Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:38:51
|
|
|
|
SMT3
|
Evo mene,druga
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:44:37
|
|
|
|
TaMaSa
|
No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom .
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:45:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš?
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:46:37
|
|
|
|
blaža
|
No pri naas letos uotpade dopust, ker smo si ful po stanovanju rihtali in vsak evrček vložli. Kerensa, da vidiš šele zdaj kako mamo lepo.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:49:17
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš? res Mi nismo prenavljali, ampak se selimo.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:50:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš? res Mi nismo prenavljali, ampak se selimo. uf to je pa tudi štala, no upam, da na lepše in boljše, pa je tudi ok, čeprav,... ne zamenjam s tabo.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 20:56:02
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš? res Mi nismo prenavljali, ampak se selimo. uf to je pa tudi štala, no upam, da na lepše in boljše, pa je tudi ok, čeprav,... ne zamenjam s tabo. na grse in na slabse V eno ogromno staro bajto, ki me spravlja ob zivce. Da o okolici ne govorim. Ne vem kaj sploh jamram. So mi vsec grozljivke, tako, da bi mogla bit ful hepi, ker se selim v hiso strahov . In zakaj si odprla temo na dojenckih
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:01:47
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega Zelo romanticno. Samo, kako da si upas? Nisi gledala filma, Eden Lake
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega Zelo romanticno. Samo, kako da si upas? Nisi gledala filma, Eden Lake Nope ... a bi ga morala?
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:07:43
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega Zelo romanticno. Samo, kako da si upas? Nisi gledala filma, Eden Lake Nope ... a bi ga morala? Rajs ne. Je sel par k jezeru kampirat, pa sta naletela na psihopatske mulce....grozn film.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega Zelo romanticno. Samo, kako da si upas? Nisi gledala filma, Eden Lake Nope ... a bi ga morala? Rajs ne. Je sel par k jezeru kampirat, pa sta naletela na psihopatske mulce....grozn film. Hvala za opozorilo ... no saj lani smo bili tudi v kempu ob Kolpi (smo najeli njihovo prikolico za vikend - groza) in sem imela tut občutek, kot da sem v grozljivki ... so imeli in v petek in v soboto fešto v sosednjem kempu in sem imela do 2h ponoči občutek, da imajo zvočnike čist zraven naše prikolice ... tako da letos mi mora moj še pisno zagotovit, da se tisti vikend, ko gremo mi dol, v kempu ne bo dogajalo ama NIČ
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:33:05
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: Otika Evo mene! Mam novo službo in prve pol leta nič dopusta ... no samo če bodo vse jupitrove lune prav poravnane in me moj dokončno nagovori za kampiranje in da najdem pravi šotor, potem mogoče gremo za podaljšan vikend na kako Kolpo ali kaj podobnega Zelo romanticno. Samo, kako da si upas? Nisi gledala filma, Eden Lake Nope ... a bi ga morala? Rajs ne. Je sel par k jezeru kampirat, pa sta naletela na psihopatske mulce....grozn film. Hvala za opozorilo ... no saj lani smo bili tudi v kempu ob Kolpi (smo najeli njihovo prikolico za vikend - groza) in sem imela tut občutek, kot da sem v grozljivki ... so imeli in v petek in v soboto fešto v sosednjem kempu in sem imela do 2h ponoči občutek, da imajo zvočnike čist zraven naše prikolice ... tako da letos mi mora moj še pisno zagotovit, da se tisti vikend, ko gremo mi dol, v kempu ne bo dogajalo ama NIČ haha, samo bere se nic tolk zlo grozno. Si ziher ze v letih
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nisem v letih, samo če imaš zraven 9 mesečnega dojenčka, ki je čist znerviran, ker spat ne more, potem je pa res grozljivka ... mal je manjkalo pa bi jo napokala v avto in se zapeljala v par ovinkov pa v taprvo mirno hosto
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:37:02
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ti verjamem. Mene moti, ko tamali spita, ce po stopniscu prevec norijo.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 21:50:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Ti verjamem. Mene moti, ko tamali spita, ce po stopniscu prevec norijo. No sej zato je pa itak pol boljše, da ne greste nikamor na dopust.
