|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolko enga kompliciranja za prazen nič
30.12.2007 9:46:09   
caillou
Ko berem zapise na forumu, ko nas moti to in ono pri partnerju. Ko smo najbolj jezni, vedno vidimo samo minuse, pluse pa potlačimo globoko v sebi. Marsikdaj je za mnoge banalne zadeve boljše da zamižimo na eno oko, ker te v življenju lahko doleti tudi tisto, za kar ti je lahko nekoč žal za vsako negativno besedo, ki si jo kdaj prej izrekel v minus svojemu partnerju.
No, pred dnevi je moja kolegica s tremi otroci pokopala svojega partnerja in očeta. Žalostno, vendar resnično, da sem se zopet ob tem slučaju sama močno zamislila. Ko bi se vsaj pogosteje ali pa  vsaj takrat, ko moj samček recimo noče takoj pri priči odnesti smeti v kontejnar, pospraviti zatrk za sabo,... user posted image . No ja, malo sem zatežena, samo je resnica čisto taka kot sem napisala. Kompliciramo tam, kjer res ne bi bilo potrebno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolko enga kompliciranja za prazen nič
30.12.2007 9:50:41   
daddy
Tudi tebi lepe praznike user posted image . Life is short, ne komplicirajmo ga, saj se zna včasih samo še preveč.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 9:51:02   
Anonimen
Naj dodam še to, da takrat običajno sebe vidimo kot najbolj popolne in ohinsploh idealne. Ostali so pa krivi za vse naše težave.
Jaz se velikokrat vprašam, kako za vraga me moj prenaša, ko sem pa tako tečna. Po drugi strani pa jaz njega prenašam, ko je on tečen. Pa se skregava, pa se pomiriva, pa se kaj naučiva, pa se kaj ne naučiva do naslednjega prepira. Skupaj sva pa super kombinacija. Ker se prenašava med seboj.
Ob vseh teh odgovorih na RR, bi midva morala že najmanj 100x nehat.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 9:53:44   
Anonimen
ja, kaliou, sej imaš prav, ampak dokler ti govoriš samo o tem, koliko časa preteče, preden tvoj dragi odnese smeti....to je čisto nekaj drugega, kot pa to, da bi tvoj dragi tepel tvoje otroke, hodil domov pijan, si po netu iskal druge ženske....
Sama sem že x krat rekla, da bom nehala brat Partnerske. Ker mi gre dobesedno na živce. Ker punce tukaj iščejo/te samo neko potrditev in ne vem, kaj še. Kako lahko neka punca, mama, dovoli, da partner ravna z njo in otroci, kot s smetmi. Kako lahko dopusti to, da jo partner ne spoštuje.

Pa ok, nej gre na pivo. Vsake toliko. Zakaj mora hodit na pivo vsak večer? Zakaj se ne ukvarja z otroci? Išče si drugo po netu? Pa lepo vas prosim, no, pa saj niste stare 15 let, ali pač user posted image

No, midva z možem se imava rada, se spoštujeva...ja, se tudi skregava. Ampak nikoli pa ne zaradi tega, ker bi me varal, tepel, bil pijan, udaril otroka, ne bi skrbel za otroka....
Življenje je eno samo. In na jesen življenja se boste usedle in kako se boste spominjale svojega življenja? S solzami v očeh, ker vam je bilo tako lepo? Ali s solzami v očeh, ker ste tako trpele?

Sicer pa še vedno na koncu pravim: vsak po svoje. Čeprav je to precej žalostno.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2007 9:57:15   
Anonimen
Ja, Karli, so teževe in so "težave". In če odnese smeti eno uro kasneje, so to samo "težave". Če pa ga boli đoko za družino, za tiste, ki naj bi jih imel najraje na svetu, potem so to pa težave. Če išče ženske po netu, če hodi pijan domov, če se žene niti ne dotakne, če otroka niti ne pogleda, če samo gorzi, da bo vzel otroka, če se joka, ko gre žena za tri dni na izlet, so to težave. In takega deca jaz ne bi gledala, no way. Tudi sama nimam vsega pošlihtanega ar se deca tiče, samo ko berem take, kot piše Teja, imam doma biser in sploh ne vem, kaj težim okoli. Je pa res, da je treba vedno začeti pri sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2007 10:01:20   
Anonimen
Težko je brat in odgovarjat na enostransko zgodbo trenutno razburjene ženske. Takrat vsak še malo potencira svoje doživljanje.
OK, jaz tudi ne bi trpela pretepanja ipd. Da se pa marsikaj naredit, če le imaš voljo za to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 10:01:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Je pa res, da je treba vedno začeti pri sebi.

Jes ..... tole je bistvo čist vsega. Bi lahk napisala z velikimi črkami in mirno zaključila debato user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 10:02:36   
caillou
da bi tvoj dragi tepel tvoje otroke, hodil domov pijan, si po netu iskal druge ženske....

Tole zame niso banalne zadeve in da imamo partnerja s takimi minusi smo vedeli verjetno že prej, pa nekatere še vedno rinejo z glavo skozi zid.

