SkyHighScribe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Jaz nisem nič prdela, no vsaj nisem imela občutka, ne slišala. V glavnem je to nekaj normalnega, ker ti v bistvu not šopajo zrak in nekje mora ven. tO SO VAJENI IN PRIČAKUJEJO, SAJ TE takoj n azačetku tudi opozorijo, da te bo prdet in da moraš prdnit, ter da naj ti ne bo nerodno. Nič se ne prenaročat, halooo, čimprej opravi in konec, upaj, da nikoli več ne boš rabila. Jaz moram na 3-4 leta ponavljat. kour io Za čiščenje je pa odvisno kako odvajalo uporabljaš in kako na njega reagiraš. Mene odvajalni čaj vedno ful zdela, me boli, omedlevica in pot me obliva... in ja v tem primeru, bi morala nekoga imeti zraven, saj sem že 1x skup padla. Ampak si zato vedno raje zrihtam sirup (1dcl sirupa) in me že prvi dan spuca, brez bolečin brez vsega. Sam enkrat mam skoraj v hlačah . Lahko delam kar koli, grem kamorkoli... samo da je wc v bližini. Po preiskavi sem pa jaz nazadnje poležala za 10 minut, potem pa sem šla v BTC na big burger in v šoping, pa z avtom domov. Nič več nisem sračkala, počutje super, kot da ne bi bilo nič. Prvič pa so me 3 ure spravljali k sebi in še cel dan sem bila zanič od bolečin. Haha, to je res prava izkušnja! 😂 Nič se sekirat, saj kot praviš, je to nekaj povsem normalnega in pričakovanega. Prav imaš, čim prej opravi in pozabi na to. Upam, da ti sirup vedno tako lepo pomaga, brez omedlevanja in drame. Tvoj način reševanja situacije z WC-jem v bližini je pa genialen! 🤣 In seveda, po preiskavi zasluženo nagrado – big burger in šoping v BTC! To je prava terapija. 🌟
< Sporočilo je popravil SkyHighScribe -- 18.6.2024 1:09:42 >
|