|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolokokrat?
14.9.2005 12:36:18   
Ulla
Drage lepe nosečke, prosim povejte mi kolikorat ste na dan, ali pa vsak dan imele spolni odnos da vam je zrastel prelepi trebušček.

Ali ste od 11 dne naprej pa potem vsak dan tam do 18 dne, ali na dva dni.......Midva se trudiva že kar neki časa pa nič?Hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kolokokrat?
14.9.2005 12:40:47   
Blink1
Moj je takole preračunal...12 dan po prvem dnevu menstruacije si kao najbolj plodna.

Midva sva za ziher vsak dan od 10. do 18.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kolokokrat?
14.9.2005 12:41:10   
teta beta
Joj, nama je kar samo od sebe ratalo, nič nisva računala in niti nič načrtovala. Pravzaprav sva "pazila", pa se je zgodilo...

Gotovo vama bo kmalu uspelo. Sprostita se in želim vama, da čimprej zagledata dve črtici!! Srečno!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kolokokrat?
14.9.2005 12:45:43   
CatJa
1x ob **** uri, ocitno na ta prav dan

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kolokokrat?
14.9.2005 12:47:13   
štručka
Tisti ki sexajo zato, da bi naredili trebušček, bodo dlje čakali da slednji zraste.

Sexajte zato, ker vam tisti trenutek tako paše in ker se imate radi in ne zato, ker bi se vam "mudilo naredit otroka".

Preverjeno . Je ratalo v "manj plodnem dnevu"

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kolokokrat?
14.9.2005 13:02:24   
srki
Nama je takoj ratalo, prej sva pazila, potem ko sva se odločila za štruško, pa pač - na polno. Ker je bil moj dragi takrat službeno odsoten pol leta, torej ni bilo pol leta nič seksa, je domov prišel sredi meseca julija, v začetku avgusta pa je že bilo.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kolokokrat?
14.9.2005 13:12:02   
Anonimen
baje so lahko odstopanja v ovulaciji ful velika tko da ti lahko sexaš recimo od 12 dneva 5 dni pa sploh nimaš takrat plodnih dni. tko da to preveriš si lohk kupiš teste ovulacije v lekarni. drgač pa večinoma da ne rata otroček dela psiha, ker kr nehi hočeš kuj zdej pol si pa živčna pa čakaš pa ni nč. nama se je vsakič prjle takrat ko je bil en bolan in sva pač sexala kr tko brez volje da bi kej ratal pa je ko se najmanj obremenjuješ

lara

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kolokokrat?
14.9.2005 13:37:47   
sazi
Mene je sicer skrbelo, koliko časa bo trajalo, da bo kaj uspelo (ker je imela sestra težave, ker sem imela 2 meseca prej histeroskopijo...) in sva se spravila načrtno, pa očitno skrbi niso nič oteževale okoliščin, saj nama je uspelo v prvem ciklusu - in to brez kakega pretiravanja - tam nekje vsaka 2 dni, pa še poroko sva imela v teh istih dneh...
Uživajta v delu in naj bo plodno

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kolokokrat?
14.9.2005 13:56:50   
DrejcDrejc
Vsak drug dan, približno pač, lahko tudi večkrat, ne glede na to, kdaj bi naj bila ovulacija, ker nikoli res ne veš, da jo imaš. Čeprav mene je v zadnjih mesecih prav poštena bolečina v trebuhu napadla ob ovulaciji in sem bila prepričana, da je to to. Je blo pa hecno, jaz cela zlomljena in potem ravno tisti dan v akcijo

Po moje je najlepše, če spontano seksaš vsak drugi ali tretji dan, pa ne razmišljat, da delaš otroke, ampak raje odmisli in uživaj v akciji.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.9.2005 15:06:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kolokokrat?
14.9.2005 15:13:12   
kofetek2010
za taprvega pol leta narobe kr imam O med 18 in 20 dnevom in ko smo to ugotovili, je ratal

sedaj pa je že v 2 mesecih ratal na vsaka 2 dni

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kolokokrat?
14.9.2005 15:24:59   
Ulla
Hvala za spodbudne besede, sej probavam psiho čim bolj izključit pa včasih kar ne gre. Sej vsakič ko delava to z velikim užitkom.

Hvala za teste za ovulacijo, jih grem jutri kar kuppit za vsak slučaj.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kolokokrat?
14.9.2005 16:41:56   
lenika
Midva, sva prejšnji mesec začela delat na pikici in sva vsak dan enkrat.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kolokokrat?
15.9.2005 22:50:53   
janč
nekje sredino prve in druge menstruacije si zračunaj pa bo
nama je že 3x uspelo

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kolokokrat?
16.9.2005 20:30:41   
Yasminka
Midva nisva nič računala, pa je kar ratalo..

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?