|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolo za štiriletnika
8.12.2008 3:37:53   
kepa*
Naš malček ima decembra rojstni dan, tako da poleg vseh dobrih mož, ki prihajajo decembra, seveda dobi tudi rojstnodnevno darilo. Odločila sva se, da bo dobil novo kolo, ker je prvega že malo prerasel. Rada bi mu kupila kvalitetno kolo. Pa  sploh ne vem, kaka kolesa so primerna za 4-letne otroke. Rada bi tudi, da bi ga imel dlje časa.
Kaj mi svetujete, kje in kaj kupit?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolo za štiriletnika
8.12.2008 7:50:57   
Anonimen
Mi smo kupili tu

http://www.bike-center.si/ 

Izbrali smo enega izmed teh:

http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopcat&id=888

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 8.12.2008 7:51:53 >

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 8:36:53   
Gordana-3
mi smo tudi kupili pri bike centru 16 colsko. z nogami sicer ni dosegla tal, zato so eni priporočali 14 colsko. ampak doma imamo 12 colsko, 14 colsko bi vozila spet samo leto dni, ko bi ji bilo premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 9:17:53   
vodica
Za otroka ne moreš kupit kolesa,da bi ga imel malo dlje.Če mu kupiš prevelikega,mu bo težko se vozit z njim od začetka.Lahko ga uporablja dve leti potem pa ga preraste,sej je pri vseh stvareh tako.Jaz pri kolesu vedno otroka peljem v trgovino in sprobamo pravo velikost.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 10:08:57   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: vodica

Za otroka ne moreš kupit kolesa,da bi ga imel malo dlje.Če mu kupiš prevelikega,mu bo težko se vozit z njim od začetka.Lahko ga uporablja dve leti potem pa ga preraste,sej je pri vseh stvareh tako.Jaz pri kolesu vedno otroka peljem v trgovino in sprobamo pravo velikost.

Se popolnoma strinjam. Pa z nogami MORA doseči tla in to temeljito.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu vodica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 11:50:54   
bskrle
Našim menjamo kolo na 2 leti, pa imam 3 otroke in bi tukaj lahko "malo varčevali", pa nisem. Mišni je že dosti pisala na to temo, malo prebrskaj.Mi imamo schiwinovoin rog kolo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 12:30:21   
kepa*
No, saj sem mislila menjavo na 2 leti. Ker tega je prerasel v 1 letu.
Bom pogledala malo na strani, ki ste jo priložili.

Letos pa bo!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?