Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 10:38:16
|
|
|
|
tikatonka
|
Biogaia kapljice niso proti krčem ampak so za prebavo. Če ima vaš malček kolike potem mu jaz ne bi dajala Biogaia ampak bi raje probala z Babynos. Če pa ima probleme z prebavo da težko kaka potem pa Biogaia pomagajo. Preverjeno.
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 10:48:49
|
|
|
|
pikec tim
|
Kaj pa oboje skupaj?Vem,da so Bio Gaia kapljice bolj za uravnavanje prebave in črevesne flore,vendar se mi zdi,da je to vse povezano,te Babynos kapljice so pa proti krčem..Včeraj sem jih šel namreč kupiti v Avstrijo..Sem prebral,da jih večina mamic hvali,baje pomagajo proti krčem..Mene pa najbolj zanima,če lahko dajema te dvojne kapljice skupaj...
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 11:17:28
|
|
|
|
tecka
|
Meni so v lekarni rekli, da lahko, ker imajo kapljice različne funkcije.
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 13:14:16
|
|
|
|
Hope2
|
Našemu sem dajala antiflat kapljice iz avstrije, nato še dodala bio gaia, torej oboje skupaj. Nobenih problemov, sem pa po kakih 3 tednih prenehala z antiflatom in mu nadaljevala samo z bio gaio. Bio gaio sem potem še rabila ko smo začeli z GH, saj so se mu spet pojavili krči.
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 16:56:30
|
|
|
|
pikec tim
|
Hvala..Zanima me še kako pa ste dajale te Bio Gaia kapljice?Kolikokrat na dan?Ali vse v eni dozi petih kapljic ali naprimer 2 zjutraj in 3 zvečer?Ali eno po eno...
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 17:12:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka Biogaia kapljice niso proti krčem ampak so za prebavo. Če ima vaš malček kolike potem mu jaz ne bi dajala Biogaia ampak bi raje probala z Babynos. Če pa ima probleme z prebavo da težko kaka potem pa Biogaia pomagajo. Preverjeno. Se strinjam. Naša tamala je imela po bio gaia kapljicah še hujše krče.
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 5.9.2009 20:20:33
|
|
|
|
pikec tim
|
Glede na to kaj ste mi napisale ozir.kakšne izkušnje imate z Bio Gaia kapljicami,res ne vem,če bi mu jih še dajala..Res ga bolj čreviči in zvija..Upam,da ni to po teh kapljicah..Danes bo jih še dobil..Sma se odločila,da boma poskušala 2 kap.zjutraj in 3 zvečer...Če ne bo nič boljše in ga bo še bolj zvijalo,bomo pa poskusili z Babynos kapljicami..
|
|
|
|
RE: Kombinacija kapljic Bio Gaia in Babynos 6.9.2009 8:35:42
|
|
|
|
patricijap
|
Jaz pa moram reč da smo začeli z bio gaja nekje pri strosti dveh tednov in so nam super pomagale. Dajali pa smo samo te kapljice in nič drugega. Naša izkušnja . Upam da najdeš pravo kombinacijo in da bo vaš sonček čim prej bolje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?