Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 13:54:19
|
|
|
|
biba77
|
kaj bi jih naj dobila na dom ali jih bodo poslali k zdravnici? najlazje je poklicat in vprasat. sploh, ce so ti rekli nek cas, ki je zdaj ze res krepko prekoracen. :miska:
|
|
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 13:58:21
|
|
|
|
bebi
|
...moram počakat, da pridejo k mojemu G...:zmeden: Kri so mi vzeli v zdravstvenem domu, potem pa so jo poslali v Ljubljano, mislim da na polikliniko...
|
|
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 13:59:20
|
|
|
|
biba77
|
poklici.
|
|
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 14:07:52
|
|
|
|
bebi
|
...že klicala mojega G, pa izvidov še vedno ni... V LJ pa ne vem, kam naj kličem :zmeden2: A ti si tudi imela takšen pregled hormonov?...
|
|
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 14:09:19
|
|
|
|
emaa
|
iz kje pa si, jaz sem iz Domžal, pa so mi takrat povedal, da se tri tedne čaka, pa sem čakala tolko časa, je rekla naj kličem, po treh tednih, sem mogla dvakrat poklicat, drugič so mel že izvide, tako da mislim, da jih boš kmalu dobila (narejeni pa so v Ljubljani v 2-3 dneh, ne vem zakaj traja)
|
|
|
|
Kolk čakanja na izvide? 17.8.2005 14:12:16
|
|
|
|
biba77
|
jaz sem imela pregled hormonov skozi ciklus, samo jaz sem bila v Mb bolnisnici in je bilo vse malo drugace... Sem bila kar en mesec potem, ko sem dobila napotnice za laboratorij, tudi narocena na ponovni pregled in v tem casu so vsi izvidi bili ze pri G. Tudi tisti, ko sem kri dala en teden prej... Ni pa treba nic nikamor posiljat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?