|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat tedensko meso?
19.4.2007 13:26:00   
katikati
Z uvajanjem goste hrane smo začeli pri tik pred 6 meseci, sadje in zelenjava, večerno kašico (riž, polenta, proso) že pri 5 mesecih.

Pri dobrih sedmih mesecih sem mu v kosilo med zelenjavo spasirala tudi košček purana ali piščanca. Zdaj smo stari 7,5 mesecev. Moje prepričanje je, da naj bi meso jedel nekako 3-4krat tedensko, da je meso pomemben del jedilnika.

Zdaj pa k problemu: Od začetka uvajanja je pridno in pridno papcal vse kar smo pripravili. Znal je pojesti že lep obrok, zdaj pa mi je začel štrajkati in ga moram tako pri sadni malici kot tudi pri kosilu kar siliti oziroma pretentati da nekaj poje. Ne znam si razložiti zakaj manj papca?
Zato se sprašujem, ali bi bilo pametno skoraj vsak dan ponuditi meso med zelenjavo, saj glede na to koliko poje, dobi verjetno ravno pravo količino? No vsak dan, mislim več kot 3-4krat tedensko.

Kako ste ravnali pri svojih malčkih, če niso pojedli veliko?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat tedensko meso?
19.4.2007 13:36:23   
eya
Komot mu ga daš lahko vsak dan, tako je tudi meni P svetovala, ker je imel Žiga bolj nizek hemoglobin (meso ima pa dosti železa).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu katikati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 22:07:04   
ta.nja
Živjo!

Tudi jaz mu dam meso vsak dan z zelenjavo.

Lp Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 15:37:06   
Mehičanka
Tudi naša je meso vsak dan. Večkrat tudi dve vrsti mesa pri kosilu (npr. govedino v juhici, pa potem piščančka kot glavno jed).

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?