|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolo za otroški voziček
10.11.2004 14:04:00   
gašperčk
Pozdravljeni!
Po 10 letih se je letos naša družina povečala za novega junačka.Od sosedov smo dobili zelo malo rabljen otroški voziček znamke Dino.Po moji nerodnosti pa se je na vozičku odlomilo kolo.Ker je je sicer drugače voziček brezhiben,mi ga škoda odvreči,zato bi prosil,če kdo ve ,kdo je proizvajalec teh vozičkov(sodelavec mi je povedal,da naj bi se ti vozički izdelovali v Sloveniji),oz kje bi dobil nadomesno kolšček(premer je 13 cm).
Lepo vas pozdravljam,posebno vse tiste ki so v pričakovanju naraščaja.:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kolo za otroški voziček
10.11.2004 15:17:15   
beti 1
Najbolje, da se obrneš na podjetje Artplet iz Kočevja, oni pakirajo pakete za novorojenčke, v katerih so ti vozički, pa ti bodo vedeli povedat, kako in kaj.
lp

(odgovor članu gašperčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kolo za otroški voziček
10.11.2004 15:19:47   
Anonimen
Ja, ti si pa isti, kot moj mož. Njemu bi se gotovo tudi to naredilo... Oprosti, ampak to je bila moja prva misel, ko sem prebrala tvoj post.

(odgovor članu gašperčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kolo za otroški voziček
10.11.2004 15:57:38   
smrček
Vem, da imajo v Celju na Ostrožnem eno zelo veliko halo, če jih pa tam delajo pa ne vem.
Mogoče ti bo v pomoč tale tel. številka 03 492 27 50 ali pa 041 720-502.

No pa lepo zrihtajte vozek, da bo prav prišel, ko bo spet lepo vreme.

(odgovor članu gašperčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kolo za otroški voziček
10.11.2004 18:10:29   
Jančika_
Dino ima v Celju proizvodnjo, v Šentjurju pa trgovino. Verjetno so v imeniku. V Celju se ne da nič kupit ali ogledat, kolikor vem.

(odgovor članu gašperčk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.