Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 1.12.2006 13:07:57
|
|
|
|
April
|
Naš jih tudi kar dostikrat dobi, tudi domača. Recimo trikrat do štirikrat na teden, v vseh oblikah (v palačinkah, na olju..). Jaz mislim, da ni preveč, sploh ker nikoli celega ne poje. Tako, da pride vsega skupaj mogoče 2 jajca na teden. Sem pa enkrat sličala, da je ena desetletna punčka že imela povišan holesterol, ker je vsak dan jedla jajca.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 1.12.2006 14:06:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
Po mojem mnenju preveč jajc ni ravno o.k. Tudi pri nas se jedo maksimalno 1x tedensko. Tega se držim tudi pri naši punci (15 mesecev).
|
|
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 4.12.2006 13:59:59
|
|
|
|
NIN@
|
Naš bi jajca jedel vsak dan in to namesto kosila Mu ga damo samo 2x tedensko (mehko kuhanega obožuje) Upam da res ni prevč škodno lp nin@
|
|
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 6.12.2006 10:39:35
|
|
|
|
srki
|
Če na jajca gledam kot na sestavino hrane, ali posamezno, ne velikokrat. Mogoče 2-3 krat na teden. Prav ocvrt jajček dobi 1-krat na teden, ali še to ne, naredim mu ga, ko si ga zaželi, potem pa so še jajca kot sestavine (testenine,...)
|
|
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 18.12.2006 12:21:59
|
|
|
|
TONČI.
|
samo takrat, ko jih imamo za zajtrk tudi mi. Se pravi enkrat tednsko. Pa še to mu ne damo celega. Stari 15m.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 7.1.2007 11:45:58
|
|
|
|
Micy
|
Moja pikica je stara 11 mesecov in ima zelo rada jajčka na vse načine (to ma po mamici ki jih tudi obožuje). Dam ji pa 1 x na teden za zajtrk, ji spečem 2 in oba poje. To ima najraje za zatrk, drugače zelo malo je za zajtr, noče in noče.
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 7.1.2007 11:51:25
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi moja dva(2 in 5,5 letnik) sta "jajcejedca". AMpak to zadnja 2-3 mesece. Prej ne. Dobita jih nekje 2-3x na teden, včasih tudi manj. Jaz jih ne naredim na oko, temveč "zmešana" in to tako, da stepem 3 jajca(za dva lačna fanta), dodam ca 0,5 dl mleka in malo soli. To premešam in spečem. Tako pripravljene jih obožujeta, na oko pripravljene, ne marata.
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 7.1.2007 20:39:14
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz mu jajcka kot samostojen obrok dam mogoce 1x na 14 dni.... na mehko kuhana ali umesana
|
|
RE: Kolikokrat dobijo jajca? 7.1.2007 20:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri našem ni šanse, da ga da v usta. To je edina stvar, ki je ne poje. Sedaj je po malem začel jesti palačinke. Ampak ne da ga v usta od samega začetka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2007 20:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?