|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat pa vi pozvonite
7.8.2009 9:56:42   
Šaki
no evo zanima me kolkrat pa vi pritisnete na zvonec.
k zadnjič sem vidla enega ki je prišel k sosedu pa je tko naješno dvakrat pozvonil prav držal je un zvonec da če bi bla jz bi mu kr un zvonec nekam vrgla.
no sj ne.
samo pa res ne maram če mi kdo dvakrat zvoni....no razen poštarja....k vsaj vem da je to onuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat pa vi pozvonite
7.8.2009 10:02:14   
higuys
živimo na vasi in večina jih ve, da se pri nas ne zvoni (potrka na okno), ko sem bila  na porodniški  sem imela  na vhodnih vratih obešeno : Mali spi, če ne gori ne zvoni. Je pa res ,da imamo nek ubijalski zvonec...

Sama poznovim na kratko- itak.

Anekdota : v vasi so otroci v času popoldanskega počitka zvonili - tako za dišpet..in en sosed si je nabavil tisto navijaško trobljo  na zrak in  ko je mali pozvonil je  na hitro odprl vrata spustil to sireno... No od takrat je baje mir.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 10:14:08   
Anonimen
ker ne maramo nenapovedanih obiskov, smo "ta pravi" zmenjeni na dva kratka piska. obiski pa običajno pozvonijo enkrat ali na dolgo. user posted image

in zdaj bom morala ubiti vsakega, ki bo tole prebral user posted image

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 10:14:18   
Blueberry
1x ali pa 2x. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2009 10:53:12   
KIKI****
Mi smo imeli zvonec in ko sem rodila prvič sem skor znorela ko je vsak ki je prišel zbudil malega, ki je zaspal v ležalniku po kosilu. Pri tamali je blo istouser posted image

Potem sem izvedla neko čudo in zalepla zvonec tko da se sploh ni dal zvonit. Ko pa sva urejala teraso, kjer je vhod, sva zvonec odstranla in naredila fasado, tko da ga sploh nimava več, imava pa na vratih tolkalo. Sicer pa vsakega ki prihaja po stopnicah gor k nama slišim vsaj na polovici stopnic, ker se pač fajn sliši in ga lahko še pred vrati ujamemuser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 12:01:31   
ALWAYS LARA
ka pa vem, pozvonim enkrat, če vem da je osebek doma pozvonim čez neki časa šeenkrat ker je možno da me ni slišal.

sama mam doma 2 zvonca, ker prvotni na štrom tko potih zvoni, da če sem zgoraj ga ne slišim. tko da so večkrat kateri odšli mi smo bli pa doma, ekr noben ni zvonca slišal. no pol smo pa naštimal šeenka na baterije in imam enoto zgoraj. in un zvoni k en norc :)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2009 12:03:23   
matejchy
Mogoč je čudno mi mamo zvonec pa tud vsi ostali v vasi ga majo, sam da bi pa kdo razen poštarja zvono, to pa ne. Pridešv kuhno pa rečeš dober dan, zdej poleti pa je tak ponavadi kdo kje vene. Mi je dalo tole zdej mislim pa se sploh ne spomnim, kdaj sm šla h komu pa da bi pozvonila na zvonec, da mi pridejo odpret.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2009 12:10:14   
ALWAYS LARA
kva kr upadete v bajto? če bi se men en sred kuhne pojavu bi me kap zadela. pr ns se tut vrat od zunaj ne da odpret brez ključa

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2009 12:14:49   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

kva kr upadete v bajto? če bi se men en sred kuhne pojavu bi me kap zadela. pr ns se tut vrat od zunaj ne da odpret brez ključa

Ja mi pa tud cela ostala vas nikol ne zvoni, pri vseh so hiše tak grajena da je hodnik pol pa kr kuhna zram, in se vedno pride prez zvonenja al pa trkanja v hišo. Js sm tak navajena že od malega in mi na kraj pameti ne pride, da bi zdej zvonila pri sosedi ko grem tja na obisk. Vidim da smo mal posebni, ker ostali vsi zvonite.user posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2009 12:25:20   
Lunca1
Jaz pritisnem in spustim, se pravi se ne obešam na zvonec. Če pa sem dogovorjena in prepričana, da je nekdo doma in me ne sliši, pozvonim še enkrat.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2009 14:08:04   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz pritisnem in spustim, se pravi se ne obešam na zvonec. Če pa sem dogovorjena in prepričana, da je nekdo doma in me ne sliši, pozvonim še enkrat.

Enako.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2009 16:28:33   
maychi
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Enako.user posted image

Ravnam enako.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2009 16:53:36   
Sofi
Pozvonim enkrat, če je sploh potrebno, ker je v toplem času itak kdo zunaj. Če gremo na obisk v blok, pa itak že doli pokličem, da mi odprejo.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu maychi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2009 17:03:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

ko sem bila  na porodniški  sem imela  na vhodnih vratih obešeno : Mali spi, če ne gori ne zvoni.

Tole bom pa jest tud nardila. Saj zvoneči ni nič kriv, sam na jetra mi gre ko tamav ravno zaspi pol pa dinggg doonnngg user posted image

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2009 17:24:07   
Anonimen
Dokler ne crkne zvonec.user posted image user posted image user posted image

Se hecam enkrat pozvonim,če kam grem in to je redkokdaj.Če pa prde kdo k nam pa odvisno,če nočem ,da me moti ali ko gremo spat al počivat čez dan ga izklopim.Mamo namreč tistega daljinskega ki se šteka v elektriko pa samo ven potegnem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2009 17:24:16   
TomTaylor
Odkar sem v nekem bloku zamenjala zvonec za stikalo za luč in bila zraven še pretirano vztrajna in ko je namesto luči mene nekdo skoraj prižgal okoli kepe, rajši pozvonim oz. pritisnem samo enkrat. In potem dolgo čakam preden pozvonim še enkrat. Ziher je ziher.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2009 20:29:00   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Odkar sem v nekem bloku zamenjala zvonec za stikalo za luč in bila zraven še pretirano vztrajna in ko je namesto luči mene nekdo skoraj prižgal okoli kepe, rajši pozvonim oz. pritisnem samo enkrat. In potem dolgo čakam preden pozvonim še enkrat. Ziher je ziher.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2009 20:44:22   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2009 20:48:42   
arabela*
mi tud nimamo zvonca....se samo potrka...

jaz osebno pa samo enkrat pozvonim vedno

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?