star 24 dni in ima že nekaj časa te trebušne krče..Malo manj kot en teden mu dajema Bio Gaia probiotične kapljice,zdaj pa naju zanima,če tem Bio Gaia kapljicam,lahko dodama še Babynos avstrijske kapljice proti krčem..Ima katera kakšne izkušnje z kombiniranim dajanjem kapljic..Sicer so nama rekli,da te dvojne kapljice lahko kombinirama,vendar sma vseeno v dvomih,glede na to,da je še tako majhen...Ima pa krčeke kar čez cel dan in tudi ponoči..Hvala za vaše odgovore in pomoč...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos
5.9.2009 10:38:16   
tikatonka
Biogaia kapljice niso proti krčem ampak so za prebavo. Če ima vaš malček kolike potem mu jaz ne bi dajala Biogaia ampak bi raje probala z Babynos. Če pa ima probleme z prebavo da težko kaka potem pa Biogaia pomagajo. Preverjeno.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu pikec tim)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2009 10:48:49   
pikec tim
Kaj pa oboje skupaj?Vem,da so Bio Gaia kapljice bolj za uravnavanje prebave in črevesne flore,vendar se mi zdi,da je to vse povezano,te Babynos kapljice so pa proti krčem..Včeraj sem jih šel namreč kupiti v Avstrijo..Sem prebral,da jih večina mamic hvali,baje pomagajo proti krčem..Mene pa najbolj zanima,če lahko dajema te dvojne kapljice skupaj...user posted image

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2009 11:17:28   
tecka
Meni so v lekarni rekli, da lahko, ker imajo kapljice različne funkcije.

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2009 13:14:16   
Hope2
Našemu sem dajala antiflat kapljice iz avstrije, nato še dodala bio gaia, torej oboje skupaj. Nobenih problemov, sem pa po kakih 3 tednih prenehala z antiflatom in mu nadaljevala samo z bio gaio. Bio gaio sem potem še rabila ko smo začeli z GH, saj so se mu spet pojavili krči. 

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2009 16:56:30   
pikec tim
Hvala..Zanima me še kako pa ste dajale te Bio Gaia kapljice?Kolikokrat na dan?Ali vse v eni dozi petih kapljic ali naprimer 2 zjutraj in 3 zvečer?Ali eno po eno...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2009 17:12:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Biogaia kapljice niso proti krčem ampak so za prebavo. Če ima vaš malček kolike potem mu jaz ne bi dajala Biogaia ampak bi raje probala z Babynos. Če pa ima probleme z prebavo da težko kaka potem pa Biogaia pomagajo. Preverjeno.

Se strinjam. Naša tamala je imela po bio gaia kapljicah še hujše krče.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2009 20:20:33   
pikec tim
Glede na to kaj ste mi napisale ozir.kakšne izkušnje imate z Bio Gaia kapljicami,res ne vem,če bi mu jih še dajala..Res ga bolj čreviči in zvija..Upam,da ni to po teh kapljicah..Danes bo jih še dobil..Sma se odločila,da boma poskušala 2 kap.zjutraj in 3 zvečer...Če ne bo nič boljše in ga bo še bolj zvijalo,bomo pa poskusili z Babynos kapljicami..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2009 8:35:42   
patricijap
Jaz pa moram reč da smo začeli z bio gaja nekje pri strosti dveh tednov in so nam super pomagale. Dajali pa smo samo te kapljice in nič drugega. Naša izkušnja user posted image .
Upam da najdeš pravo kombinacijo in da bo vaš sonček čim prej bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2009 23:00:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikec tim

Glede na to kaj ste mi napisale ozir.kakšne izkušnje imate z Bio Gaia kapljicami,res ne vem,če bi mu jih še dajala..Res ga bolj čreviči in zvija..Upam,da ni to po teh kapljicah..Danes bo jih še dobil..Sma se odločila,da boma poskušala 2 kap.zjutraj in 3 zvečer...Če ne bo nič boljše in ga bo še bolj zvijalo,bomo pa poskusili z Babynos kapljicami..user posted image

Sej ti je ena napisala, da te kapljice niso proti krčem, ampak za črevesje in probleme z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?