Nekoč glaven frajer za šankom v gostilini in glavni hartbrejker, ki nam ga je po nekem srečnem naključju uspelo osvojiti in smo bili kar malo ponosni nanj, se danes ko ima svojo družino enostavno ne more znajti v tem ciklu. Pa ne bi zdaj preveč posploševala, vendar je tole meni kristalno jasno. Šank in babe so bile in vedno bodo njegova samopotrditev in samo s tem si lahko fila lasten ego.
Za takega človeka je družina res veliko breme in kako naj se potem srečen in zadovoljen vklopi v tak način življenja. Ma ni računice. Če se sam prej ne ustavi in zresetira, ga ne more nobena ženska.

Si ne predstavljam življenja s človekom, ki bi dnevno visel po gostilnah in domov hodil pijan. Samo, to sem vedela že petnajst let nazaj, takrat ko sem izbirala partnerja in očeta svojih otrok.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 10:04:21   
Anonimen
Si ne predstavljam življenja s človekom, ki bi dnevno visel po gostilnah in domov hodil pijan. Samo, to sem vedela že petnajst let nazaj, takrat ko sem izbirala partnerja in očeta svojih otrok.

Saj to je, nihče se ne spremni kar čez noč. Zakaj potem rinemo v tako zvezo, je pa drugo vprašanje.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 10:04:27   
Anonimen
Skoraj vse teme na družini in odnosih preberem. Moram pa povedati, da niso samo moški prasci, kakor jih nekatere nazivajo.Kadar nekdo večkrat pod anonimno piše o pretepanju in pijančevanju partnerja, kmalu postane prepoznaven, tudi po načinu pisanja.Kar mi gre pa najbolj na bruhanje, se opravičujem, ampak res mi gre, je pa to, da anonimna, ki je bila pred dnevi pretepena, potem na drugi temi piše, kako razmišlja, da bi imela še enega otroka.user posted image  To pa meni ne gre v glavo in pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 10:06:50   
Anonimen

Ja, čeprav se je s samim sabo najtežje zmenit :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 10:09:54   
lelaval
V vdakem odnosu se slej, ko prej pojavijo določene  "težave" -  vsi  pa jih različno rešujemo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2007 10:10:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Saj to je tisto. Ob prepirih smo mi običajno idealni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 10:10:40   
caillou
No ja, saj, ženska je, pa če se sliši grdo ali pa lepo, kriva za svoje težave.
Tudi moja trpeča mati je končo priznala, da si je bila za vse križe v življenju kriva sama. Ampak to je dokončno spoznala šele sedaj pri sedemdesetih letihuser posted image . Pa saj se ji ne bi bilo treba omožiti z največjim frajerjem na vasi. Samo ga je omrežila in sta se poročila. Potem, ko se je je naveličal, je pa luknje poiskal drugje, doma pa preizkšal svoje močne pesti. Trpela je toliko časa, dokler ji ni razbil glave in se ji je  kolešček končno zavrtel v pravo smer.
Ne morem pomagati, vendar sem še vedno mnenja, da ženske same rinemo v težave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 10:23:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Saj to je tisto. Ob prepirih smo mi običajno idealni.

Itak da smo...user posted image .

Ker vidimo samo ego, ne pa cele slike....in v večini primerov vidimo, kaj bi drugi morali nardit za nas, sebe pa ne, kaj naj bi naredili za celoto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 10:24:38   
Anonimen
Kak smo pametni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2007 10:26:57   
Anonimen
Mastni in pametniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2007 10:29:19   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

V vdakem odnosu se slej, ko prej pojavijo določene  "težave" -  vsi  pa jih različno rešujemo.

Dobro napisano in vse povedano-na kratko. Se popolnoma strinjam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2007 12:51:35   
Teya*D.
ko je nekomu pač težko in bi nekomu povedal pa pove...tako sem jaz in marsikatera druga še...in čisto vedno se je zgodilo, da napadete kot morski psi...sem vedela kaj me čaka ampak mi je malo žal ker sem se prenaglila in napisala.In res same negativne stvari...no in naj še to rečem lahko je zakon še tako lep in se začne krhat, pa je potem buuuum, vsakemu se lahko zgodi. Besede res bolijo in še posebaj če si malo razdražen!Jaz si zapomnim!Pogovor res dosti reši ampak če te kdo posluša...kdo pa je reko da morate brat če vam ni in še na koncu odgovorit. Raje preberite in se nasmejte, kot se bom jaz ko rešim to. Lahko bi pisala pod anonimno in ne...ker priznam da imam težavo in da sem največja težava trenutno SAMA SEBI zaradi nosečnosti in napora....to pa pluvajte dalje...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.12.2007 13:12:18   
Anonimen

Niste resne... Pa to ne moreš tako no... Dokler nisi na tem, ne sodi žensk, ki imajo težave s partnerji...

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2007 14:21:43   
caillou
Ja in spet je boljše da bi jokale z vami, kot pa da vam nekdo dobronamerno, čeprav na tak način hoče odpreti oči.
Mislim, patetično res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.12.2007 15:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Niste resne... Pa to ne moreš tako no... Dokler nisi na tem, ne sodi žensk, ki imajo težave s partnerji...

Jao, Gelčka, daj še trikrat počaaaasi preberi, kaj si napisala....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.12.2007 16:03:23   
VERONICA
Jaz se pa čisto strinjam z AR. Tudi sama sem že večkrat pomislila to, to se pa meni nikoli ne bo zgodilo. Pa se je.

Ampak znano je da najboljši kapetani vedno stojijo na obali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?