|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 18:24:10   
benika
Berem in berem vaše poste in se čudim sama sebi. Vse jamrate kolk ste se zredile med nosečnostjo, jaz pa čisto nič. Pred nosečnostjo sem imela 78 kg, po treh mesecih 76 kg, sedaj pa jih imam v 8. mesecu 79. Sej se ne pritožujem, ampak skrbi me, da otrok ne dobiva dovolj hrane, čeprav mi je G zatrdil, da ni panike.

Morala sem se izkašljat:)

Imejte se krasno in lep sobotni večer vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 18:29:44   
marty5
Hmmmm, bi prav rada šla po tvojih stopinjah :):):)

Zaenkrat (začela sem 3. mesec) imam tudi 1kg minusa v primerjavi pred nosečnostjo. Si normalno jedla ali so te dajale slabosti in si zato manj jedla?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 19:22:53   
teta beta
Katja, ne mi zamert, če tako rečem, ker ne mislim nič slabega, ampak mogoče je to tud odvisno od tega, pri koliko štartaš. Ti si verjetno imela že prej bolj polne prsi in širše boke, jaz pa sem npr. bila zmeri bolj drobna, pa sem začela z 49 kg, zdaj jih imam pa 60. Moj trebuh sploh ni zelo velik, ker vsak misli, da bom rodila oktobra, tako da tja ziher ni šlo vse, sem pa zamenjala že dve številki modrca (in moram spet novga kupit :grrr: ), pa tud moja rit in bedra so bolj polni.
Ne sekiraj se, če G pravi, da ni panike, potem to prav gotovo drži.

Lp.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 20:36:52   
tanjao1
tudi name ne bodi jezna ampak ja,jamramo in se živciramo (no bom govorila v svojem imenu)in se živciram. res sem imela pred nosečnostjo idealno težo super postavo, ampak sem močno delala za to 2 leti pred tem pa brebolevala še srednjo obliko anoreksije že z manjšo prisotnostjo bulimije. Ko enkrat preživiš vse to in prideš iz 74kg-48kg v malo več kot pol leta in prebolevaš dolgo časa verjemi, da ti ni vseeno ko se zrediš za skoraj 20kg ne da bi hotela. Pa ne me narobe razumeti hotela sem otroka, vedela za posledice, se predčasno s tem sprijaznila. A ko zadnji mesec čakaš ničesar skoraj več ne moreš oz. ne smeš narediti(ničesar težkega dvigniti, nič teči,nobenega fitnesa,...) imaš pa počasi vsega poln "kufer"nimaš več kondicije.Ti pa si že prej imela malo povečano telesno težo tako da se ti razlika v teži ne bo poznala tako hitro A le počakaj, mogoče pa boš čez čas ti načela takšno temo.Pa brez zamire in se opravičujem ker sem se tako razpisala!
:sloncek:

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 20:57:38   
niki5
Res je veliko odvisno s kakšno telesno težo začneš. Ženske z močnejšo postavo se komaj kaj zredijo, nekatere pa celo shujašajo ali pa ne pridobijo nič na teži. Ne leti to nate Katja, ker ne vem sicer kakšne postave si..
Jaz zase vem, da pri svojih 48 kg bi težko ostala na isti kilaži med nosečnostjo.

Sploh pa če ti zdravnik pravi, da je vse vredu, sploh nimaš kaj skrbeti. :rozica:

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kolk sem čudna...
23.7.2005 21:21:43   
Neli1
Nič ne skrbi!
Tudi sama sem v prvih treh mesecih shujšala kar za 9 kg, pa nisem nič bruhala. Ful me je bilo strah, ampak je vse vredu. Sedaj sem v 5. mesecu in se nisem zredila niti za kg. Trebušček počasi raste in tudi moj sonček je precej živahen.

:nosecka: Moja ginekologinja je rekla, da je razlog v tem: da sedaj bolj zdravo živim, jem večkrat po malem (prej sem zaradi vseh obveznosti v službi jedla mogoče 1 krat na dan)in hodim na sprehode. Otrok pa za svoj razvoj ne rabi toliko, da bi mogla jest za dva.:kava:

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.7.2005 21:54:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kolk sem čudna...
24.7.2005 17:06:05   
mujcek
Jaz sem tudi štartala tam z nekje 55kg; sedaj pa jih imam že 63. Ampak verjetno malih dveh ne bi bila sposobna nositi s tistimi kg; sem pa se od začetka redila samo v tazadnjo in noge; sedaj pa gre vse bolj v trebuh. Mislim, da se ti pač mora telo privaditi oz. narediti tako, da si sposobna nositi :duda:.

Imam pa prijateljico, ki je štartala z 70kg, kar je za njeno višino veliko, sedaj je proti koncu nosečnosti pa ni pridobila niti 10 kg!

Mislim tako: če jih od prej nimaš dovolj jih pač moraš več nabrati-kg mislim :)-

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kolk sem čudna...
25.7.2005 11:46:04   
Andy13
Katja, ravno prejšnji teden sem slišala za primer nosečnice, ki se je zredila za 3 kg in rodila 4 kg težkega otroka. Otrok si sam vzame kar potrebuje in če s tvojo prehrano ne dobi dovolj, vzame iz zalog.

Jaz sem v 22. tednu in sem se do sedaj zredila dobri 2,5 kg, kak dan mi kaže tudi +3kg. Ker sem zanosila z viškom kilogramov, si jih veliko niti ne želim, vendar se zaradi tega pri hrani vseeno ne omejujem. Jem zdavo in uravnoženo prehrano, bogato s sadjem, zelenjavo...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kolk sem čudna...
25.7.2005 12:41:38   
Anonimen
Jaz zdaj začenjam 16. teden nosečnosti, pa se nisem še nič zredila. Štartala sem s 76 kg pri višini 174 cm, kar je nekaj kilc preveč, in jih imam še vedno toliko. Ne vem koliko si ti visoka, ampak res je, tako kot so že tudi druge napisale, da če imaš že v štartu malo preveč kilogramov, se ne zrediš toliko, tako da se ne sekiraj. Tudi jaz pričakujem, da se ne bom glih ne vem koliko zredila. Če bi bilo z razvojem tvojega otročka kaj narobe zaradi tega, bi se to verjetno videlo že na UZ, tako da kar zaupaj svoji G, da je vse ok.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?