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 22:03:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš? res Mi nismo prenavljali, ampak se selimo. aha, selimo se. Ja fajn da vsaj sosedi vemo a ne ej, a si mi zdej blizje? Pa sem ti povedala, cist brez heca, sej ves kaj iscem ze tok casa. Ne bos verjela, 5 km stran, res skor soseda
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 22:50:19
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No, nekam bom sla, samo bo dalec od morja. In niti ne bo to ne vem kako krasen letni dopust, prej toplice za bolnike tik pred zivcnim zlomom . res? al se hecaš? res Mi nismo prenavljali, ampak se selimo. aha, selimo se. Ja fajn da vsaj sosedi vemo a ne ej, a si mi zdej blizje? Pa sem ti povedala, cist brez heca, sej ves kaj iscem ze tok casa. Ne bos verjela, 5 km stran, res skor soseda Enih 5% blizje bom O cem ti to, da si iskala in nasla?
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 20.7.2010 22:54:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No pri naas letos uotpade dopust, ker smo si ful po stanovanju rihtali in vsak evrček vložli. Kerensa, da vidiš šele zdaj kako mamo lepo. Aaaaa... pa slučajno sem pogledala na to temo, da vidim, katere bodo tiste, ki bodo celo poletje na RR - no, potem pa tole najdem, da bom spet lahko fouš. Klikni me na FB, porkaduš ...
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 21.7.2010 7:27:14
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No pri naas letos uotpade dopust, ker smo si ful po stanovanju rihtali in vsak evrček vložli. Kerensa, da vidiš šele zdaj kako mamo lepo. blaža čestitam za na novo porihtano stanovanje , mi ga tudi rihtamo in ga bomo še 5 let po moje... imamo tudi malo punčko in me kar pri srcu zaboli, ko vidim, da ne boš šla z otroci na morje zaradi renovranja stanovanja. Vsak po svoje se seveda odločamo kako bomo razporedili dinarčke, ampak pri nas velja pravilo, da je prvi otrok - ki rabi počitnice, spremembo okolja in je nora na morje... in če to pomeni, da kopalnica dobi nove ploščice šele drugo leto... pa kaj... briga me... bo, ko bo... Mi gremo na morje, pa če v šotorčku spimo in cel teden pašteto jemo . Važno, da smo skupaj, da gremo na dopust (pa čeprav skromen) in da naš otroček neizmerno uživa! Držim pesti in upam, da se premislite in renovacijo malo preložite ter zberete 200€ in greste za par dni na dopust. ZARADI OTROK. Saj dopust ni nujno 14 dni all inclusice hotela 5*... krasno je tudi samo 3 dni v šotoru ali sobici
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 21.7.2010 7:30:37
|
|
|
|
kajajaka
|
aja, BLAŽA - KRASNE TORTE
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 21.7.2010 9:22:10
|
|
|
|
mojamura
|
mi tudi ne gremo nikamor na pravi dopust....no samo v gorico, švico pa na malto
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 21.7.2010 9:44:48
|
|
|
|
nestea
|
Pri nas je letos še zneslo, naslednje leto pa verjetno ne. Nič hudega, če se bomo eno leto odpovedali dopustu na račun projekta, ki ga imamo v mislih in nam bo veliko pomenil velikooo naslednjih skupnih let. Tudi doma je lahko luštno, otroci povabijo družbo na obisk, pripravimo piknik, kopanje v bazenčku, obiščejo stare starše in še veliko drugega.
|
|
|
|
RE: Kolko vas letos ne gre nikamor na dopust? 21.7.2010 10:51:09
|
|
|
|
ksenija12
|
na klasičen, daljši enotedenski ali dvotedenski dopust letos prvič ne gremo..razlog je delo..delo..delo..posledično pomanjkanje časa in financ...ampak to pa ne pomeni, da je ne mahnemo kakšen vikend s šotorom v Logarsko dolino ali Bovec..ker vzame malo časa, ker stane malo denarja in ker uživamo v naših vršacih...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.