Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolki in ortoped v Celju 27.4.2006 16:50:47
|
|
|
|
monja79
|
Pozdravljene! Opazila sem, da našemu (star je tri mesece in pol) tu in tam nekaj poči v kolku. Sliši oz. predvsem občuti, če ga držim v naročju, se nekako tako, kot če se naredi škripec v zapestju. Če mu pri previjanju razgibavam nogico, ni opaziti nič posebnega, niti ne kaže nobenih znakov bolečine. Tudi drugače je normalno živahen, brca, pase kravice, ima apet in je dobrovoljček ... UZ kolkov ob rojstvu je imel 2A za oba kolka. Pediatrinja nam je rekla, da ni kritično in da naj za vsak slučaj tri mesece široko povijamo. Do sedaj smo ves čas široko povijali, sedaj pa tu in tam čez dan izpustimo, ker je ves nesrečen , ker ne more brcati in mu je vroče. Zanima me, če je še katera opazila pri svojem kaj podobnega oz. kaj bi to lahko bilo? Upam, da to "pokanje" ni povezano z izvidom UZ kolkov. Pa še nekaj me zanima. Pri odpustu nam je pediatrinja rekla, da nam bo ortoped poslal vabilo za pregled pri treh mesecih, vendar do sedaj še nismo nič dobili. Zanima me, če ste tiste, ki ste iz Celja dobile vabilo od ortopeda domov, ali ste kar šle eno sredo ob 14-ih tja, ali ste poklicale? Res ne vem kaj naj naredim ? Že v naprej hvala za odgovore .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?