|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat sexati pred oz. med ovulacijo
13.2.2006 14:55:55   
Anonimen
mogoče bo tole malce smešno vprašanje, ampak me zanima kako oziroma na koliko dni je priporočljivo sexati pred oziroma med ovulacijo. to sprašujem zato ker skoraj povsod zasledim da piše da je priporočljivo sexati na dva dni, no jaz se bojim da ne bi kaj zamudila in bi rada kar vsak dan user posted image  tud po večkrat, samo ne vem a so potem spermiji dovolj kakovostni za zanositev. sej si že kar predstavljam kaj boste rekle da naj sexava čimvečkrat ampak me res zanima a se s tem ko večkrat sexaš poveča možnost zanositve ali je to odvisno od česa drugega. no upam da veste kaj mislim.
drugače pa se mi začne ovulacija v četrtek in bova ta teden aktivna da bo kar hudo. user posted image

hvala vam punce za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat sexati pred oz. med ovulacijo
13.2.2006 15:36:22   
Anonimen
Vsak drugi dan je čisto dovolj, ne zamudiš ničesar, ker spermiji ostanejo živi še toliko ur, da je dovolj vsak drugi dan. Nama je na tak način ratalo v prvem mesecu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 18:20:44   
Naja30
Se strinjam z Blacky. Spermiji ostanejo živi okol 24 ur, tako da nč bat, nč ne boš zamudila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 18:40:04   
eva1
Naja3 jaz sem zasledila, da spermiji ostanejo ob pravem phju v nožnici(pred O) živi tudi do 4 dni! Če je volja sexajte vsak dan, drugače pa na 2 dni, pa nimate kej zgrešituser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2006 18:43:17   
Sulfinija
Če seksata na dva dni je čisto dovolj ničesar ne zamudita.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2006 18:55:53   
želva
Butast,ampak vseen: Seksat pred O ali med ali po?,kdaj naj bi blo najboljš? Če ti glih ne rata na dva dni. Moji plodni dnevi naj bi bli od nedelje do srede, pa sva nazadnje u četrtek-da kao spermiji priplavajo do nedelje do tja?!user posted image Al kako? Pol sva bla pa mal skregana, pa še dons sva maluser posted image  a je to prepozn?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2006 19:27:18   
Anonimen
He he, pri nas tudi če vsak dan ali večkrat na dan pred, med in po ovulaciji....se nič ne prime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2006 19:31:52   
Naja30
Eva1, sem se malo zmotla, hotla sem napisat, da so aktivni najmanj 48 ur. Zato pa je najboljše na 2 dneva user posted image

Želva, sploh ne razumem tvojega vprašanja. V četrtek nazadnje, nedeljo so se pa začeli O dnevi?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2006 19:39:35   
eva1
Želva če prav razumem tvoje vprašanje-če si recimo imela O v nedeljo, sexali pa ste v četrtek je možno da pride do oploditve(sicer majhna), ker plavalčki naj bi priplavali na cilj (na konec jajcevoda) menda v 2 urah in potem lahko tam čakajo tudi do 4 dni ob ugodnem pHju, da se jajčece izlušči in ga oplodijo-če jim ratauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2006 20:34:18   
želva
ja,ja eva1 tome je zanimal. sej pravm,mal butast vprašanje,ampak...ma ka človek tok šteje,računa,načrtuje, da se mu že mal cufauser posted image .ne drgač sm jest nek prebrala,da kao spermiji potujejo 2 dni in pol sva midva vedno 2 dni prej pa take bolne. Zdej se mi je pa to že mal čudn zdel. Drgač pa mislem,da sva dons glih ujela O. pa bomo vidl ..

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2006 20:44:55   
Anonimen
Pozdrav!

Da še jaz pristavim svoj piskrček...user posted image
Ene pravijo, da so zanosile tako, da so začele z akcijo 5 dan menstruacije in potem so delal na user posted image vsak dan 10 dni...ni pa jasno kaj od tu naprejuser posted image , ker ni nobena napisalauser posted image No, mi bomo probali to metodo ta mesec, začnemo pa jutri user posted image .

LP, pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2006 23:04:00   
Anonimen
Naša metoda sedaj je tašna, da smo začeli takoj po M, in sedaj vsak dan ali vsak drugi dan pridno delamo na user posted image   ker pa imam neredne cikluse, bomo poskušali to dokler ne bo spet prišla M! No sej prej je bilo dosti podobno samo da smo bili zaščiteni, seda pa na polno opravljamo družinske obveznosti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2006 11:59:35   
inja2
Enkrat na dan v času ovulacije, je men rekla ginekologinja.

