Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolo za otroški voziček 10.11.2004 15:17:15
|
|
|
|
beti 1
|
Najbolje, da se obrneš na podjetje Artplet iz Kočevja, oni pakirajo pakete za novorojenčke, v katerih so ti vozički, pa ti bodo vedeli povedat, kako in kaj. lp
|
|
|
|
Kolo za otroški voziček 10.11.2004 15:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ti si pa isti, kot moj mož. Njemu bi se gotovo tudi to naredilo... Oprosti, ampak to je bila moja prva misel, ko sem prebrala tvoj post.
|
|
|
|
Kolo za otroški voziček 10.11.2004 15:57:38
|
|
|
|
smrček
|
Vem, da imajo v Celju na Ostrožnem eno zelo veliko halo, če jih pa tam delajo pa ne vem. Mogoče ti bo v pomoč tale tel. številka 03 492 27 50 ali pa 041 720-502. No pa lepo zrihtajte vozek, da bo prav prišel, ko bo spet lepo vreme.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!