Anonimen
|
ja, kaliou, sej imaš prav, ampak dokler ti govoriš samo o tem, koliko časa preteče, preden tvoj dragi odnese smeti....to je čisto nekaj drugega, kot pa to, da bi tvoj dragi tepel tvoje otroke, hodil domov pijan, si po netu iskal druge ženske.... Sama sem že x krat rekla, da bom nehala brat Partnerske. Ker mi gre dobesedno na živce. Ker punce tukaj iščejo/te samo neko potrditev in ne vem, kaj še. Kako lahko neka punca, mama, dovoli, da partner ravna z njo in otroci, kot s smetmi. Kako lahko dopusti to, da jo partner ne spoštuje. Pa ok, nej gre na pivo. Vsake toliko. Zakaj mora hodit na pivo vsak večer? Zakaj se ne ukvarja z otroci? Išče si drugo po netu? Pa lepo vas prosim, no, pa saj niste stare 15 let, ali pač No, midva z možem se imava rada, se spoštujeva...ja, se tudi skregava. Ampak nikoli pa ne zaradi tega, ker bi me varal, tepel, bil pijan, udaril otroka, ne bi skrbel za otroka.... Življenje je eno samo. In na jesen življenja se boste usedle in kako se boste spominjale svojega življenja? S solzami v očeh, ker vam je bilo tako lepo? Ali s solzami v očeh, ker ste tako trpele? Sicer pa še vedno na koncu pravim: vsak po svoje. Čeprav je to precej žalostno.
|