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2006 14:56:13   
buča
jest sem imela prejšnji mesec tako močno O,da se mi je cufal.Sem okrog 23 vstala,pa mojmu rekla,dej zdele hit,a veš kuko me ovulacija boli,jaoooo,sem komi sexala,sem mislila,da sva 500 posto ujela....potem pa trararaaaa,teta kureta v vas je prišlaaaaa,je bla pa tolk vljudna,da na obisk ni nič zamujala...user posted image user posted image user posted image eeeej,pa prejšnji mesec je sploh povabila nisem!!!!!!!hmmm,pa ta mesec tud ne!user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2006 14:57:45   
buča
aja,pa sexava na 2 dni med O,drgač pa se sam kregava,pa nč ne sexavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2006 16:57:18   
pilotgirl
Lej midva sva prva dva mesca celih pet dni med ovulacijo pa ni blo nič,pol sva pa tretji mesec se mi zdi sam dvakrat med ovulacijo in je uspelo.Je pa res da se ne smeš veliko obremenjevat s tem. Delaj to iz ljubezni,pa bo uspelo,verjemi.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.2.2006 22:24:46   
Massa26
Samo neki user posted image . O je dogodek, ki se zgodi v hipu in ne traaaja. Zanosit se da nekaj dni pred O, kolikor pač preživijo spermiji, po O, torej razpoku folikla, pa samo še par ur, kolikor ˝preživi jajčece˝. Vsaj tako pravi dr. Pušenjak user posted image .

Saj vem, da nima veze, samo tolk časa se že vlačim po teh gin forumihuser posted image , da se morm mal pametno delat user posted image user posted image ...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.2.2006 7:34:38   
NATAŠI
Verjetno je pri vsaki ženski drugače... midva sva trikrat in se je prijelo. Drugače pa moje mnenje, ko se začne O lahko že kakšen dan prej, potem pa vsak dan enkrat, menda pravijo da tudi vsak drugi dan ker ostanejo semenčeca notri... Držim pesti in veliko uspeha user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.2.2006 10:11:35   
Anonimen
punce zlate ste, ste mi dale kar dobre napotke kako naj izvajava telovadbo v času pred in med ovulacijo. saj vem da semenčice preživijo kar nekaj dni, ampak jaz se ful bojim da to vse ven steče. drugače sem pa čisto obsedena že ratala, tuširam se s čisto mlačno vodo, ker sem slišala da tudi prevroča voda uniči spermije, tako da se zmrzujem pod tušem user posted image .
Moj mi je včeraj rekel naj se na glavo postavim ko sva končala user posted image  ker sem postala že vsa preračunljiva.

aja še eno vprašanje, merim si tudi BT ampak je bila le en dan nad 36 ali to pomeni, da še nisem imela ta mesec ovulacije? drugače pa imam BT zadnje dni pred ovulacijo okrog 35,6 do 36,2, se mi zdi nekam nizka, tudi ni v okviru tistih BT ki sem jih prebrala na tem forumu, ki naj bi bila pred O.

hvala še enkrat in želim čimprejšnje pozitivne teste vsem nam ki še čakamo

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.2.2006 15:06:17   
buča
Kaj pa imaš za en toplomer?Če je digitalni,kažejo manj od resničnega stanja vročine,najbolj ziher so živosrebrni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.2.2006 8:52:04   
Anonimen
ja imam res digitalnega, ampak ta vsaj v decimalko točno napiše koliko je BT, na živosrebrnih pa ne moreš natančno vidt kako se dviguje oz. spušča BT. Ali se motim?
itak bom videla kaj se bo dogajalo zdaj v teh dneh, saj naj bi se mi po izračunu pričela ovulacija danes, tako da bo verjetno v prihodnjih dneh malo višja. to je moj prvi mesec merjenja BT tako da še ne vem natačno kako se spreminja.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.2.2006 18:51:24   
tosja
Ko sem si merila temperaturo mi je G rekla, da ne smem z digitalnim, da si jo moram meriti kakšno uro preden vstanem - vedno ob enakem času, vsaj 3 mesece. Ko sem ji pokazala meritve - temperatura v reh mesecih ni narasla nad 36.8. ugotovitev G - nimate ovulacij!.
Upam, da pri tebi ni takouser posted image . Poročaj kako in kaj.
lp, Tosja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.2.2006 8:42:54   
Anonimen
ok zdaj pa si me prestrašila. kaj naj si mislim, moja BT je bila v tednu ko naj bi imela ovulacijo 35,6 ; 36,2 ; 35,8 ; 35,8 ; 35,9 ; 36,4 ; 36,1 ; 35,9 ; 36,0. Ali je možno da nisem sploh imela ovulacije ali pa je ta digitalni termometer res bolj nenatančen kot živosrebrni. Najvišja temperatura je bila v petek, po izračunu pa naj bi imela ovulacijo v četrtek, ali je bila to zadosti visoka BT ali ne? V glavnem zdaj sem tako prestrašena da sploh ne vem kaj naj rečem. Ali je imela še katera takšno izkušnjo in je vseeno zanosila oziroma je imela ovulacije tako kot je treba. Groza user posted image . Punce povejte mi kaj, da vidim kaj naj naredim. Aja tosja in kako sta rešili z G to ko ti je rekla da nimaš ovulacij?

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.2.2006 8:54:24   
eva1
Jaz predno sem zanosila z Lukcem sem si tudi merla BT, opazovala sluz...pa se mi nikoli ni BT nič dvignila, sluz ni bila nikoli vlečljiva, pa sem tudi sama že dvomila o tem, da sploh imam O! Tako da pri nekaterih ženskah teh znakov pač ni, pa zato še ne pomeni da nimamo O! Sedaj po porodu, pa me tako špika med O , da točno vem kdaj je! Res zanimivo, kako se telo spreminja! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.2.2006 8:57:24   
eva1
Aja pa še to-po UZ sem imela O nekje 14 dni po M, ker je bil plodek čisto prav velik za tedne nosečnosti! Tako da nikjer ne piše, pa nima O, pa srečno!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!