|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komaj čakam
15.10.2004 10:19:46   
urši77
No takole je zdaj pri nas! Sem šla včeraj k moji G in ji nesla izvide iz genetske. Pa smo se malo pregledali in naredili še en UZ in veselo ugotovili da so ciste na obeh jajčnikih manjše in da jih tudi številčno izgleda manj! Sem bla full vesela, da se tole moje "podvozje" malo štima in to kar samo od sebe!!!
Pol je pa rekla da ne bova zdaj še nič na laparo hodile in da moramo probat zdaj:sloncek: in da naj zanosimo!
(sem bla zlo vesela, da sva končno dobila še ta žegen)
Pol sem bla pa že med vrati, ko je rekla:"KAJ PA KLOMOFEN, A STE GA ŽE KDAJ JEDLA?" Mmmm...ne! In tako da sem zdaj dobila tri škatle klomifena in zdaj komaj čakam naslednjo M, da začnemo...No, saj bomo že prej,ampak...
V glavnem sem full vesela in komaj čakam...... no, vesela sem in kar prekipevam od veselja, smeha, ljubezni,:sloncek: in še in še!
Pridne bodite, uživajte in za vsako eno :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Komaj čakam
17.10.2004 12:09:10   
kimi
veliko sreče pri delanju:duda:

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?